reklama
tak sie ciesze ze wszystko ok....ale wogole to czemu cie jeszcze nie ma na zamkniętym????????????????
A o mnie to już się cipensja nie zapyta
jestem juz po i... WSZYSTKO DOBRZE!!!! jestem taaaaaka szczęśliwa
po odklejaniu łożyska nie ma śladu, macica się "odnapięła", skurcze ustały, szyjka idealnano lepiej być nie mogło
leki muszę brać do końca ciąży, i dalej się oszczędzać, ale mogę wychodzić z domku i nawet na basen pójść i się poseksić trochę
zdjątek nie dostaliśmy ale widzieliśmy Synka (nadal ma fifolka) i słyszeliśmy serducho (147 uderzeń na minutę, ja na badaniu miałam już malutko, "tylko" 105)
Mały w 25 tygodniu (chociaż od 3 miesięcy uparcie przyśpiesza datę o tydzień)
waga - zawstydzę Was 850 g
BPD 64mm
FL 47 mm
AC 206 mm
HC 24 mm
Super!! A nie mówiłam? No to będzie mały pudzianek hihi
No to super przeżycia też bym chciała znaleźć się na takim spotkanku i to jeszcze w tv A kąpiel czyli kąpaliście lalki i przebieraliście? A długo to trwało?A będą to emitować?a ta chustka na głowę to jakiego koloru?hej byłam na tym spotkanku z tv co kobietka informowała nas w temacie akcje promocyjne....więc jestem zadowolona, były trzy pary, braliśmy udział w ćwiczeniach, które odbywają się w szkole rodzenia:-) była położna z Polnej:-) najpierw mężowie rysowali nam na brzuszkach dzidzie-jak sobie wyobrażają, że one wyglądają Maciuś narysował mi śliczny płodzik i podpisał Ameliapóżniej ćwiczenia oddechowe, przygotowanie do porodu oraz kąpiel i przewijanie, całość rejestrowała Poznańska PTV3 na koniec dostaliśmy w prezencie paczki, znalazłam tam butelkę dr brownsa ze szczoteczką do czyszczenia, smoczek zapasowy Lovi do butelki, kocyk dla dzidzi, gryzak żelowy canpol babies,chustkę na główkę oraz różne książeczki o karmieniu, przewijaniu i produktach sponsorów;-) aha jeszcze udzieliliśmy wywiadu telewizji co sądzimy o nowych zasadach becikowego:-) kobietki ze szkoły i uczestnicy bardzo sympatyczni:-)
Bry Lasencje :-)
Nie było mnie z Wami zaledwie 1,5 dnia, a tu takie zmiany ;-)
Tygrynko, super, że u Ciebie już wszystko w porządku. Cieszę się, przynajmniej nie musisz się już martwić.
Za wszystkie dzisiejsze badania i wizyty 3mam kciuki - na pewno będzie gites. :-)
Z wątkiem zamkniętym super pomysł - też już się zalogowałam, chociaż nie miałam jeszcze czasu, żeby tam zajrzeć. Ale na pewno się odnajdę.
Zastanawiam się tylko, czy teraz nie zrobi się pomieszanie z poplątaniem. Część rzeczy będziemy pisać tu, część tam. Pewnie będziemy dublować wpisy. Martwię się, czy nie zrobi się za duży bałagan :-(
A tak poza tym, to zaraz lecę do pracki. I jeśli będę mieć taki zapieprz jak wczoraj, to być może nie uda mi się pojawić. A zaraz potem jadę do "teściów" i wracam po weekendzie. Więc jakby nie było okazji, to już się żegnam i do zobaczenia we wtorek
Nie było mnie z Wami zaledwie 1,5 dnia, a tu takie zmiany ;-)
Tygrynko, super, że u Ciebie już wszystko w porządku. Cieszę się, przynajmniej nie musisz się już martwić.
Za wszystkie dzisiejsze badania i wizyty 3mam kciuki - na pewno będzie gites. :-)
Z wątkiem zamkniętym super pomysł - też już się zalogowałam, chociaż nie miałam jeszcze czasu, żeby tam zajrzeć. Ale na pewno się odnajdę.
Zastanawiam się tylko, czy teraz nie zrobi się pomieszanie z poplątaniem. Część rzeczy będziemy pisać tu, część tam. Pewnie będziemy dublować wpisy. Martwię się, czy nie zrobi się za duży bałagan :-(
A tak poza tym, to zaraz lecę do pracki. I jeśli będę mieć taki zapieprz jak wczoraj, to być może nie uda mi się pojawić. A zaraz potem jadę do "teściów" i wracam po weekendzie. Więc jakby nie było okazji, to już się żegnam i do zobaczenia we wtorek
zabeczka
Fanka BB :)
Witam Dziewczynki.
Tygrynko super ze juz wszystko ok. A Twoj maluszek juz taaaaaaki duzy Super, same dobre wiesci
Gucha trzymam za Cie kciuki, dasz rade
Rechotek kurde ale ty uzdolniona jestespodusia jest sliczna
Hehe ja juz nie wiem gdzie mam pisac i co nadrabiac. Zaraz skocze na zamkniete i zobacze co tam sie dzieje
Milego dnia Sniezynki
Tygrynko super ze juz wszystko ok. A Twoj maluszek juz taaaaaaki duzy Super, same dobre wiesci
Gucha trzymam za Cie kciuki, dasz rade
Rechotek kurde ale ty uzdolniona jestespodusia jest sliczna
Hehe ja juz nie wiem gdzie mam pisac i co nadrabiac. Zaraz skocze na zamkniete i zobacze co tam sie dzieje
Milego dnia Sniezynki
zabeczka
Moglby mi ktos podac linka do zamknietego, bo na tym kompie nie mam, a nie chce mi sie w postach szukac plissssssss
Moglby mi ktos podac linka do zamknietego, bo na tym kompie nie mam, a nie chce mi sie w postach szukac plissssssss
proszę bardzo: http://lutowki2010.phorum.pl
reklama
zabeczka
Dziekuje slicznie:-)