reklama
marga82
Lutóweczka2010
ja ledwo mam czas nadrabiac zaległosci na jednym watku a teraz beda do czytania dwa -kiedy ja na to znajde czas chyba zrezygnyje ze sprzatania i zarosne brudem :-)
marga82
Lutóweczka2010
ogladacie DDTVN jakas 14 latka urodziła dziecko w szkole i zostawila je w szatni nawet nikt nie wiedział ze byla w ciazy-MASAKRA
No ja myślę, że nie zachowasz sie TAK KARYGODNIE jak Tygrynka i już aktywowałaś sobie telekonferencję on line przez skype/msn ?
Nie aktywowałam bo nie używam Skypa?msn ...
Witam smutaskowo :-(
Odebrałam wynik glukozy i wyszło 190 !!!!
Jutro mam powtórzyć i zrobić 75g, ale zasugerował że przy tak wysokim wyniku to chyba cudów nie będzie. nie mogę w to uwierzyć, nie miałam żadnych objawów, a do tego maz mnie wkurwia...nie dam rady
Kochana trzymam kciuki za niski wynik. A może ten był nieprawidłowy...
M się staraj nie wkur.iać - w końcu to tylko chłop
Tak, tak Kasiu już zaakceptowałam i resztę panienek, które się już zarejestrowały :-):-)
Dziękuję za akcepta - lecę nadrabiać tamte zaległości
Ja mam dzisiaj o 15 USG i zaczynam świrować. Niby się nie denerwuję (całe szczęście że już czuję Milenkę i wiem że bryka).
A wczoraj się dowiedziałam że moja koleżanka z pracy jest w 8 tygodniu ciąży - ma termin na 7.06.2010 Ale my się w tym naszym biurze rozmnażamy
Za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania trzymam mocno kciuki
double_aga
Fanka BB :)
czesc dziewczyny..
a mi jakoś od wczoraj niedobrze, mdli mnie jak na początku, pewnie po lekach... wczoraj rano łączyłam się z Wisłą przez kibel dziś czuję że mi znów wszystko podchodzi :/ chciałabym odstawić leki, ale lekarz mi nie pozwolił przerąbane
a mi jakoś od wczoraj niedobrze, mdli mnie jak na początku, pewnie po lekach... wczoraj rano łączyłam się z Wisłą przez kibel dziś czuję że mi znów wszystko podchodzi :/ chciałabym odstawić leki, ale lekarz mi nie pozwolił przerąbane
dziendobry lutóweczki!!
TYGRYNKA super ze wszystko wporzadku- to napewno nasze kciuki pomogły :-)
RECHOTKU super podusia tomus napewno bedzie z niej mega zadowolony :-)
Jak wam dzis mija dzien?? Jakie plany??
dzieki dzieki naprawde
A o mnie to już się cipensja nie zapyta
bo wiem że bedziesz o ciebie to sie nie martwie ty se radzisz a te sierotki reszta gdzie są
a tak wogóle to co tu tak cicho cooo;/????? ha ha ha ha
double_aga
Fanka BB :)
Cicho bo większość poszła na zamknięty :-)
jak to na zamknięty??
reklama
Double Aga !
http://lutowki2010.phorum.pl/viewtopic.php?p=309#309
Jak tylko Illona zaakceptuje twoją rejestracje to będziesz już z nami
Zrób to czym prędzej
http://lutowki2010.phorum.pl/viewtopic.php?p=309#309
Jak tylko Illona zaakceptuje twoją rejestracje to będziesz już z nami
Zrób to czym prędzej