Ja mieszkam w Chatham miedzy Londynem a Dover - piec lat tu jestem , pracowalam jako QC ale to przed ciaza teraz to tylko leniu****e .
QC = Quality Control?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mieszkam w Chatham miedzy Londynem a Dover - piec lat tu jestem , pracowalam jako QC ale to przed ciaza teraz to tylko leniu****e .
Wiesz ani Ciebie ani poziomu Twoich wypowiedzi nie zamierzam wiecej komentować, zbyt prymitywny jak dla mnie... tym bardziej nie interesuje mnie Twoje zycie prywatne. Zapisujac się do tego forum sądzilam tylko, ze spotkam tu same mile i zyczliwe osoby....
Nie chcialam nikogo urazic, ale uwierz mi, ze to ja sie poczulam troche zaszczuta, bo smialam wyrazic swoje zdanie. Czemu mala i gorsza? Przykro mi, ze tak myslisz i uwierz, ze nie mialam takich intencji i przepraszam, ze tak pomyslalas.
Wiem wiem, Pandorka juz mi wyjasnila te wewnetrzne zasady i nie mam nic przeciwko poczekacPoki co ciesze sie tym co mam :-) Pozdrawiam
rowniez :-)
No jak to co? Przyjac mnie ... przyjac!My to z Iza musimy przeglosowac a ze jest nas tylko 2 narazie wiec glosowanie moze byc nierozstrzygniete haha...i co my mamy z Toba skarbenku zrobic cio?????
No jak to co? Przyjac mnie ... przyjac!))
o wez nie mow!!! A ja durnowata jakas setki koron na specyfiki "CUD" powyadalam!!!! Juz skladam zamowienie u siostry.. niech dziala: kupuje i wysyla priorytetem!Zwykła "Maść ochronna z witaminą A" za 4 złJuż w wielu miejscach wyczytałam, że jest rewelacyjna na rozstępy :-)
Witam ;-), Sadzilam, ze ten temat jest juz zamkniety i jak wczesniej juz pisalam, nie ma zamiaru komentowac tego typu wypowiedzi....wiec nie licz, na to, ze uda Ci sie mnie sprowokowac...:-)co to qwa ma byc co tu sie quwa dzieje ....
po pierwsze poczytaj zasady tego forum
po drugie musiałaś ładny dym nakręcić że mnie z zaświatów wezwano modlitwą o cierpliwość....najpierw wyczuj klimaty potem się wypowiadaj
bo z całym szacunkiem ni huuuja ci nie wyszło wejście smoka
mogę ci udzielić paru korepetycji...
no boś wyskoczyła jak guma z gacióf....
to jak już je znasz to wiesz dobrze ze codziennie rano składamy odpowiednie raporty.....
no co je malutkie ....aż u mnie w Toronto usłyszałam te wrzaski na otwartym,,,,,,a giga mi dupke pokażesz?????plis plis plis....he he he
wiec oficjalnie z ramienia mojej rangi witam nowych na forum LOL
No trudno.. musze jakos zawalczyc, ale przynajmniej dla ciezarnych sa specjalne kolejki, wiec moze jakas taryfa ulgowaczekaj to nie tak latwo bo to tera petycje trzeba napisac a wiesz sama ile to w urzedach sie schodzi...no nic nie moge obiecac ale bede sie straac haha