reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hej dziewczyny wpadlam tylko na chwilke...chialam wam pokazac co wlasnie skonczylam czytac...rece mi opadly do samej ziemi...

Blog.pl - artykuły - Rozkłada taka nogi, a potem siadać chce!

mnie to tez sie przygladaja ze obraczki nie nosze...a nikomu nawet do glowy nie przyjdzie ze obraczka najnormalniejw swiecie na paluch nie wlazi bo palce pucna....totalna beznadzieja...pozdrawiam i do zobaczyska we wtorek...wolne w koncu bede miec:)
Wpadłam na ten sam artykuł... mi się jeszcze mieści obrączka i będę ją nosić, jak długo się da. Najgorsze jest to, że dość młodo wyglądam (i wcale się nie chwalę, bo to nieraz sprawiło mi więcej kłopotów niż pozytku - tyle, że nastoletni chłopcy się mną interesują;-)). Może wpadam w paranoję ale nieraz już mi się wydawało, że widzę dezaprobatę w oczach ludzi. Mam sobie przyczepić kartkę na czole, że mam 26 lat? Eh...Ale tylko czekam, aż ktoś mi powie, że się gziłam, czy coś. Bo już mam przygotowany tekst:-) (bo ten artykuł tak mnie wkurzył): "To Pana/Pani Matka też się gziła?"
Eh. Ile jadu w tym poście :-) No ale powiedzcie same. Kto ma prawo zajść w ciążę? 40latki???

reklama
Wiecie, ale mam rogala na twarzycce:biggrin2: właśnie się dowiedziałam, że takiemu mojemu fajnemu koledze z pracy urodził się wczoraj drugi synek Kacperek:biggrin2: ale super dostawać takie wiadomości:-D

No wlasnie odkad jest "tajniacki dzial" to tu pustki....
Moze od razu trzeba było założyc zamkniety :)))))
U nas po wczorajszej wizycie ok.
Szyjka co prawda nadal miękka ale zamknieta wiec na tym etapie ciązy to dobrze!!!!!!
Maluszek rosnie choc ginka nie zmierzyla mi go. Fikal koziolki i ruszal nożkami mój bąbelek!!!!!!

To tyle z wizyty nastpna 24.11
to super ze wszysko wporzdku ja tez mam nastepna wizyte 24 to bedziemy na wzajem za siebie trzymac kciuki :-)

witajcie Lutóweczki!! ja miałam ostatnio problemy z netem dlatego mnie nie było..
ale już jestem i Musze Was nadrobic troszkę;-)
Kurde jaki ja miałm dzisiaj straszny sen....śniło mi się ,że moja córeczka urodziła sie synkiem,a ja miałam wszystko różowe:-Di nie miałam w co go ubrac..eh całe szczęście ,że to był tylko sen..
a jak u Was samopoczucie? wogle jest ktoś tu jeszcze?

reklama
Czesc Dziewczyny!

Czytalam Was , czytalam i bylam przerazona! Ja sie zaszczepielam na swinska grype. Poki co wsazystko jest ok i nie bylo specjalnie skutkow ubocznych. Rozmawialam tez z lekarzem specjalista w szpitalu i powiedzial, ze tej rteci w szczepionkach to jest mniej niz w jednej porcji lososia, wiec nie ma sie co przejmowac. Tym niemniej jednak strach, ze narozrabialam przyjmujac ta szczepionke pozostaje. W przyszlym tygodniu mam dostac druga dawke.

Poza tym u nas wszystko oki. Synek jest w przedszkolu, M na konferencji w Amsterdamie a ja mam mase czasu na nadrabianie wszystkich mpzliwych watkow:-)
Witam nowe mamusie i zycze spokojnej ciazy i slicznych bobaskow w lutym.

Do góry