reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Jaki śnieg w Poznaniu!!! Normalnie śnieżyca!:szok: A ja sobie właśnie kurtkę wyprałam. Ale tu pustki... Smutno tak bez Was. Ukrywacie się gdzieś i nawet nosa nie wyściubicie... A dlaczego w ogóle powstało to tajemnicze zamknięte forum? Były jakieś nieprzyjemności?
PS. Pandorko! Czekam na odpowiedź na moje podanie o przyjęcie do zamkniętego kółka Brzuszków:-)

reklama
Aninaka na zamknietaym tez pustaw, chyba pora obiadowa:tak::tak:
a foru zamkniete powstalo zebysmy mogle se pisac o wszystkim bez zenady, ze ktos obcy bedzie to czytal:-):-), no bo do forum otwartego wszyscy maja dostep:zawstydzona/y::-p:sorry2:

A to zamkniete forum to tylko dla wybranych jest? Kto podejmuje decyzje o przyjeciu?
Szczerze to ja uwazam, ze i tak kazdy jest anonimowy w stopniu w jakim chce byc, wiec troche nie rozumiem powstawania tego typu zrzeszeń....

Dlatego jak ktos nie chce to nie musi byc na takim zamknietym forum:tak:
Trzeba chyba zaczac od tego jak mozna zostac przyjetym do tego typu zamknietych forum? Osobiscie uwazam, ze powstawanie takich zamknietych watkow zle wplywa na integracje grupy, moim zdaniem powinna panowac zasada, albo wszyscy albo nikt. Jednak to tylko moje skromne zdanie....

Trzeba chyba zaczac od tego jak mozna zostac przyjetym do tego typu zamknietych forum? Osobiscie uwazam, ze powstawanie takich zamknietych watkow zle wplywa na integracje grupy, moim zdaniem powinna panowac zasada, albo wszyscy albo nikt. Jednak to tylko moje skromne zdanie....

Kotusiek, do tego zamkniętego wątku mogą należeć wszystkie dziewczyny udzielające się na podforum "luty 2010".
Trzeba tylko zgłosić do Pandorki, że chce się należeć.
Natomiast powstało to po to, by ludzie "z zewnątrz", czyli tzw. gapie, którzy nie udzielają się, a tylko czytają, nie mieli dostępu do niektórych treści naszych rozmów.
Mam nadzieję, że dobrze to wytłumaczyłam - a przynajmniej ja to tak rozumiem :-)

DZIENDOBEREK!!!!!!!!!!!!!!

Co ja dzisiaj bede ciekawego robic...???? nic sie nie chce...w poniedzialek mialam wizyte u gin...no i sie wydalo...beda mi jakies badania robic na cukrzyce za 2 tyg bo podobno duzo mi przybylo w ciagu ostatnich 4 tyg:(((((( no i co ja mam biedna robic????;(((((

a jak wy sie czujecie kochane????

Kotusiek - do forum bardzo latwo jest sie dostac tylko trzeba sie udzielac a nie walnac 2 posty na 2tyg i juz ja tam tez bylam przeciwna zle zmienilam zdanie i jestem zadowolona . Mam pewnosc ze gapie nie czyt tam sie zwierzamy i udzielamy porad ,zalimy sie - niekiedy dziewczyny naprawde maja nieciekawe sytuacje po co pisac o tym n a glownym . Masz prawo wyrazac swoje zdanie . Jesli chodzi o integracje grupy to nie ma z tym zadnego problemu kazda osoba jest cieplo i zyczliwie przyjmowana , akurat chcemy miec pewnosc ze za chwilke ktoras nas nie oleje ...

reklama
DZIENDOBEREK!!!!!!!!!!!!!!

Co ja dzisiaj bede ciekawego robic...???? nic sie nie chce...w poniedzialek mialam wizyte u gin...no i sie wydalo...beda mi jakies badania robic na cukrzyce za 2 tyg bo podobno duzo mi przybylo w ciagu ostatnich 4 tyg:(((((( no i co ja mam biedna robic????;(((((

a jak wy sie czujecie kochane????
Aga dobrze ze masz juz wolne i spedzisz troche czasu z nami apropos jestes juz na zamknietym czy czekasz nadal , wiem ze Pandorka cosik o piatku wspominala ze niby to od admi zalezy itp

Do góry