reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Wiam was i z zaraz uciekam - jestem bizi - 3mam kciuki za wizyty . A ja nadrobie Rechota - A GUCHY TO JESZCZE NIE MA NA ZAMKNIETYM ??? GGGUUUUUCHA GDZIE JESTES (hihihi) ok papa odezwa sie pozniej

reklama

No ja myślę, że nie zachowasz sie TAK KARYGODNIE jak Tygrynka i już aktywowałaś sobie telekonferencję on line przez skype/msn ? :-D

Nie aktywowałam bo nie używam Skypa?msn ...

Witam smutaskowo :-(

Odebrałam wynik glukozy i wyszło 190 !!!!
Jutro mam powtórzyć i zrobić 75g, ale zasugerował że przy tak wysokim wyniku to chyba cudów nie będzie. nie mogę w to uwierzyć, nie miałam żadnych objawów, a do tego maz mnie wkurwia...nie dam rady

Kochana trzymam kciuki za niski wynik. A może ten był nieprawidłowy...
M się staraj nie wkur.iać - w końcu to tylko chłop :-p

Tak, tak Kasiu już zaakceptowałam i resztę panienek, które się już zarejestrowały :-p :-):-)

Dziękuję za akcepta - lecę nadrabiać tamte zaległości :rofl2:

Ja mam dzisiaj o 15 USG i zaczynam świrować. Niby się nie denerwuję (całe szczęście że już czuję Milenkę i wiem że bryka).
A wczoraj się dowiedziałam że moja koleżanka z pracy jest w 8 tygodniu ciąży - ma termin na 7.06.2010 :-D Ale my się w tym naszym biurze rozmnażamy :-D

Za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania trzymam mocno kciuki :tak:

czesc dziewczyny.. :)

a mi jakoś od wczoraj niedobrze, mdli mnie jak na początku, pewnie po lekach... wczoraj rano łączyłam się z Wisłą przez kibel :( dziś czuję że mi znów wszystko podchodzi :/ chciałabym odstawić leki, ale lekarz mi nie pozwolił :( przerąbane :(

dziendobry lutóweczki!!
TYGRYNKA super ze wszystko wporzadku- to napewno nasze kciuki pomogły :-)

RECHOTKU super podusia tomus napewno bedzie z niej mega zadowolony :-)
Jak wam dzis mija dzien?? Jakie plany??

dzieki dzieki naprawde
A o mnie to już się cipensja nie zapyta:laugh2:

bo wiem że bedziesz :p o ciebie to sie nie martwie ty se radzisz a te sierotki reszta gdzie są

a tak wogóle to co tu tak cicho cooo;/????? ha ha ha ha

reklama
Do góry