reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
hej byłam na tym spotkanku z tv co kobietka informowała nas w temacie akcje promocyjne....więc jestem zadowolona, były trzy pary, braliśmy udział w ćwiczeniach, które odbywają się w szkole rodzenia:-) była położna z Polnej:-) najpierw mężowie rysowali nam na brzuszkach dzidzie-jak sobie wyobrażają, że one wyglądają:-D:-D Maciuś narysował mi śliczny płodzik i podpisał Amelia:)póżniej ćwiczenia oddechowe, przygotowanie do porodu oraz kąpiel i przewijanie, całość rejestrowała Poznańska PTV3:-D:-D na koniec dostaliśmy w prezencie paczki, znalazłam tam butelkę dr brownsa ze szczoteczką do czyszczenia, smoczek zapasowy Lovi do butelki, kocyk dla dzidzi, gryzak żelowy canpol babies,chustkę na główkę oraz różne książeczki o karmieniu, przewijaniu i produktach sponsorów;-) aha jeszcze udzieliliśmy wywiadu telewizji co sądzimy o nowych zasadach becikowego:-) kobietki ze szkoły i uczestnicy bardzo sympatyczni:-)
ale ci zazdroszcze ja tez chce

sprawdzaj kochanie w necie co się dzieje w twoich okolicach, chyba wszędzie powinny być takie akcje;-) nawet za granicą;-) ja zaluje ze w Warszawie nie będę na spotkaniu z Zawitkowskim:eek: trudno wszędzie się nie wcisnę, a ty poproś kogoś w Polsce, żeby zamówił tobie próbki z akcji promocyjnych;-)

No juz jestem:-)
A Tygrynka jeszcze nie wrocila, bo ja bym juz chciala wiedziec czy u niej juz wszystko ok:tak:
Milenka nie stresuj sie, jutro sie wyjasni, a jakby co to na diecie tez da sie zyc:tak:,Rechotek moze potwierdzic:-)Trzymam kciuki zeby bylo ok:tak::tak:

Dobranoc lasencje :D CMOKTUSIE W PIPUSIE :)

hmm się rozmarzyłam:-p

Witam smutaskowo :-(

Odebrałam wynik glukozy i wyszło 190 !!!!
Jutro mam powtórzyć i zrobić 75g, ale zasugerował że przy tak wysokim wyniku to chyba cudów nie będzie. nie mogę w to uwierzyć, nie miałam żadnych objawów, a do tego maz mnie wkurwia...nie dam rady

Oj może ten wynik jednak jakiś błędny jest, a nawet jak nie to dasz radę i wszystko będzie dobrze. Rechot jak długo już się z tą cukrzycą pierdzieli i zobacz jak pięknie daje radę. Ty też sobie świetnie poradzisz!

Ja tez bym chciala byc w telewizji:zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dostac takie gratisy;-)

No ja też bym bardzo chciała, ale coś czuję że niestety telewizja nie podziela mojego entuzjazmu

reklama
Do góry