Jaka masc? Powiedz cos wiecej na ten temat to siciagne to jakos z PL!! i bede walczyc z wiatrakami... rozstepamiMustela mustelą... moja siostra smarowała się Mama Perfekta i brzuszek ma jak modelka![]()
Ja dzisiaj kupiłam jeszcze tą maść z witaminą A, nawet w gazecie M jak Mama było napisane, że jest rewelacyjne na i przeciw rozstępom![]()
reklama
Ja mieszkam w Chatham miedzy Londynem a Dover - piec lat tu jestem , pracowalam jako QC ale to przed ciaza teraz to tylko leniu****e .Mam 27 lat i od trzech lat mieszkam z mezusiem tutaj wlasnie. Nie bardzo mi sie tutaj podoba, bo zdarzylo mi sie w przyjemniejszych miejscach mieszkac, ale moj szanowny malzonek dostal na tyle ciekawa oferte pracy, ze trudno bylo zrezygnowac z takiej mozliwosci. No coz nie mozna miec wszystkiego :-) Ja pracuje w firmie farmaceutycznej i zajmuje sie administracja, chociaz wyksztalcenie mam calkowicie w innym kierunku. Ogolnie interesuje sie sztuka w kazdym jej wydaniu... i nie cierpie manchesterskiej pogody :-) A Ty co porabiasz?
Czarodziejka
Fanka BB :)
No wlasnie co to za masc??????
Ale one to drobinki jakies a mniejak zobaczysz to tu sie tluszczyk wylewa i tam...
Ej dziewczyny wezcie mnie do siebie!))
) Poprawie sie.. obiecuje
)
My to z Iza musimy przeglosowac a ze jest nas tylko 2 narazie wiec glosowanie moze byc nierozstrzygniete haha...i co my mamy z Toba skarbenku zrobic cio?????
kotusiek
Początkująca w BB
Witam rowniez, owszem dolaczylam do Was niedawno i mam nadzieje zagoscic tu na dluzej:-)Witaj Kotusiek..chyba jestes Nowa bo nie kojarze...?
Ja mieszkam w Chatham miedzy Londynem a Dover - piec lat tu jestem , pracowalam jako QC ale to przed ciaza teraz to tylko leniu****e .
i cie wygwiazdkowalo hahaha
kotusiek
Początkująca w BB
Ja mieszkam w Chatham miedzy Londynem a Dover - piec lat tu jestem , pracowalam jako QC ale to przed ciaza teraz to tylko leniu****e .

jestem 5 lat i nie wiem co bedzie dalejno ja tez niebawem bede leniuchowac, ale poki co jeszcze daje rade :-) dlugo tu jestes, myslisz czasem o powrocie do PL?
reklama