Oooo, to tak jak u mnie Normalnie juz mam "E" Pozniej zamierzam karmic piersia...tak wiec chyba juz mi tak zostana na jakis czas buuuu....
A co najgorsze to sie boje, ze moj M sie juz ich wystraszyl
[FONT="]uwierz mi słonko nie wystraszy się twoich walorów. Poza tym zapewniam Cię, że zadowolona będziesz Ty, Twój mężuś i dzidzia też, czyli jednak jest szansa by choć w raz w życiu dogodzić każdemu [/FONT]
Ale tu pustki... Smutno tak bez Was. Ukrywacie się gdzieś i nawet nosa nie wyściubicie... A dlaczego w ogóle powstało to tajemnicze zamknięte forum? Były jakieś nieprzyjemności?
A to zamkniete forum to tylko dla wybranych jest? Kto podejmuje decyzje o przyjeciu?
Szczerze to ja uwazam, ze i tak kazdy jest anonimowy w stopniu w jakim chce byc, wiec troche nie rozumiem powstawania tego typu zrzeszeń....
Kotusiek, do tego zamkniętego wątku mogą należeć wszystkie dziewczyny udzielające się na podforum "luty 2010".
Trzeba tylko zgłosić do Pandorki, że chce się należeć.
Natomiast powstało to po to, by ludzie "z zewnątrz", czyli tzw. gapie, którzy nie udzielają się, a tylko czytają, nie mieli dostępu do niektórych treści naszych rozmów.
Mam nadzieję, że dobrze to wytłumaczyłam - a przynajmniej ja to tak rozumiem :-)
Kameleon wyjaśniła to w 100% Ja osobiście nie ma oporów przed pisaniem o sobie. Tym bardziej, że piszę tylko to co uważam, że mogę napisać. No bo w sumie nikomu d...y nie obrabiam, nikogo nie zabiłam (jeszcze ) więc nie mam się czego wstydzić Dlatego udzielam się na jednym i drugim forum, choć ciężko nadążyć Ale co tam tak Was kocham wszystkie, że muszę być w miarę na bieżąco tu i tam
Ostatnia edycja: