reklama
Słuchajcie a ja mam takie pytanie czy jeżeli mam półpaśca a przed tym chorubskiem dostałam skierowanie na Przeciwciała to mogę iść na te pobieranie czy nie? Bo konto mam puste, nie mam jak zadzwonić do położnej, w sklepie żadnym nie ma doładowania z plusa...no szlak by to strzelił! A jutro jest to pobieranie i nie wiem czy iść, czy poczekać do wyleczenia...
toc ci pisałam idź ...i zapytaj też dla pewności w laboratorium
Hej dziewczyny ... Nie wiem co mi sie dzieje ... mam cisnienie 118/71 , ale puls 120 !!! Kurna , słabo mi troche ...Co mam robić , połozyc sie i spokojnie oddychać , czy jakaś inna metoda na to jest ?
kochana dawaj do lekarza dzwon lub na polożniczy jedź moja kumpela z tym samym na oddziale lezała 3 tyg nie dawali rady opanowac ze to był 9 miesiąc to poród wywołali ale co jej było to nie wiem leć mała mówie ci albo dzwon i szybko lekarz informuj swojego
tooć oktoc ci pisałam idź ...i zapytaj też dla pewności w laboratorium
Już spadło do 86 ... Ale kurna wystraszyłam sie , bo podskoczyło nagle , nawet nie byłam w ruchu , tylko siedziałam sobie ... Ja nie mam możliwości dzwonienia do swojego lekarza ... Ja swojego widze raz w miesiącu i to mi musi wystarczyć ... a nawet nie mam jak i czym jechać do lekarza , i nie ma mnie kto zawieźć ....
Kurcze! Wiecie co czasem chciałabym żebyśmy wszystkie mieszkały w jednym mieście.... bo już bym cie wiozła!!! :/Już spadło do 86 ... Ale kurna wystraszyłam sie , bo podskoczyło nagle , nawet nie byłam w ruchu , tylko siedziałam sobie ... Ja nie mam możliwości dzwonienia do swojego lekarza ... Ja swojego widze raz w miesiącu i to mi musi wystarczyć ... a nawet nie mam jak i czym jechać do lekarza , i nie ma mnie kto zawieźć ....
Już spadło do 86 ... Ale kurna wystraszyłam sie , bo podskoczyło nagle , nawet nie byłam w ruchu , tylko siedziałam sobie ... Ja nie mam możliwości dzwonienia do swojego lekarza ... Ja swojego widze raz w miesiącu i to mi musi wystarczyć ... a nawet nie mam jak i czym jechać do lekarza , i nie ma mnie kto zawieźć ....
ja mam niestety do opola daleko
mozen zadzwon do przychodni do której należysz do poradni K i zapytaj polożna co odbiarze co masz robic
Heh ... gdyby te qurwy tam jeszcze odbierały . Tam telefon jest odbierany tylko miedzy godziną 14 a 16 w celu rejestracji . I to nie są położne tylko labornantki . A i pani od zaparzania kawy doktorkom ...Już jest dobrze , nie potrzebnie was straszyłam ... Może od kawy to było ... nic , ide sie brać za sprzątanie . Obiecuję że jak sie powtórzy i utrzyma dłużej niż 15 min to zadzwonie na pogotowie !!!
to sie cieszę że jest lepiej juuupiiiiiheh ... Gdyby te qurwy tam jeszcze odbierały . Tam telefon jest odbierany tylko miedzy godziną 14 a 16 w celu rejestracji . I to nie są położne tylko labornantki . A i pani od zaparzania kawy doktorkom ...już jest dobrze , nie potrzebnie was straszyłam ... może od kawy to było ... Nic , ide sie brać za sprzątanie . Obiecuję że jak sie powtórzy i utrzyma dłużej niż 15 min to zadzwonie na pogotowie !!!
reklama
Hej ponownie :-)
Mam chwilkę w przerwie na herbatkę w pracy, to sobie poczytałam Wasze wypociny.
Widzę,ze narzekacie a teściowe. A ja Wam powiem, że mam odwrotnie - ja narzekam na mamuśkę moją własną - się zrobiła taka jak teściowa z kawałów. Na początku wkurzała tylko Mojego, teraz zaczęła denerwować też mnie
Mam chwilkę w przerwie na herbatkę w pracy, to sobie poczytałam Wasze wypociny.
Widzę,ze narzekacie a teściowe. A ja Wam powiem, że mam odwrotnie - ja narzekam na mamuśkę moją własną - się zrobiła taka jak teściowa z kawałów. Na początku wkurzała tylko Mojego, teraz zaczęła denerwować też mnie