reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Cicho, cicho po mału obczajam sytuacyjkę Ogólnie pozdrawiam ciebie kotusiek, poczekaj jeszcze jakieś 800 postów i witamy w gronie PIPEK LUTÓWEK ZAMKNIĘTEGO FORUM , każda z nas to przeżyła więc i ty dasz radę maleńka.
Wiem wiem, Pandorka juz mi wyjasnila te wewnetrzne zasady i nie mam nic przeciwko poczekac :tak: Poki co ciesze sie tym co mam :-) Pozdrawiam
rowniez :-)

Mam pytanko czy wasze malenstwa tez juz bardzo mocno kopia?:-):-)

A moje dzieci kopia jak szalone teraz...

A wiecie co... zrobily mi sie rozstepy ale tylko z jednej strony brzucha:confused::confused:, ciekawe czemu? Fakt,ze po tej wlasnei stronie czuje najwiecej kopniakow i rozpychanek, ale i tak jakos tak dziwnie....:confused:

MamoALexa to ty blizniaki bedziesz miec??????loooomatko haha zajefajnie:)<obudzila sie>hahahha

A moj malec to juz tam sobie boisko zrobil...i w pilke kopie:)

to ja po cichu powiem, że oprócz starych rozstępów co mam na wewnętrznej stronie ud, to mi się jeszcze żadne draństwa nie pokazały.

I w ogóle...chce mi sie herbaty! Earlgrey'a bez teiny z 3 łyżeczkami cukru!

Laski bez jaj. Nigdy nie było tu kłótni. kotusiek witamy na forum i mam nadzieję ,że jednak zostaniesz z nami. gibaga już spokój. We dwie się trochę nie zrozumiałyście i wyszła kłotnia, w sumie o nic .także Dziewczyny pokój.

mamaAlexa soko ram Cię dzieciaczki kopią to pewnie isetam bardziej skóra naciąga ;)

to ja po cichu powiem, że oprócz starych rozstępów co mam na wewnętrznej stronie ud, to mi się jeszcze żadne draństwa nie pokazały.

I w ogóle...chce mi sie herbaty! Earlgrey'a bez teiny z 3 łyżeczkami cukru!

ja sobie wlasnie taka popijam:)))))))pyyyyycha

Pyska...spokojnie rozlewu krwi nie bedzie...ale malo brakowalo haha...bo to wiesz nigdy nic nie wiadomo...policzylam od 10 w dol<zalecenie Izy> haha i juz mi lepiej...

reklama
A moj malec to juz tam sobie boisko zrobil...i w pilke kopie:)[/QUOTE]

No to sie uspokoilam,bo myslalam ze to tylko moje ma ADHD hihihi:-D:-D

Do góry