reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
jestem juz po i... WSZYSTKO DOBRZE!!!! jestem taaaaaka szczęśliwa:tak::tak::tak::-D:-D:-D
po odklejaniu łożyska nie ma śladu, macica się "odnapięła", skurcze ustały, szyjka idealna:tak::tak::tak:no lepiej być nie mogło:-D
leki muszę brać do końca ciąży, i dalej się oszczędzać, ale mogę wychodzić z domku i nawet na basen pójść:-D i się poseksić trochę:zawstydzona/y::-D

zdjątek nie dostaliśmy ale widzieliśmy Synka (nadal ma fifolka:-D) i słyszeliśmy serducho (147 uderzeń na minutę, ja na badaniu miałam już malutko, "tylko" 105)

Mały w 25 tygodniu (chociaż od 3 miesięcy uparcie przyśpiesza datę o tydzień:-D)
waga - zawstydzę Was :-p 850 g:szok:
BPD 64mm
FL 47 mm
AC 206 mm
HC 24 mm

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

super rybka:tak::tak: teraz będziesz mogła powariować z mężusiem w wyrku hihihihihi:-p rejestruj sie na wątku zamkniętym, chatchamko juz Ilona mnie zaakceptowała:-D to tu narazię mówię dobranoc i mykam rozejrzec sie tam;-)

jestem juz po i... WSZYSTKO DOBRZE!!!! jestem taaaaaka szczęśliwa:tak::tak::tak::-D:-D:-D
po odklejaniu łożyska nie ma śladu, macica się "odnapięła", skurcze ustały, szyjka idealna:tak::tak::tak:no lepiej być nie mogło:-D
leki muszę brać do końca ciąży, i dalej się oszczędzać, ale mogę wychodzić z domku i nawet na basen pójść:-D i się poseksić trochę:zawstydzona/y::-D

zdjątek nie dostaliśmy ale widzieliśmy Synka (nadal ma fifolka:-D) i słyszeliśmy serducho (147 uderzeń na minutę, ja na badaniu miałam już malutko, "tylko" 105)

Mały w 25 tygodniu (chociaż od 3 miesięcy uparcie przyśpiesza datę o tydzień:-D)
BPD 64mm
FL 47 mm
AC 206 mm
HC 24 mm

SUPER CIESZE SIE ZE WSZYSTKO OK. WARTO BYLO LEZEC TERAZ TO JUZ CI PRAWIE WSZYSTKO WOLNO

Ja nie mam nr, ale któraś pewnie ma to może do niej smsa wysłać i dać jej do zrozumienia że powinna się wstydzić, że się nie postarała żeby mieć możliwość zrelacjonować nam całą wizytę na żywo z fotela najlepiej:-p Niech się zastanowi nad swoim postępkiem:tak:

pokornie błagam o wybaczenie:tak: i wstydzę się baaaaardzoooo:-(to się już nigdy nie powtórzy, nastepny raz bedę kazała usg do netu podłączyć:-D
dziękuję moje kochane za wszystkie miłe słowa i kciuki buuuuuuzi
idę zobaczyć co tam wariujecie na zamknietym:-D:tak:

BPD 64mm
FL 47 mm
AC 206 mm
HC 24 mm

Ale fajnie!!!! Tralalala Kurde no, cieszę się jakbym to na swój temat takie dobre wiadomości dostała:-) Świetnie!!!
P.S. A my tu się o Ciebie martwiłyśmy cały czas, co mam nadzieję zostanie dostrzeżone :-p

reklama
Hej pipencje :) Wiecie co, miałam dziś taką ochotę na kanapkę w McDonaldzie, że poszłam do niego na piechotę! Kurna żaden autobus akurat nie jechał jak na złość! Wiem, że to niezdrowe, ale taką miałam ochotę i nie mogłam się powstrzymać... :sorry:
hihi ja dzisiaj tez się dałam na takie szaleństwo namówić tyle że ja w Burger King jadłam łobuz ze mnie:zawstydzona/y:

Ja podawałam nick taki jak tu na BB nie wiem czy reszta dziewczyn też?
już się zarejestrowałam i czekam na potwierdzenie nick delikatnie zminiony ale poznacie że to ja;-)

Ja idę jutro o 15 na USG i nie mogę się już doczekać podglądania mojej Kruszynki.
[/FONT][/COLOR]

powodzenia kciuki mocno zaciśnięte

Odebrałam wynik glukozy i wyszło 190 !!!!
Jutro mam powtórzyć i zrobić 75g, ale zasugerował że przy tak wysokim wyniku to chyba cudów nie będzie. nie mogę w to uwierzyć, nie miałam żadnych objawów, a do tego maz mnie wkurwia...nie dam rady
głowa do góry zobaczysz jeszcze wyniki jutro a jeżeli jednak będą bee to i tak dasz radę bo przecież super turbodymolutówką jesteś!!!

hej byłam na tym spotkanku z tv co kobietka informowała nas w temacie akcje promocyjne....więc jestem zadowolona, były trzy pary, braliśmy udział w ćwiczeniach, które odbywają się w szkole rodzenia:-) była położna z Polnej:-) najpierw mężowie rysowali nam na brzuszkach dzidzie-jak sobie wyobrażają, że one wyglądają:-D:-D Maciuś narysował mi śliczny płodzik i podpisał Amelia:)póżniej ćwiczenia oddechowe, przygotowanie do porodu oraz kąpiel i przewijanie, całość rejestrowała Poznańska PTV3:-D:-D na koniec dostaliśmy w prezencie paczki, znalazłam tam butelkę dr brownsa ze szczoteczką do czyszczenia, smoczek zapasowy Lovi do butelki, kocyk dla dzidzi, gryzak żelowy canpol babies,chustkę na główkę oraz różne książeczki o karmieniu, przewijaniu i produktach sponsorów;-) aha jeszcze udzieliliśmy wywiadu telewizji co sądzimy o nowych zasadach becikowego:-) kobietki ze szkoły i uczestnicy bardzo sympatyczni:-)
ale fajowo ! a jak znalazłas taką akcję?

Do góry