reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Mustela mustelą... moja siostra smarowała się Mama Perfekta i brzuszek ma jak modelka :-p

Ja dzisiaj kupiłam jeszcze tą maść z witaminą A, nawet w gazecie M jak Mama było napisane, że jest rewelacyjne na i przeciw rozstępom :)

Ja narazie mam na +10kg jak narazie nie jest zle:-D
Mam nadzieje ze przez te ostatnie 3 miesiace nie przytyje za duzo,a teraz zmykam bo leci na wspolnej:-)

Kotusiek a co porabiasz tam gdzie mieszkasz , bo widze ze ty z Menchesteru jestes , ile masz lat i cos o sobie

Mam 27 lat i od trzech lat mieszkam z mezusiem tutaj wlasnie. Nie bardzo mi sie tutaj podoba, bo zdarzylo mi sie w przyjemniejszych miejscach mieszkac, ale moj szanowny malzonek dostal na tyle ciekawa oferte pracy, ze trudno bylo zrezygnowac z takiej mozliwosci. No coz nie mozna miec wszystkiego :-) Ja pracuje w firmie farmaceutycznej i zajmuje sie administracja, chociaz wyksztalcenie mam calkowicie w innym kierunku. Ogolnie interesuje sie sztuka w kazdym jej wydaniu... i nie cierpie manchesterskiej pogody :-) A Ty co porabiasz?

O matko polko probuje przebrnąc przez ostatnie posty ale co chwila wskaskuje nowy...no przestancie na chwilę pisac!!!!!

Co do wagi..bo wychwycilam taki temat: przynaje bez bicia ze ma juz jakies 5,6 kg do przodu i sie przerazilam...a adzilam ze mniej..chociaz wazono mnie w butach a buty z dobra koturna to ze 2kg prawda

Witaj Kotusiek..chyba jestes Nowa bo nie kojarze...?

reklama
Do góry