Witam sobotnio
az mi sie humor poprawil tym tekstem)
Milego dnia dzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam sobotnio
A no i chyba jest porozumienie co do imion : KINGA MALINA Ładnie ?
Kochana pewnie, że ładnie:-) ja się zastanawiałam dla córeczki właśnie nad imionami JAGDÓDKA i MALINA
Poza tym dzisiaj mialam peirwszy raz koszmar ciazowy, sen dotyczacy ciazy, snilo mi sie ,ze mialam cesarke ale lekarka sie zorientowala dopiero jak mi rozciela brzuch ze jestem dopiero w 29 tygodniu!
Losek jak Ty jesteś w 29 tygodniu skoro datę masz na 5 lutego?? to tylko 5 przede mną a ja mam 26 tydzień nie rozumiem
Ech ... dziewczyny ... nie wiem czy mam sie cieszyć czy płakać ...
Kocurowi mojemu zaproponowlai wyższe stanowisko w firmie ... wiadomo wieksze pieniądze do zarobienia , ale to wiąze sie z tygodniowym pobytem w Rzeszowie ... wydaniem kolejnych 4 albo 5 stów na paliwo ... których nie mam ... Koszty na przyszly miesiąc przerosły nas o jakieś 400 zl wiecej niż oboje zarabiamy ... nie mam pojęcia co robić ... nie moge zrobic kolejnego zadlużenia kredytu bo juz sie całkiem nie wygrzebiemy ... Pozatym mielismy jechać pod Przemyśl do teściowej , żebym sie z nią w końcu poznała ... a tam A/H1N1 ... nie pojade , bo sie boje , a zdrugiej strony głupio mi bo już obiecalam że w koncu przyjade ... A potem w grudniu , czy styczniu to z wielkim brzuchem nie zabardzo będe do podróżowania ...