reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witam się i ja :-)

Jakoś tak cicho się zrobiło na tym wątku :-) Jeszcze nie zaglądałam na "tajniacki", ale mam pewne obawy że nie dam rady nadrobić.

Witam nowe Śnieżynki i ponownie witam wracające :-D

Ja mam dzisiaj masakrę w robocie więc pewnie dopiero później się odezwę.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

reklama
No wlasnie odkad jest "tajniacki dzial" to tu pustki....
Moze od razu trzeba było założyc zamkniety :)))))
U nas po wczorajszej wizycie ok.
Szyjka co prawda nadal miękka ale zamknieta wiec na tym etapie ciązy to dobrze!!!!!!
Maluszek rosnie choc ginka nie zmierzyla mi go. Fikal koziolki i ruszal nożkami mój bąbelek!!!!!!

To tyle z wizyty nastpna 24.11

Dzień doberek Śnieżynki:-D

Jestem aktualnie w 26 tygodniu 5 dniu ciąży. Będziemy mieli córcię. Tak wskazuje USG, no ale póki nie zobaczę to nie uwierzę ;-)

Witamy serdecznie i gratuluję córeczki:-D mojej imienniczki, bo ja też jestem Ania:-)

no i jestem... pamięta mnie ktoś jeszcze?...:no: Wreszcie, po wielu bojach z firmą INEA (wrrr) mamy internet. Miałam nadrobić zaległości, ale zrobiło się tego ponad 400 stron!!!:-)
Powiem w skrócie, że mała rusza się już jak wiercipiętka, byłam na usg połówkowym i wszystko jest w porządku (tylko za dwa tyg idę na poprawkę, bo mała w ostatniej chwili zasłoniła serduszko i jest tylko do połowy zbadane. Ale doktorek powiedział, że jest chyba ok, ale on musi to widzieć wyraźnie. Staram się o tym nie myśleć...)
Poza tym mam już ubranka, ktre dostałam w spadku od rodzinki i jedna połowę wyprasowałam a drugą zostawiam na jutro. Sama przyjemność:-)
Mam nadzieję, że wszystko w porządku i Wasze brzuszki rosną zdrowo. Od dziś będę tu codziennie. Słowo skauta:)

Kochana pewnie, że pamiętamy:-D a jeszcze pisałaś, że przez jakiś czas nie będziesz miała neta, więc wybaczamy:-) super, że z córeczką wszystko w porządeczku;-)

hej,dziś dzwoniłam do mojej Pani gin.z Polski i ona powiedział mi,że z cytologii nie może stwierdzieć czy mam tego wirusa hpv.Sama nie wiem już komu mam wierzyć:(

Kochana tylko się nie denerwuj:confused: spokojnie wybierz się jeszcze na dodatkowa badania i wtedy się wszystko wyjaśni:tak:

Witam serdecznie :)
jestem nowa na forum termin mam na 6 lutego, bedzie córeczka Helena :)

Witamy serdecznie w gronie Lutówek i gratuluję córeczki:-D

Poza tym muszę się wam pożalić. :-(
Nie mam do tej pory dostępu do zamkniętego wątku, a tak bym sobie chciała z Wami pogadać :-:)-:)-(
Już pisałam i do Pandorki i do Mamy Sówki, ale żadna nie odpowiada :-:)-(
Drogie Bravo, co robić?
kalemeon już napisałam wiadomość do pandorki, bo ona robi listę dziewczyn, która w piątek wyślę do admina:-D musisz uzbroić się w cierpliwość:tak:

Kochane ja dziś byłam na tej glukozie 50g i powiem, że wcale nie było tak najgorzej:-p co prawda było to słodkie, ale bez przesady, żeby było jakieś ohydne:szok: najgorsze dla mnie było to, że musiałam być na czczo i, że przez godzinkę nie mogłam nic jeść, ale jakoś przeżyłam :-D a Bartuś wtedy kopał mnie jak szalony domagając się jedzenia;-) wyniki będą dziś po 14, ale nie wiem czy je dziś odbiorę:confused:

Dziś dalej jestem u rodziców i może dziś Mężuś wróci, a jak nie to jutro, ale oczywiście jeszcze nic nie wiadomo
:eek:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-D

Szyjka co prawda nadal miękka ale zamknieta wiec na tym etapie ciązy to dobrze!!!!!!
Maluszek rosnie choc ginka nie zmierzyla mi go. Fikal koziolki i ruszal nożkami mój bąbelek!!!!!!

To tyle z wizyty nastpna 24.11

to wspaniale!!!

Troszkę mnie dziwi, że tak późno dają wam posłuchać serduszka. My słuchamy serduszka przy każdym najmniejszym badanku, czy wizycie. W sumie chyba już z milion trzysta tysięcy razy. Coś wspaniałego. Dziś ;-)

My też często słuchamy serduszka. Chodziło o jego budowę:)

Witam serdecznie :)
jestem nowa na forum termin mam na 6 lutego, bedzie córeczka Helena :)

Witamy:) Moja Zosia będzie miała na drugie Helena:) Po Prababci.
Cześć Dziewczynki :-)
Co tam u Was słychać w ten zimny poranek?
We Wrocławiu spadł śnieg. Aż byłam w szoku jak zobaczyłam białość za oknem :szok:

Dziś mój J. obudził mnie słowami: śnieg spadł! A ja: ehe, jaaasne. A tu masz! W Poznaniu też biało:-)
hej,dziś dzwoniłam do mojej Pani gin.z Polski i ona powiedział mi,że z cytologii nie może stwierdzieć czy mam tego wirusa hpv.Sama nie wiem już komu mam wierzyć:(
Z cytologii można podobno tylko stwierdzić, czy jest jakieś zapalenie, no czy coś się dzieje. A dopiero kolejne badania mogą wykazać czy to wirus, nadżerka czy coś innego. Nie martw się na zapas. Moją znajomą też straszyli bez sensu i się okazało, że miała tylko lekkie zapalenie.

PS. Cześć dziewczyny:-)

Kochana pewnie, że pamiętamy:-D a jeszcze pisałaś, że przez jakiś czas nie będziesz miała neta, więc wybaczamy:-) super, że z córeczką wszystko w porządeczku;-)

kalemeon już napisałam wiadomość do pandorki, bo ona robi listę dziewczyn, która w piątek wyślę do admina:-D musisz uzbroić się w cierpliwość:tak:

Ale jaki tajniacki dział? Ja chcę wejściówkę! To dlatego wczoraj tak rzadko się odzywałyście? A ja już myślałam, że w tv jakiś fajny serial leci i to dlatego:-) Proszę o przyjęcie mnie na listę oczekujących:-) Już piszę do pandorki:-)

reklama
][/FONT]Jakoś tak cicho się zrobiło na tym wątku :-) Jeszcze nie zaglądałam na "tajniacki", ale mam pewne obawy że nie dam rady nadrobić

Czarodziejko super wieści :)

A co do wątku zamkniętego. To nadal ciężko być na bieżąco na jednym i drugim, choć nie jest aż tak źle. Może gdyby od razu był zamknięty to byłoby lepiej. No, ale co zrobić. Mi w sumie to obojętne bo i tak nikt mnie nie zna i nie wstydzę się mówić o większości spraw.

Do góry