reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

no tez mi sie tak wydaje, ale i tak wyglada to ... dziwacznie jakos. Dodam tylko ze smarowalam sie wszystkim czym sie dalo..
Ja uzywam do smarowania wylacznie Musteli, moja siostra tez to uzywala i tez miala blizniaki - efekt - ani jednego rozstepu. Jedyny problem, ze dosc ciezko ja dostac tu, gdzie mieszkam, a moze slabo szukalam?

reklama
Ej no wez... nie wyrzucajcie mnie:)):-D

no ale to byoby oszustwo...malo przytylas z blizniakami...powaznie:)to ja wiecej przytylam od ciebie i to tylko z jednym brzdacem haha...stalo sie musisz znalesc inna kategorie....bo za lekka dla nas jestes...haha tylko ty mi sie tutaj teraz nie obraz....please???????

To zostajesz zdyskfalifikowana z naszego kontestu wagi ciezkiej...zostaje Ja Iza Rechot I kejt narazie...bo ty przytylas nbiby 10 czy 11 kg ale z BLIZNIAKAMI!!!! a to jest oszustwo haha[/QUOTE
Zaraz zaraz nie tak predko jestem tylko ja i ty reszte trzeba sprawdzic a moze kogucia i z czym do ludzi - wyskocza zaraz ze 70 kilo i co to ma byc ciezka

Iza tym masz absolutna racje trzeba to sprawdzic bo kurcze tak na slowo honoru to nie ma....haha ale gdzie Rechot sie ukrywa????Kejt tez ni ma:( a musze pamietac ze musze ja niepoznac dzisiaj znow...bo nam te miliony potrzebne sa

Ja uzywam do smarowania wylacznie Musteli, moja siostra tez to uzywala i tez miala blizniaki - efekt - ani jednego rozstepu. Jedyny problem, ze dosc ciezko ja dostac tu, gdzie mieszkam, a moze slabo szukalam?
Kotusiek a co porabiasz tam gdzie mieszkasz , bo widze ze ty z Menchesteru jestes , ile masz lat i cos o sobie

haha no jest dla ciebie jeszcze nadzieje a tym czasem z zabka i z Kasienka pogadaj bo chyba one swoj kontest zzakladaja:p

reklama
Do góry