reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

pokornie błagam o wybaczenie:tak: i wstydzę się baaaaardzoooo:-(to się już nigdy nie powtórzy, nastepny raz bedę kazała usg do netu podłączyć:-D
dziękuję moje kochane za wszystkie miłe słowa i kciuki buuuuuuzi
idę zobaczyć co tam wariujecie na zamknietym:-D:tak:
Noo postawa koleżanki Tygrynki kształtuje się we włściwym kierunku i miejmy nadzieję że dalej tą jedyną słuszną drogą pójdzie:-p

reklama
Ale fajnie!!!! Tralalala Kurde no, cieszę się jakbym to na swój temat takie dobre wiadomości dostała:-) Świetnie!!!
P.S. A my tu się o Ciebie martwiłyśmy cały czas, co mam nadzieję zostanie dostrzeżone :-p

dziękuję kochana :*
wiem wiem widziałam to się już więcej nie powtórzy, aj promiss!!!

Noo postawa koleżanki Tygrynki kształtuje się we włściwym kierunku i miejmy nadzieję że dalej tą jedyną słuszną drogą pójdzie:-p

nie zamierzam zbaczać z tej drogi bo co będzie jak mnie od siebie odsuniecie?? o matko nie przeżyłabym tego:no::szok:

witam tylko wasa na troche zostawic a tu tyle sie dzieje -watek zamkniety -dory pomysł ilonko! ja tez juz sie zarejestrowałam i czekam ! ale teraz juz lece spuniu bo sie oczka zamykaja DOBRANOC

skończyłam podusię

picture11006.jpg

jestem juz po i... WSZYSTKO DOBRZE!!!! jestem taaaaaka szczęśliwa:tak::tak::tak::-D:-D:-D
po odklejaniu łożyska nie ma śladu, macica się "odnapięła", skurcze ustały, szyjka idealna:tak::tak::tak:no lepiej być nie mogło:-D
leki muszę brać do końca ciąży, i dalej się oszczędzać, ale mogę wychodzić z domku i nawet na basen pójść:-D i się poseksić trochę:zawstydzona/y::-D

zdjątek nie dostaliśmy ale widzieliśmy Synka (nadal ma fifolka:-D) i słyszeliśmy serducho (147 uderzeń na minutę, ja na badaniu miałam już malutko, "tylko" 105)

Mały w 25 tygodniu (chociaż od 3 miesięcy uparcie przyśpiesza datę o tydzień:-D)
waga - zawstydzę Was :-p 850 g:szok:
BPD 64mm
FL 47 mm
AC 206 mm
HC 24 mm

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tak sie ciesze ze wszystko ok....ale wogole to czemu cie jeszcze nie ma na zamkniętym????????????????

dziendobry lutóweczki!!
TYGRYNKA super ze wszystko wporzadku- to napewno nasze kciuki pomogły :-)

RECHOTKU super podusia tomus napewno bedzie z niej mega zadowolony :-)
Jak wam dzis mija dzien?? Jakie plany??

dziendobry lutóweczki!!
TYGRYNKA super ze wszystko wporzadku- to napewno nasze kciuki pomogły :-)

RECHOTKU super podusia tomus napewno bedzie z niej mega zadowolony :-)
Jak wam dzis mija dzien?? Jakie plany??

jak to wkońcu jest piszemy tu czy tam?? przecież to bez sensu tak skakać :no:
moje plany to obiad i zakupy, moooze trochę posprzątam i tyle a co u Ciebie??

reklama
Do góry