reklama
taaaaak.... sama nie wiem czy tak zajefajnie))
Poki co to panika ale damy rade )))
W razie czego bede Wam wyc tu na forum ;o)
To zostajesz zdyskfalifikowana z naszego kontestu wagi ciezkiej...zostaje Ja Iza Rechot I kejt narazie...bo ty przytylas nbiby 10 czy 11 kg ale z BLIZNIAKAMI!!!! a to jest oszustwo haha
A moj malec to juz tam sobie boisko zrobil...i w pilke kopie
No to sie uspokoilam,bo myslalam ze to tylko moje ma ADHD hihihi[/QUOTE]
Moja mi w nocy party urzadza
no tez mi sie tak wydaje, ale i tak wyglada to ... dziwacznie jakos. Dodam tylko ze smarowalam sie wszystkim czym sie dalo..mamaAlexa soko ram Cię dzieciaczki kopią to pewnie isetam bardziej skóra naciąga
Moja mi w nocy party urzadza[/QUOTE]No to sie uspokoilam,bo myslalam ze to tylko moje ma ADHD hihihi
ADHD haha ale sie usmialam...sama nie jestes wierz mi
No ja jak sama wiesz w nocy w pracy jestem i maluch spi nie chce uzyc wyrazenia jak zabity bo to raczej nie na miejscu..haha ale smacznie spi...czy chrapie tego nie wiem...haha
Ej no wez... nie wyrzucajcie mnie)To zostajesz zdyskfalifikowana z naszego kontestu wagi ciezkiej...zostaje Ja Iza Rechot I kejt narazie...bo ty przytylas nbiby 10 czy 11 kg ale z BLIZNIAKAMI!!!! a to jest oszustwo haha
To zostajesz zdyskfalifikowana z naszego kontestu wagi ciezkiej...zostaje Ja Iza Rechot I kejt narazie...bo ty przytylas nbiby 10 czy 11 kg ale z BLIZNIAKAMI!!!! a to jest oszustwo haha[/QUOTE
Zaraz zaraz nie tak predko jestem tylko ja i ty reszte trzeba sprawdzic a moze kogucia i z czym do ludzi - wyskocza zaraz ze 70 kilo i co to ma byc ciezka
_Pysia_
Fanka BB :)
no tez mi sie tak wydaje, ale i tak wyglada to ... dziwacznie jakos. Dodam tylko ze smarowalam sie wszystkim czym sie dalo..
takie geny. jedna nie posmaruje się nawet nivea i nic, a druga isę w musteli bedzie kapać, a i tak bedzie poharatana
zabeczka
Fanka BB :)
A moj dzis jakis spokojny jest, malo kopie:-zawstydzona/y:, moze wieczorem pokaze na co go stac:-):-)
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
taaaaak.... sama nie wiem czy tak zajefajnie))
Poki co to panika ale damy rade )))
W razie czego bede Wam wyc tu na forum ;o)
To gratuluje podwojnej radosci:-)
A z drugiej strony nie zazdroszcze bo wiem ile jest pracy przy jednym a co dopiero przy dwojce
Ale gdybym miala dwojke naraz to musialabym dac sobie rade Ty tez dasz