reklama
ale ci zazdroszcze ja tez chcehej byłam na tym spotkanku z tv co kobietka informowała nas w temacie akcje promocyjne....więc jestem zadowolona, były trzy pary, braliśmy udział w ćwiczeniach, które odbywają się w szkole rodzenia:-) była położna z Polnej:-) najpierw mężowie rysowali nam na brzuszkach dzidzie-jak sobie wyobrażają, że one wyglądają Maciuś narysował mi śliczny płodzik i podpisał Ameliapóżniej ćwiczenia oddechowe, przygotowanie do porodu oraz kąpiel i przewijanie, całość rejestrowała Poznańska PTV3 na koniec dostaliśmy w prezencie paczki, znalazłam tam butelkę dr brownsa ze szczoteczką do czyszczenia, smoczek zapasowy Lovi do butelki, kocyk dla dzidzi, gryzak żelowy canpol babies,chustkę na główkę oraz różne książeczki o karmieniu, przewijaniu i produktach sponsorów;-) aha jeszcze udzieliliśmy wywiadu telewizji co sądzimy o nowych zasadach becikowego:-) kobietki ze szkoły i uczestnicy bardzo sympatyczni:-)
kaasiorek84
Fanka BB :)
sprawdzaj kochanie w necie co się dzieje w twoich okolicach, chyba wszędzie powinny być takie akcje;-) nawet za granicą;-) ja zaluje ze w Warszawie nie będę na spotkaniu z Zawitkowskim trudno wszędzie się nie wcisnę, a ty poproś kogoś w Polsce, żeby zamówił tobie próbki z akcji promocyjnych;-)
zabeczka
No juz jestem:-)
A Tygrynka jeszcze nie wrocila, bo ja bym juz chciala wiedziec czy u niej juz wszystko ok
Milenka nie stresuj sie, jutro sie wyjasni, a jakby co to na diecie tez da sie zyc,Rechotek moze potwierdzic:-)Trzymam kciuki zeby bylo ok
A Tygrynka jeszcze nie wrocila, bo ja bym juz chciala wiedziec czy u niej juz wszystko ok
Milenka nie stresuj sie, jutro sie wyjasni, a jakby co to na diecie tez da sie zyc,Rechotek moze potwierdzic:-)Trzymam kciuki zeby bylo ok
zabeczka
Ja tez bym chciala byc w telewizjii dostac takie gratisy;-)
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Dobranoc lasencje CMOKTUSIE W PIPUSIE
hmm się rozmarzyłam
Witam smutaskowo :-(
Odebrałam wynik glukozy i wyszło 190 !!!!
Jutro mam powtórzyć i zrobić 75g, ale zasugerował że przy tak wysokim wyniku to chyba cudów nie będzie. nie mogę w to uwierzyć, nie miałam żadnych objawów, a do tego maz mnie wkurwia...nie dam rady
Oj może ten wynik jednak jakiś błędny jest, a nawet jak nie to dasz radę i wszystko będzie dobrze. Rechot jak długo już się z tą cukrzycą pierdzieli i zobacz jak pięknie daje radę. Ty też sobie świetnie poradzisz!
Ja tez bym chciala byc w telewizjii dostac takie gratisy;-)
No ja też bym bardzo chciała, ale coś czuję że niestety telewizja nie podziela mojego entuzjazmu
zabeczka
Zmykam spac. papa i do jutra:-)
kaasiorek84
fajne takie przedsięwzięcia, nie dosyć że czegoś się nauczyliśmy, to jeszcze takie fajne prezenty:-) moja mama zawsze powtarza ze trzeba korzystać bo za jej czasów to było g.... ihhhiihJa tez bym chciala byc w telewizjii dostac takie gratisy;-)
kaasiorek84
buuu pochowały się wszystkie????:-( hmmm to ja też zaraz idę spać:-( nikt nie chce porozmawiać ze mną
reklama
kasiorku dolacz na zamkniety bo tam jest nas juz sporo napisz do ilonki na privafajne takie przedsięwzięcia, nie dosyć że czegoś się nauczyliśmy, to jeszcze takie fajne prezenty:-) moja mama zawsze powtarza ze trzeba korzystać bo za jej czasów to było g.... Ihhhiih