reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Wszystko wie najlepiej, do wszystkiego się wtrąca.
Robi za nas zakupy, i zdaje się, że nie słyszy słowa NIE -my chcemy sami, a tu się nie da.
A jak coś nam się nie podoba, to się dziwi dlaczego?

No już nie wiem jak do niej mówić, żeby się na amen nie obraziła, a żebyśmy my mieli święty spokój.

reklama
ja tam się nad swoja nawet nie zastaniawiam, dawkuję ją w odpowiednich ilościach to mnei nawet nie draźni :)
mi się odkurzacz włączył :( zaraz chyba po chipsy sięgnę

Wszystko wie najlepiej, do wszystkiego się wtrąca.
Robi za nas zakupy, i zdaje się, że nie słyszy słowa NIE -my chcemy sami, a tu się nie da.
A jak coś nam się nie podoba, to się dziwi dlaczego?

No już nie wiem jak do niej mówić, żeby się na amen nie obraziła, a żebyśmy my mieli święty spokój.
niech się na jakisz czas obrai, to bedziesz miala spokój, za jakiś czas jej przejdzie i bedzie robić to samo. na takie baby nie ma innego sposobu i nie wytlumaczysz. mam tak z babcią i nic nie pomaga, tylko kłotnia raz na jakiś czas, 2-3 tygodnie spokoju i jazda od nowa... Im się pamięc kasuje poprostu

najgorzej jest jak jest długo spokój to potem uderza ze zdwojona siłą. Ostatnio mi wagę z łazienki zchowała, bo nie iwedziął ze to waga jest i jej wadziło w łazience bo nie ma jak przejść. Pomijam fakt ze pod wanną waga stała..., a łazienkę mam wielkości małego pokoju....

najgorzej jest jak jest długo spokój to potem uderza ze zdwojona siłą. Ostatnio mi wagę z łazienki zchowała, bo nie iwedziął ze to waga jest i jej wadziło w łazience bo nie ma jak przejść. Pomijam fakt ze pod wanną waga stała..., a łazienkę mam wielkości małego pokoju....

kuźwa!!!zapomniałam kupić baterie do wagi:wściekła/y:

No to też masz nieźle.
Ale my jesteśmy twarde. Poradzimy sobie. :-)

Witam po weekendzie:-)
co tam słychać dziewuszki?
u mnie jakoś się kula. Cały weekend był bardzo towarzyski:tak: w sobotę byliśmy u znajomych i do domu zladowaliśmy o 3 w nocy (a właściwie 2 bo czas się wtedy przestawił:happy2:) a wczoraj była szwagier z narzeczona i też do późna gadaliśmy:-)

Obiecałam sobie że dziś cały dzień poświęcę dla Was Kochane, ale tak mnie bolą plecy że nie wyrabiam:no:

Bedę wpadać co jakiś czas, ale wybaczcie, że nie będę z Wami na bieżąco bo nie jestem w stanie tego nadrobić:no::no::no:

Buziaczki dla Was Lutóweczki:-)

reklama
Do góry