kaasiorek84
Fanka BB :)
zgłosiłam rejestrację, ale narzie nic:-( czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poczekaj chwilke ilonka poszla jesc bo biedna tu dzis sie troi i dwoi wiec chwilke potrwazgłosiłam rejestrację, ale narzie nic:-( czekam
kasiorek tam juz 6 stron jest + kilka innych tematow takze bedziesz miala co nadrabiacpoczekaj chwilke ilonka poszla jesc bo biedna tu dzis sie troi i dwoi wiec chwilke potrwa
SUPER CIESZE SIE ZE WSZYSTKO OK. WARTO BYLO LEZEC TERAZ TO JUZ CI PRAWIE WSZYSTKO WOLNOjestem juz po i... WSZYSTKO DOBRZE!!!! jestem taaaaaka szczęśliwa
po odklejaniu łożyska nie ma śladu, macica się "odnapięła", skurcze ustały, szyjka idealnano lepiej być nie mogło
leki muszę brać do końca ciąży, i dalej się oszczędzać, ale mogę wychodzić z domku i nawet na basen pójść i się poseksić trochę
zdjątek nie dostaliśmy ale widzieliśmy Synka (nadal ma fifolka) i słyszeliśmy serducho (147 uderzeń na minutę, ja na badaniu miałam już malutko, "tylko" 105)
Mały w 25 tygodniu (chociaż od 3 miesięcy uparcie przyśpiesza datę o tydzień)
waga - zawstydzę Was 850 g
BPD 64mm
FL 47 mm
AC 206 mm
HC 24 mm
Ja nie mam nr, ale któraś pewnie ma to może do niej smsa wysłać i dać jej do zrozumienia że powinna się wstydzić, że się nie postarała żeby mieć możliwość zrelacjonować nam całą wizytę na żywo z fotela najlepiej Niech się zastanowi nad swoim postępkiem
jestem juz po i... WSZYSTKO DOBRZE!!!! jestem taaaaaka szczęśliwa
po odklejaniu łożyska nie ma śladu, macica się "odnapięła", skurcze ustały, szyjka idealnano lepiej być nie mogło
leki muszę brać do końca ciąży, i dalej się oszczędzać, ale mogę wychodzić z domku i nawet na basen pójść i się poseksić trochę
zdjątek nie dostaliśmy ale widzieliśmy Synka (nadal ma fifolka) i słyszeliśmy serducho (147 uderzeń na minutę, ja na badaniu miałam już malutko, "tylko" 105)
Mały w 25 tygodniu (chociaż od 3 miesięcy uparcie przyśpiesza datę o tydzień)
waga - zawstydzę Was 850 g
BPD 64mm
FL 47 mm
AC 206 mm
HC 24 mm
hihi ja dzisiaj tez się dałam na takie szaleństwo namówić tyle że ja w Burger King jadłam łobuz ze mnieHej pipencje Wiecie co, miałam dziś taką ochotę na kanapkę w McDonaldzie, że poszłam do niego na piechotę! Kurna żaden autobus akurat nie jechał jak na złość! Wiem, że to niezdrowe, ale taką miałam ochotę i nie mogłam się powstrzymać...
już się zarejestrowałam i czekam na potwierdzenie nick delikatnie zminiony ale poznacie że to ja;-)Ja podawałam nick taki jak tu na BB nie wiem czy reszta dziewczyn też?
Ja idę jutro o 15 na USG i nie mogę się już doczekać podglądania mojej Kruszynki.
[/FONT][/COLOR]
głowa do góry zobaczysz jeszcze wyniki jutro a jeżeli jednak będą bee to i tak dasz radę bo przecież super turbodymolutówką jesteś!!!Odebrałam wynik glukozy i wyszło 190 !!!!
Jutro mam powtórzyć i zrobić 75g, ale zasugerował że przy tak wysokim wyniku to chyba cudów nie będzie. nie mogę w to uwierzyć, nie miałam żadnych objawów, a do tego maz mnie wkurwia...nie dam rady
ale fajowo ! a jak znalazłas taką akcję?hej byłam na tym spotkanku z tv co kobietka informowała nas w temacie akcje promocyjne....więc jestem zadowolona, były trzy pary, braliśmy udział w ćwiczeniach, które odbywają się w szkole rodzenia:-) była położna z Polnej:-) najpierw mężowie rysowali nam na brzuszkach dzidzie-jak sobie wyobrażają, że one wyglądają Maciuś narysował mi śliczny płodzik i podpisał Ameliapóżniej ćwiczenia oddechowe, przygotowanie do porodu oraz kąpiel i przewijanie, całość rejestrowała Poznańska PTV3 na koniec dostaliśmy w prezencie paczki, znalazłam tam butelkę dr brownsa ze szczoteczką do czyszczenia, smoczek zapasowy Lovi do butelki, kocyk dla dzidzi, gryzak żelowy canpol babies,chustkę na główkę oraz różne książeczki o karmieniu, przewijaniu i produktach sponsorów;-) aha jeszcze udzieliliśmy wywiadu telewizji co sądzimy o nowych zasadach becikowego:-) kobietki ze szkoły i uczestnicy bardzo sympatyczni:-)