reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Spokoj u dzisiaj faktycznie, to moze i ja sie czyms innym zajme..
Teraz jakis mini spacerek (zeby nie wygladac jak dynia;-)) a potem pewnie zakupy..
Do zobaczenia po poludniu.
Pozdrawiam goraco w ten zimny dzien.

HEJ DZIEWCZYNKI

Dawno sie nie odzywalam ale wrocialam do PO i musialam ogranac cale mieszkanie po remoncie.... wszytsko wypakowac, spakowac spowrotem do szaf itp itd.. 2 dni bylam tak wykonczona ,ze spalam po 12h.

Dzisiaj pewnie wszytskie na grobach.. Ja sobie odpuszczam stanie na cmentarzu bo od wczoraj czuje sie delikatnie przeziebiona i nie chce sie zalatwic na dobre, poza tym wczoraj sie jeszcze nasluchalam o tej grypie na Ukranie takze wole dmuchac na zimne..

U nas wszytko super, mieszkanko nareszcie skonczone, jest piekne, jak przyjda meble do malej to zrobie Wam zdjecie :-)
Mala szaleje i kopie, brzuszek rosnie, we wtorek mam wizyte u lekarza :-) to dam znac co i jak...

Poza tym dzisiaj mialam peirwszy raz koszmar ciazowy, sen dotyczacy ciazy, snilo mi sie ,ze mialam cesarke ale lekarka sie zorientowala dopiero jak mi rozciela brzuch ze jestem dopiero w 29 tygodniu! :no::no: zaszyla mi go spowrotem i mala dalej nosilam... masakra... potem mala juz byla na swiecie i snilo mi sie ze rzygala na kilometr co chwile...:no: nie wiem skad u mnie takie sny ale nie bylo to przyjemne.

Ja dzisiaj odpoczywam w domku...

Aaaa mialam Was jeszcze zapytac czy macie jakies domowe sposoby na walke z przeziebieniem? tak profilaktycznie? moze jakies naturalne syropki lub cos podobnego?

MILEGO DNIA DZIEWCZYNKI

A no i chyba jest porozumienie co do imion : KINGA MALINA Ładnie ?

bardzo ładnie:tak: wszystkie Kingi które znam to fajne i mądre dziewczyny, chociaż bardzo gadatliwe:-D

Kochana pewnie, że ładnie:-) ja się zastanawiałam dla córeczki właśnie nad imionami JAGDÓDKA i MALINA:-D

pięknie pięknie, wręcz słodko bym powiedziała:tak:

witam z rana:eek:
całą noc męczyły mnie jakieś koszmarki:eek:
toteż teraz ogłaszam strajk i wyleguję się w wyrku:-D

Poza tym dzisiaj mialam peirwszy raz koszmar ciazowy, sen dotyczacy ciazy, snilo mi sie ,ze mialam cesarke ale lekarka sie zorientowala dopiero jak mi rozciela brzuch ze jestem dopiero w 29 tygodniu! :no::no:

Losek jak Ty jesteś w 29 tygodniu skoro datę masz na 5 lutego?? to tylko 5 przede mną a ja mam 26 tydzień:szok::szok::szok: nie rozumiem:no:

Ech ... dziewczyny ... nie wiem czy mam sie cieszyć czy płakać ...
Kocurowi mojemu zaproponowlai wyższe stanowisko w firmie ... wiadomo wieksze pieniądze do zarobienia , ale to wiąze sie z tygodniowym pobytem w Rzeszowie ... wydaniem kolejnych 4 albo 5 stów na paliwo ... których nie mam ... Koszty na przyszly miesiąc przerosły nas o jakieś 400 zl wiecej niż oboje zarabiamy ... nie mam pojęcia co robić ... nie moge zrobic kolejnego zadlużenia kredytu bo juz sie całkiem nie wygrzebiemy ... Pozatym mielismy jechać pod Przemyśl do teściowej , żebym sie z nią w końcu poznała ... a tam A/H1N1 ... nie pojade , bo sie boje , a zdrugiej strony głupio mi bo już obiecalam że w koncu przyjade ... A potem w grudniu , czy styczniu to z wielkim brzuchem nie zabardzo będe do podróżowania ...

Aaaa mialam Was jeszcze zapytac czy macie jakies domowe sposoby na walke z przeziebieniem? tak profilaktycznie? moze jakies naturalne syropki lub cos podobnego?

MILEGO DNIA DZIEWCZYNKI

Hej,

Najpiepiej czosnek do kanapki, herbata malinowa lub z lipy (na wypoczenie). Woda miodem i cytryną .Duzo owoców :) odpoczynek :)

Tygrynka, Losek ma ternim na styczneń ,ale nas tak polubiła, ze została z nami :)

reklama
Ech ... dziewczyny ... nie wiem czy mam sie cieszyć czy płakać ...
Kocurowi mojemu zaproponowlai wyższe stanowisko w firmie ... wiadomo wieksze pieniądze do zarobienia , ale to wiąze sie z tygodniowym pobytem w Rzeszowie ... wydaniem kolejnych 4 albo 5 stów na paliwo ... których nie mam ... Koszty na przyszly miesiąc przerosły nas o jakieś 400 zl wiecej niż oboje zarabiamy ... nie mam pojęcia co robić ... nie moge zrobic kolejnego zadlużenia kredytu bo juz sie całkiem nie wygrzebiemy ... Pozatym mielismy jechać pod Przemyśl do teściowej , żebym sie z nią w końcu poznała ... a tam A/H1N1 ... nie pojade , bo sie boje , a zdrugiej strony głupio mi bo już obiecalam że w koncu przyjade ... A potem w grudniu , czy styczniu to z wielkim brzuchem nie zabardzo będe do podróżowania ...

a nie macie jakoś skądś pożyczyć? a może powinien popytać czy nie dostanie zwrotu z firmy? skoro wyjazd służbowy? wiesz skoro proponują mu awans to raczej sie z niego nie rezygnuje, zwłaszcza jeśli w grę wchodzą wyższe pieniądze co bardzo by się Wam przydało w przyszłości:tak: zastanówcie się jeszcze na spokojnie:tak:
a co do wyjazdu do teściowej to chyba nie ma co panikować, aż tak źle to nie jest z tą grypą tam?? to chyba jeszcze trochę do Ukrainy? najlepiej zadzwońcie i zapytajcie w tamtejszym szpitalu czy przychodni, bo newsy w tv są częstooo przesadzone lub podkoloryzowane:tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry