reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Tygrynka

:-) Na ostataniim USG 4D mala w 26/27 tygodniu ważyła 1050g i miała:

BDP 6,6cm
OFD 9 cm
HC 25cm
HC* 24cm
AC 22cm
FL 5,5cm
HL 5cm
CEREB 3 cm

w zaokragleniu. ;-) nie wiem czy dobrze wzytko wpisalam ale tak mam podane.

reklama
Witajcie dziewczynki;-) ja niedawno wstałam i sie w koncu ogarnełam..posprzątałam mieszkanko i teraz się biore za prasowanie,obiadek..dzisiaj idziemy znowu na urodzinki,bo koleżanka miała we wtorek,a robi dzisiaj..;-)
a jak Wam mija dzionek?

Ja dziś narazie na spokojnie- nie latam ze ścierką po domu tylko odpoczywam...popołudniu się wybieram do koleżanki na kawusię.
Muszę tylko znaleźć na necie jakiś fajny przepis na kolację bo w poniedziałek znajomi wpadną....hmmm nie wiem co wymyślić...
Milego dnia brzuchatki....:)
papa

Tygrynka

:-) Na ostataniim USG 4D mala w 26/27 tygodniu ważyła 1050g i miała:

BDP 6,6cm
OFD 9 cm
HC 25cm
HC* 24cm
AC 22cm
FL 5,5cm
HL 5cm
CEREB 3 cm

w zaokragleniu. ;-) nie wiem czy dobrze wzytko wpisalam ale tak mam podane.

nooo to ładnie chociaż mój w 25 wymiarami podobnie wypada:tak: i Twoja mała wcale nie jest taka mała:-D

a ja już po filmie (Drżące ciało), dziwny był ale to Almodovar to nie ma co się dziwić:-D
a ja będę i tu i tu bo mam schizofreniczną uwagę więc dla mnie w sam raz:eek::-D

reklama
Do góry