reklama
agaB
Fanka BB :)
Witam waszystkie KULECZKI poranna pora .
Wlasnie mialam pobudke - moja Milus solidnie zglodniala i musialam wstac zeby sie najesc , ale ide znowu spac . Zycze milago poranka
Ps - nie wierze jestem pierwsza???
TAK jesteś pierwsza
Dzień dobry Śnieżynki dziś mam wizytę i oczywiście pół nocy nie śpię z tej okazji...no ale mam nadzieję,że będzie wszystko Ok i z uśmiechem na ustach w drodze powrotnej będę machać do naszych uroczych brzuchatek łodzianek
wszystkim przyszłym mamusiom życzę miłego dnia noooo i DUŻO słoneczka
Cześć Śnieżynki !
Nie ma mnie na forum od kilku dni, bo mam małe zawirowania rodzinno-finansowe i nie mam przez to wcale czasu.
Ale wpadłam napisać, że u mnie i Filipka poza tym wszystko ok.
Pozdrawiam Was serdecznie
Buziiiiiii :-)
Nie ma mnie na forum od kilku dni, bo mam małe zawirowania rodzinno-finansowe i nie mam przez to wcale czasu.
Ale wpadłam napisać, że u mnie i Filipka poza tym wszystko ok.
Pozdrawiam Was serdecznie
Buziiiiiii :-)
czesc dziewczynki,
kurcze nie bylo mmnie tu caly weekend i jestem zalamana...w zyciu nie nadrobie tego co napisalyscie
mam nadzieje, ze wszystko ok, ze dobrze sie czujecie
my wczoraj bylismy caly dzien u moich rodzicow, widzielismy sie z moim bratankiem malutkim (6 tyg) boski ale jak zaczynal plakac, to mi serce pekalojak ja sobie ze swoim synkiem poradze?
a w nocy mialam okropny sen ze na zwyklym, kontrolnym usg lekarz powiedzial, ze moj synek nie zyje i wywolaja mi porod...ublagalam go, zeby jeszcze raz mnie zbadal, ze to niemozliwe...ze czu;lam ruchy....a on na to, ze maly nie zyje od kilku tyg dziewczyny obudzilam sie o 1 w nocy i wylam jak bobr...M nie mogl mnie uspokoic.... i do rana czekalam na kopniaczki synka...malo nie osiwialam...ale teraz czuje...ale przygnebienie po tym snie ciagle pozostalo :-(
kurcze nie bylo mmnie tu caly weekend i jestem zalamana...w zyciu nie nadrobie tego co napisalyscie
my wczoraj bylismy caly dzien u moich rodzicow, widzielismy sie z moim bratankiem malutkim (6 tyg) boski ale jak zaczynal plakac, to mi serce pekalojak ja sobie ze swoim synkiem poradze?
a w nocy mialam okropny sen ze na zwyklym, kontrolnym usg lekarz powiedzial, ze moj synek nie zyje i wywolaja mi porod...ublagalam go, zeby jeszcze raz mnie zbadal, ze to niemozliwe...ze czu;lam ruchy....a on na to, ze maly nie zyje od kilku tyg dziewczyny obudzilam sie o 1 w nocy i wylam jak bobr...M nie mogl mnie uspokoic.... i do rana czekalam na kopniaczki synka...malo nie osiwialam...ale teraz czuje...ale przygnebienie po tym snie ciagle pozostalo :-(
KALINA nie denerwuj sie , wiem co czulas bo jakis czas temu tez miaam podobny koszmar , tez wylam jak bobr i tez nie moglam spac dopoki nie poczulam kopniaczkow . Mozemy sie pocieszyc ze w snach jest podobno na dwrot niz na jawie . Glowa do gory to zly sen ale TYLKO SEN...czesc dziewczynki,
AGAB 3mam kciuki za wizyte , czekam na relacje
zabeczka
Fanka BB :)
Dzien Dobry brzuchatki:-)
AgaB trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte
Kalinko ja tez mam takie okropnr sny, ze z moim maluszkiem cos nie tak, wiec wiem jak sie czujeszAle ja w sny nie wierze dlatego szybko sie uspokajam jak sie budze:-)
A propo snow, czy tez macie te sny bardziej realistyczne teraz niz przed ciaza?Bo ja normalnie czasem budze sie zmeczona przez senJakas masakra, juz wolalabym wcale nie snic
Milego dnia dziewczynki;-)
AgaB trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte
Kalinko ja tez mam takie okropnr sny, ze z moim maluszkiem cos nie tak, wiec wiem jak sie czujeszAle ja w sny nie wierze dlatego szybko sie uspokajam jak sie budze:-)
A propo snow, czy tez macie te sny bardziej realistyczne teraz niz przed ciaza?Bo ja normalnie czasem budze sie zmeczona przez senJakas masakra, juz wolalabym wcale nie snic
Milego dnia dziewczynki;-)
reklama