reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

nooo to superancko:-D to ja proponuję jakiś wieczór w przyszłym tygodniu bo teraz do pon z domu nie wychodzę chyba że na jakiś malusi spacerek (za dużo się nalatałam wczoraj i dzis i rodzina krzyczy, że dostałam pozwolenie to teraz przesadzam, poza tym mieszkamy niedaleko jednej z największych poznańskich nekropolii dookoła której już się dzieją cyrki...) może być??

a co do tego cmentarza... widziałam że mają tam rogale marcińskie (takie pychotki z makiem), bigosik (uwielbiam taki na świeżym powietrzu) i pierniczki, myślicie, że to wypada przejść się w tamte okolice tylko na jedzenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Boże jaka jestem potworna:szok::szok: ale w Poznaniu ani w okolicach nie mam żadnej rodziny ani znajomych na cmentarzach, więc...

hahahaha:-D idź kochana, idź, bo i tak pewnie byś nie mogła przestać o tym myśleć;-)

reklama
:-):-D
kurde kupiłam sobie wczoraj zajebiste orzeszki w wasabi i słysze jak do mnie piszcza z tej zamkniętej szuflady :)
To ja Ci podpowiem co zrobić:-p otwórz szufladę trzeba je uciszyć:-p
A tu jeszcze temat łakoci :-p Ja bym nawet teraz kromką chleba nie pogardziła !:-D
Biedna Ilonka:sorry: gdzie ten Twój mężczyzna? zaraz nam tu umrzesz z głodu:-(

ja się boje je otworzyc bo je zeżre :), i tak w ogoel to ćwicze silna wolę. Mam tez OTWARTĄ paczkę chipsów i nie jem. i OTWARTĄ czekoladę i ukochane łakotki :)
i wielką dupę... i dlatego nei jem

Biedna Ilonka:sorry: gdzie ten Twój mężczyzna? zaraz nam tu umrzesz z głodu:-(

No właśnie gdzież on jest ;( Jeszcze zdziwiony przez telefon "ojej to Ty już nie masz pieniędzy w portfelu?" to jest dowód laseczki, że nie wolno być leniwym hehehehehe
jakbym rano ruszyła dupę do bankomatu to bym teraz nie zdychała :-p

No właśnie gdzież on jest ;( Jeszcze zdziwiony przez telefon "ojej to Ty już nie masz pieniędzy w portfelu?" to jest dowód laseczki, że nie wolno być leniwym hehehehehe
ja mam po róznych miejscach drobne w domu i zawsze sie jakaś sumka uzbiera :)

reklama

oj bieedactwo:tak: ale ja wiem co to znaczy, często mi się tak zdarza.
a ja myślałam, że w ogóle masz już gotowe jedzonko i wszystko i taka dobra jesteś i czekasz na niego, żeby zjeść z nim;-) a Ty pieniążków nie miałaś;-)

Do góry