reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam smutaskowo :-(

Odebrałam wynik glukozy i wyszło 190 !!!!
Jutro mam powtórzyć i zrobić 75g, ale zasugerował że przy tak wysokim wyniku to chyba cudów nie będzie. nie mogę w to uwierzyć, nie miałam żadnych objawów, a do tego maz mnie wkurwia...nie dam rady

reklama

Jutro mam powtórzyć i zrobić 75g, ale zasugerował że przy tak wysokim wyniku to chyba cudów nie będzie. nie mogę w to uwierzyć, nie miałam żadnych objawów, a do tego maz mnie wkurwia...nie dam rady

Kochanie nie denerwuj się, jak drugi wynik wyjdzie nie za dobrze to lekarz przepisze Ci pewnie dietkę cukrzycową i wtedy będzie ok. Uszka do góry. A co ten Twój truteń wyrabia, że tak Cię wkur..?

MILENA tylko spoko jutro powtorka wiec jest jeszcze nadzieja ze wynik jest zly a poza tym dziewczyny mowily ze 50 g czesto wyniki sa przeklamane - jutro sie dowiesz glowa do gory , a maz powiedz mu ze potrzebujesz wsparcia a nie .... Trzymam kciuki - dawaj na watek zamkniety duzo nas tam

Dzieki za wsparcie.
No musze skorzystac z watku zamknietego to może sie w koncu otworze bo ja nawet wirualnie niesmiala jestem :zawstydzona/y:
No wkurwił mnie dluga historia. Generalnie jak sie coś zlego dzieje to on już nie wie jak sie zachować i sie wyżywa

Dzieki za wsparcie.
No musze skorzystac z watku zamknietego to może sie w koncu otworze bo ja nawet wirualnie niesmiala jestem :zawstydzona/y:
No wkurwił mnie dluga historia. Generalnie jak sie coś zlego dzieje to on już nie wie jak sie zachować i sie wyżywa

Jak masz ochotę to idź się wygadać na zamknięty :) Wtedy zawsze robi się lżej na serduchu. A ja już zmykam. Dziewczyny na pewno coś poradzą, a Rechotek jak zwykle rozluźni atmosferę ;) Buźka

hej byłam na tym spotkanku z tv co kobietka informowała nas w temacie akcje promocyjne....więc jestem zadowolona, były trzy pary, braliśmy udział w ćwiczeniach, które odbywają się w szkole rodzenia:-) była położna z Polnej:-) najpierw mężowie rysowali nam na brzuszkach dzidzie-jak sobie wyobrażają, że one wyglądają:-D:-D Maciuś narysował mi śliczny płodzik i podpisał Amelia:)póżniej ćwiczenia oddechowe, przygotowanie do porodu oraz kąpiel i przewijanie, całość rejestrowała Poznańska PTV3:-D:-D na koniec dostaliśmy w prezencie paczki, znalazłam tam butelkę dr brownsa ze szczoteczką do czyszczenia, smoczek zapasowy Lovi do butelki, kocyk dla dzidzi, gryzak żelowy canpol babies,chustkę na główkę oraz różne książeczki o karmieniu, przewijaniu i produktach sponsorów;-) aha jeszcze udzieliliśmy wywiadu telewizji co sądzimy o nowych zasadach becikowego:-) kobietki ze szkoły i uczestnicy bardzo sympatyczni:-)

Awwwww nie denerwuj sie tylko do jutra sie powstrzymaj...jutro sie wszystkiego dowiesz napewno...
A swojemu powiedz zeby dal ci spokoj...

oj pusto sie tu zrobi...pusciusienko...

reklama
hej byłam na tym spotkanku z tv co kobietka informowała nas w temacie akcje promocyjne....więc jestem zadowolona, były trzy pary, braliśmy udział w ćwiczeniach, które odbywają się w szkole rodzenia:-) była położna z Polnej:-) najpierw mężowie rysowali nam na brzuszkach dzidzie-jak sobie wyobrażają, że one wyglądają:-D:-D Maciuś narysował mi śliczny płodzik i podpisał Amelia:)póżniej ćwiczenia oddechowe, przygotowanie do porodu oraz kąpiel i przewijanie, całość rejestrowała Poznańska PTV3:-D:-D na koniec dostaliśmy w prezencie paczki, znalazłam tam butelkę dr brownsa ze szczoteczką do czyszczenia, smoczek zapasowy Lovi do butelki, kocyk dla dzidzi, gryzak żelowy canpol babies,chustkę na główkę oraz różne książeczki o karmieniu, przewijaniu i produktach sponsorów;-) aha jeszcze udzieliliśmy wywiadu telewizji co sądzimy o nowych zasadach becikowego:-) kobietki ze szkoły i uczestnicy bardzo sympatyczni:-)

wow no to zarabiscie.....

Do góry