Kkropeczka
Wdrożona(y)
Cześć Wszystkim :-)
U mnie wszystko ok po wczorajszym dniu pełnym stresu przez ta cukrzycę dzisiaj byłam na zakupach, kupiłam kilka ciuszków małemu i zachaczyłam o Lidla tych bodziaków już nie było...ale na pocieszenie wziełam kocyk i recznik z kapturkiem.
Kkropeczka a co z Twoim wynikiem z tej gluzkozy? mi wyszedł o duuuuużo za duży po 50g 190 więc kazał mi lekarz zrobić 75g i po godzinie wyszło 145 a po dwóch 125 więc nie mam cukrzycy nie muszę sie ograniczać ale i tak nie chce szaleć ze słodyczami bo mąż mi mówi że wpierdalam za pięciu :-( i sie gruba robie wkleje Wam kiedyś foty jaka "gruba " jestem
No to naprawdę duży miałaś wynik, ale rzeczywiście nie wiem czemu, zawsze po zrobieniu 75g wychodzi mniej. Mi dlatego lekarz (uff na szczęście!) nie kazał powtarzać badań na 75g. Bo wynik po 50g miałam 140. I on powiedział że to granice normy, ale jeszcze norma, ale jednak żebym te słodycze ograniczyła. Ja też wpierdalam za pięciu! I mój mąż to się zaczął cieszyć jak mu o tym ograniczeniu opowiedziałam Powiedział, że wreszcie zajmę się jedzeniem czegoś zdrowszegooo, a mnie skręca, że nie mogę tyle co wcześniej. Gruba to Ty się pewnie tylko w brzuszku robisz;-)nie przesadzaj no ale fajnie, że nie jestem sama w ograniczaniu się;-)