aninaka
Fanka BB :)
Wpadłam na ten sam artykuł... mi się jeszcze mieści obrączka i będę ją nosić, jak długo się da. Najgorsze jest to, że dość młodo wyglądam (i wcale się nie chwalę, bo to nieraz sprawiło mi więcej kłopotów niż pozytku - tyle, że nastoletni chłopcy się mną interesują;-)). Może wpadam w paranoję ale nieraz już mi się wydawało, że widzę dezaprobatę w oczach ludzi. Mam sobie przyczepić kartkę na czole, że mam 26 lat? Eh...Ale tylko czekam, aż ktoś mi powie, że się gziłam, czy coś. Bo już mam przygotowany tekst:-) (bo ten artykuł tak mnie wkurzył): "To Pana/Pani Matka też się gziła?"hej dziewczyny wpadlam tylko na chwilke...chialam wam pokazac co wlasnie skonczylam czytac...rece mi opadly do samej ziemi...
Blog.pl - artykuły - Rozkłada taka nogi, a potem siadać chce!
mnie to tez sie przygladaja ze obraczki nie nosze...a nikomu nawet do glowy nie przyjdzie ze obraczka najnormalniejw swiecie na paluch nie wlazi bo palce pucna....totalna beznadzieja...pozdrawiam i do zobaczyska we wtorek...wolne w koncu bede miec
Eh. Ile jadu w tym poście :-) No ale powiedzcie same. Kto ma prawo zajść w ciążę? 40latki???