Julisia
Fanka BB :)
A moja siorka jest w ciązy. :-)to 3 tydzien. Super. Teraz juz nie bedzie zazdrosna.
Tylko ze juz wymyślili ze ja jej wszystkie ubranka po Kindze dam. Oczywiscie nie usłyszałam pytania. No to ja sie zawzięlam i powiedziałam sobie ze pożycze jej wszystkie ubrana, ale nie bede dawać. Mi nikt nic nie kupi, sami bedziemy musieli kupic wszystko, mi nikt mieszkania nie sprezentował, nie dał na wesele tak jak ona dostała od moich rodziców, nie mam teściów którzy by mi kupowali jedzenie (oni mieszkaja z teściami i to teściowie głownie robia zakupy). Wiec dla mnie to chore ze ja mam jej dawać. Pozyczę jej, a potem bede chciała dostać z powrotem. w koncu bedziemy chcieli miec 2 dzieci w niedługim odstępie czasu.
No wyzaliłam sie.
gratulacje dla siostrzyczki!!! ale z drugiej strony niezły tupecik ma to twoje rzeczy i zrobisz jak uwazasz bedziesz miała ochote to jej dasz albo pożyczysz ale bez żądań!!!! przeciez to powinna być tylko twoja dobra wola a nie koncert życzeń!!! może jeszcze teraz bedzie Ci przykazywac co masz kupowac bo jej sie później przyda ??? masakra!!!
taak a jaki według was jest ten niedługi okres??? bo my sie wczoraj śmialiśmy że już gdzieś w lipcu to powinniśmy zacząć staranka o rodzeństwo dla malutkiej :-)hihi a tak wogóle to conajmniej 3 pociech chcemy a może nawet 4... tylko zobaczymy czy nam się nie odwidzi jak się pierwsze maleństwo pojawiw koncu bedziemy chcieli miec 2 dzieci w niedługim odstępie czasu.