reklama
kotusiek
Początkująca w BB
Wiem wiem, Pandorka juz mi wyjasnila te wewnetrzne zasady i nie mam nic przeciwko poczekac Poki co ciesze sie tym co mam :-) Pozdrawiam
rowniez :-)
Mam pytanko czy wasze malenstwa tez juz bardzo mocno kopia?:-):-)
A moje dzieci kopia jak szalone teraz...
A wiecie co... zrobily mi sie rozstepy ale tylko z jednej strony brzucha, ciekawe czemu? Fakt,ze po tej wlasnei stronie czuje najwiecej kopniakow i rozpychanek, ale i tak jakos tak dziwnie....
MamoALexa to ty blizniaki bedziesz miec??????loooomatko haha zajefajnie<obudzila sie>hahahha
A moj malec to juz tam sobie boisko zrobil...i w pilke kopie
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
to ja po cichu powiem, że oprócz starych rozstępów co mam na wewnętrznej stronie ud, to mi się jeszcze żadne draństwa nie pokazały.
I w ogóle...chce mi sie herbaty! Earlgrey'a bez teiny z 3 łyżeczkami cukru!
_Pysia_
Fanka BB :)
Laski bez jaj. Nigdy nie było tu kłótni. kotusiek witamy na forum i mam nadzieję ,że jednak zostaniesz z nami. gibaga już spokój. We dwie się trochę nie zrozumiałyście i wyszła kłotnia, w sumie o nic .także Dziewczyny pokój.
mamaAlexa soko ram Cię dzieciaczki kopią to pewnie isetam bardziej skóra naciąga
mamaAlexa soko ram Cię dzieciaczki kopią to pewnie isetam bardziej skóra naciąga
i kanapeczke albo nalesniki z NUTELLA))to ja po cichu powiem, że oprócz starych rozstępów co mam na wewnętrznej stronie ud, to mi się jeszcze żadne draństwa nie pokazały.
to ja po cichu powiem, że oprócz starych rozstępów co mam na wewnętrznej stronie ud, to mi się jeszcze żadne draństwa nie pokazały.
ja sobie wlasnie taka popijam))))))pyyyyycha
Pyska...spokojnie rozlewu krwi nie bedzie...ale malo brakowalo haha...bo to wiesz nigdy nic nie wiadomo...policzylam od 10 w dol<zalecenie Izy> haha i juz mi lepiej...
kotusiek
Początkująca w BB
Mam pytanko czy wasze malenstwa tez juz bardzo mocno kopia?:-):-)
TAK! Szczegolnie wieczorową porą.:-)
taaaaak.... sama nie wiem czy tak zajefajnie))MamoALexa to ty blizniaki bedziesz miec??????loooomatko haha zajefajnie<obudzila sie>hahahha
A moj malec to juz tam sobie boisko zrobil...i w pilke kopie
Poki co to panika ale damy rade )))
W razie czego bede Wam wyc tu na forum ;o)
reklama