reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

pokornie błagam o wybaczenie:tak: i wstydzę się baaaaardzoooo:-(to się już nigdy nie powtórzy, nastepny raz bedę kazała usg do netu podłączyć:-D
dziękuję moje kochane za wszystkie miłe słowa i kciuki buuuuuuzi
idę zobaczyć co tam wariujecie na zamknietym:-D:tak:
Noo postawa koleżanki Tygrynki kształtuje się we włściwym kierunku i miejmy nadzieję że dalej tą jedyną słuszną drogą pójdzie:-p

reklama
Ale fajnie!!!! Tralalala Kurde no, cieszę się jakbym to na swój temat takie dobre wiadomości dostała:-) Świetnie!!!
P.S. A my tu się o Ciebie martwiłyśmy cały czas, co mam nadzieję zostanie dostrzeżone :-p

dziękuję kochana :*
wiem wiem widziałam to się już więcej nie powtórzy, aj promiss!!!

Noo postawa koleżanki Tygrynki kształtuje się we włściwym kierunku i miejmy nadzieję że dalej tą jedyną słuszną drogą pójdzie:-p

nie zamierzam zbaczać z tej drogi bo co będzie jak mnie od siebie odsuniecie?? o matko nie przeżyłabym tego:no::szok:

witam tylko wasa na troche zostawic a tu tyle sie dzieje -watek zamkniety -dory pomysł ilonko! ja tez juz sie zarejestrowałam i czekam ! ale teraz juz lece spuniu bo sie oczka zamykaja DOBRANOC

skończyłam podusię

picture11006.jpg

jestem juz po i... WSZYSTKO DOBRZE!!!! jestem taaaaaka szczęśliwa:tak::tak::tak::-D:-D:-D
po odklejaniu łożyska nie ma śladu, macica się "odnapięła", skurcze ustały, szyjka idealna:tak::tak::tak:no lepiej być nie mogło:-D
leki muszę brać do końca ciąży, i dalej się oszczędzać, ale mogę wychodzić z domku i nawet na basen pójść:-D i się poseksić trochę:zawstydzona/y::-D

zdjątek nie dostaliśmy ale widzieliśmy Synka (nadal ma fifolka:-D) i słyszeliśmy serducho (147 uderzeń na minutę, ja na badaniu miałam już malutko, "tylko" 105)

Mały w 25 tygodniu (chociaż od 3 miesięcy uparcie przyśpiesza datę o tydzień:-D)
waga - zawstydzę Was :-p 850 g:szok:
BPD 64mm
FL 47 mm
AC 206 mm
HC 24 mm

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tak sie ciesze ze wszystko ok....ale wogole to czemu cie jeszcze nie ma na zamkniętym????????????????

dziendobry lutóweczki!!
TYGRYNKA super ze wszystko wporzadku- to napewno nasze kciuki pomogły :-)

RECHOTKU super podusia tomus napewno bedzie z niej mega zadowolony :-)
Jak wam dzis mija dzien?? Jakie plany??

dziendobry lutóweczki!!
TYGRYNKA super ze wszystko wporzadku- to napewno nasze kciuki pomogły :-)

RECHOTKU super podusia tomus napewno bedzie z niej mega zadowolony :-)
Jak wam dzis mija dzien?? Jakie plany??

jak to wkońcu jest piszemy tu czy tam?? przecież to bez sensu tak skakać :no:
moje plany to obiad i zakupy, moooze trochę posprzątam i tyle a co u Ciebie??

reklama
Do góry