reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Siuniab, toc Izunia pisala ze waga kogucia odpada:-D:-D, dlatego ja sie tez nie licze, buuuuuuuu

Nikt nie tchorzy, tylko trzeba wszystko dokladnie ustalic zamin pozdradzamy takie kompromitujace rzeczy!! Oczywiscie Ciebie to nie dotyczy, bo Ty drobinka jestes, a my tu o wadze super ciezkiej rozmawiamy;-);-);-);-):-D:-D

Jo tam, ale zobaczcie jaki ja karakan jestem :-D Powtarzam mam 154 cm wzrostu :szok: Kogucikiem to byłam przed długo długo przed ciążą. A dupę mam teraz taką przysadzistą i cyc jak u starej góralki :p

Trzeba chyba zaczac od tego jak mozna zostac przyjetym do tego typu zamknietych forum? Osobiscie uwazam, ze powstawanie takich zamknietych watkow zle wplywa na integracje grupy, moim zdaniem powinna panowac zasada, albo wszyscy albo nikt. Jednak to tylko moje skromne zdanie....
no ja sie ciesze ze to tylko twoje zdanie jest...ale bez urazy...nie obraz sie ale ja ciebie nie znam i czemu mam ci cala dupe pokazywac,,..pokazuje tym co znam ...dlatego ten zamkniety...

Aga dobrze ze masz juz wolne i spedzisz troche czasu z nami apropos jestes juz na zamknietym czy czekasz nadal , wiem ze Pandorka cosik o piatku wspominala ze niby to od admi zalezy itp

Jestem jestem juz dos dlugo ale czasu nie bylo zeby do was zajzec:) ale teraz juz mam:)no to jestem:)

To ja sie nie wtracam, bo mnie wysmiejecie:(, ale po porodzie i wykarmieniu na dietke i tak pojde:)
ty lepiej nie mowi ile wazysz bo mnie zawstydzisz...huherko jestes i tyle...az pozazdroscic a nie taki mamut kuzwa wielki jak ja....

Jezu jakie tchórze :-D To ja się "pochwalę" już 53kg przy wzroście 154 :-D

pochwale...ja bym to nazwala dobije was ...

ja jak na wage wchodze to skala sie ze 20 razy musi obrocic zeby moja wage znalesc...:(
A wy zabeczka i kasiunia wy mozecie sobie kontest zrobic ale tej wagi lekkiej...a Iza ja tobie sie nie przyznam ile waze bo waz wstyd...i jak o tym mysle to sie dobijam normalnie

reklama
Do góry