reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

no tez mi sie tak wydaje, ale i tak wyglada to ... dziwacznie jakos. Dodam tylko ze smarowalam sie wszystkim czym sie dalo..
Ja uzywam do smarowania wylacznie Musteli, moja siostra tez to uzywala i tez miala blizniaki - efekt - ani jednego rozstepu. Jedyny problem, ze dosc ciezko ja dostac tu, gdzie mieszkam, a moze slabo szukalam?

reklama
Ej no wez... nie wyrzucajcie mnie:)):-D

no ale to byoby oszustwo...malo przytylas z blizniakami...powaznie:)to ja wiecej przytylam od ciebie i to tylko z jednym brzdacem haha...stalo sie musisz znalesc inna kategorie....bo za lekka dla nas jestes...haha tylko ty mi sie tutaj teraz nie obraz....please???????

To zostajesz zdyskfalifikowana z naszego kontestu wagi ciezkiej...zostaje Ja Iza Rechot I kejt narazie...bo ty przytylas nbiby 10 czy 11 kg ale z BLIZNIAKAMI!!!! a to jest oszustwo haha[/QUOTE
Zaraz zaraz nie tak predko jestem tylko ja i ty reszte trzeba sprawdzic a moze kogucia i z czym do ludzi - wyskocza zaraz ze 70 kilo i co to ma byc ciezka

Iza tym masz absolutna racje trzeba to sprawdzic bo kurcze tak na slowo honoru to nie ma....haha ale gdzie Rechot sie ukrywa????Kejt tez ni ma:( a musze pamietac ze musze ja niepoznac dzisiaj znow...bo nam te miliony potrzebne sa

Ja uzywam do smarowania wylacznie Musteli, moja siostra tez to uzywala i tez miala blizniaki - efekt - ani jednego rozstepu. Jedyny problem, ze dosc ciezko ja dostac tu, gdzie mieszkam, a moze slabo szukalam?
Kotusiek a co porabiasz tam gdzie mieszkasz , bo widze ze ty z Menchesteru jestes , ile masz lat i cos o sobie

haha no jest dla ciebie jeszcze nadzieje a tym czasem z zabka i z Kasienka pogadaj bo chyba one swoj kontest zzakladaja:p

reklama
Do góry