ni huuuja ci nie wyszło wejście smoka
Rechot...kompletny brak kultury...jak pan moze panie pomidorze????ROFL
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ni huuuja ci nie wyszło wejście smoka
co to qwa ma byc co tu sie quwa dzieje ....
po pierwsze poczytaj zasady tego forum
po drugie musiałaś ładny dym nakręcić że mnie z zaświatów wezwano modlitwą o cierpliwość....najpierw wyczuj klimaty potem się wypowiadaj
bo z całym szacunkiem ni huuuja ci nie wyszło wejście smoka
mogę ci udzielić paru korepetycji...
no boś wyskoczyła jak guma z gacióf....
no co je malutkie ....aż u mnie w Toronto usłyszałam te wrzaski na otwartym,,,,,,a giga mi dupke pokażesz?????plis plis plis....he he he
Teraz to ja juz sikam, jak to Gucha zwykla
o wez nie mow!!! A ja durnowata jakas setki koron na specyfiki "CUD" powyadalam!!!! Juz skladam zamowienie u siostry.. niech dziala: kupuje i wysyla priorytetem!
A tak w ogole to dzieki za porade! Nie wpadlabym na to zeby ta masc wyprobowac!
weź się zaloguj na odpowiednim forum ... na żal.pl
Nie ma za co, mam nadzieję, że pomoże :-):-):-)
Aga FAKEN SZIT szukam i szukam i ani tu ani tam nie mam zdjęcia Twojej pupy((((((((((( smutno mi
(( Ja chcę zobaczyć
![]()
Rechot co za slownictwo - czuje sie zgorszona , i nie pisze sie z gaciof tylko z gaci
Nie ma za co, mam nadzieję, że pomoże :-):-):-)
Aga FAKEN SZIT szukam i szukam i ani tu ani tam nie mam zdjęcia Twojej pupy((((((((((( smutno mi
(( Ja chcę zobaczyć
![]()
Rechot...kompletny brak kultury...jak pan moze panie pomidorze????ROFL