reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
jestem juz po i... WSZYSTKO DOBRZE!!!! jestem taaaaaka szczęśliwa:tak::tak::tak::-D:-D:-D
po odklejaniu łożyska nie ma śladu, macica się "odnapięła", skurcze ustały, szyjka idealna:tak::tak::tak:no lepiej być nie mogło:-D
leki muszę brać do końca ciąży, i dalej się oszczędzać, ale mogę wychodzić z domku i nawet na basen pójść:-D i się poseksić trochę:zawstydzona/y::-D

zdjątek nie dostaliśmy ale widzieliśmy Synka (nadal ma fifolka:-D) i słyszeliśmy serducho (147 uderzeń na minutę, ja na badaniu miałam już malutko, "tylko" 105)

Mały w 25 tygodniu (chociaż od 3 miesięcy uparcie przyśpiesza datę o tydzień:-D)
waga - zawstydzę Was :-p 850 g:szok:
BPD 64mm
FL 47 mm
AC 206 mm
HC 24 mm

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Super!! A nie mówiłam? No to będzie mały pudzianek hihi:-D

hej byłam na tym spotkanku z tv co kobietka informowała nas w temacie akcje promocyjne....więc jestem zadowolona, były trzy pary, braliśmy udział w ćwiczeniach, które odbywają się w szkole rodzenia:-) była położna z Polnej:-) najpierw mężowie rysowali nam na brzuszkach dzidzie-jak sobie wyobrażają, że one wyglądają:-D:-D Maciuś narysował mi śliczny płodzik i podpisał Amelia:)póżniej ćwiczenia oddechowe, przygotowanie do porodu oraz kąpiel i przewijanie, całość rejestrowała Poznańska PTV3:-D:-D na koniec dostaliśmy w prezencie paczki, znalazłam tam butelkę dr brownsa ze szczoteczką do czyszczenia, smoczek zapasowy Lovi do butelki, kocyk dla dzidzi, gryzak żelowy canpol babies,chustkę na główkę oraz różne książeczki o karmieniu, przewijaniu i produktach sponsorów;-) aha jeszcze udzieliliśmy wywiadu telewizji co sądzimy o nowych zasadach becikowego:-) kobietki ze szkoły i uczestnicy bardzo sympatyczni:-)
No to super przeżycia też bym chciała znaleźć się na takim spotkanku i to jeszcze w tv:rofl2: A kąpiel czyli kąpaliście lalki i przebieraliście? A długo to trwało?A będą to emitować?a ta chustka na głowę to jakiego koloru?:-D

Bry Lasencje :-)

Nie było mnie z Wami zaledwie 1,5 dnia, a tu takie zmiany ;-)

Tygrynko, super, że u Ciebie już wszystko w porządku. Cieszę się, przynajmniej nie musisz się już martwić. :-D

Za wszystkie dzisiejsze badania i wizyty 3mam kciuki - na pewno będzie gites. :-)

Z wątkiem zamkniętym super pomysł - też już się zalogowałam, chociaż nie miałam jeszcze czasu, żeby tam zajrzeć. Ale na pewno się odnajdę.
Zastanawiam się tylko, czy teraz nie zrobi się pomieszanie z poplątaniem. Część rzeczy będziemy pisać tu, część tam. Pewnie będziemy dublować wpisy. Martwię się, czy nie zrobi się za duży bałagan :-(

A tak poza tym, to zaraz lecę do pracki. I jeśli będę mieć taki zapieprz jak wczoraj, to być może nie uda mi się pojawić. A zaraz potem jadę do "teściów" i wracam po weekendzie. Więc jakby nie było okazji, to już się żegnam i do zobaczenia we wtorek :happy:

Witam Dziewczynki.
Tygrynko super ze juz wszystko ok. A Twoj maluszek juz taaaaaaki duzy:tak::tak: Super, same dobre wiesci:tak:

Gucha trzymam za Cie kciuki, dasz rade:-D

Rechotek kurde ale ty uzdolniona jestes:tak:podusia jest sliczna:happy::happy:

Hehe ja juz nie wiem gdzie mam pisac i co nadrabiac:szok::-p. Zaraz skocze na zamkniete i zobacze co tam sie dzieje:laugh2::rofl2:

Milego dnia Sniezynki:tak:

reklama
Do góry