reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
dobrej nocki dziewczynkom które już zmykaja do spania:tak:

ja będę podglądać ale mniej pisać bo mężuś wrócił:tak:

a na poprawę humorków: YouTube - Oficjalny Teledysk Jestem Mamą to Moja Kariera Natalia Niemen

piękne słowa... jestem mamą to moja kariera... jestem mamą na zawsze od teraz....jestem mamą to premia to awans... jestem mamą....

o sieeeet ja jestem mamą!!!!:szok::szok::szok:
DOBRANOC - SUPER PIOSENKA SERIO POPRAWIA HUMOREK ALE zaczynam sie bac jak sobie pomysle ze bede odpowiedzialna za mala istotke

dobra nie to nie :-p:no: usuwam się ALEEE - ja tu jeszcze wrócę!! i to większa ha!!!
Jak my wszystkie kochanie - jak my wszystkie.... :D Mnie rodzice nie widzieli tydzień a jak dziś weszłam to mama i z bratową - oooooo aaale urosaś!! A mi brzuio z dnia na dzien pęcznieje... ale i Zośka coraz chętniej i intensywniej bryka.... :-D:-D

Z tego co sie dowiedzialam to osoby ktore maja problemy z lozyskiem to maja robione usg za kazdym razem gdy widza sie z lekarzem ja mam wyznaczone wizyty w szpitalu w 27,32,i 36 tyg ciazy.Wiec zobaczymy czy beda robic mi usg.Chociaz chcialabym bo bym sprawdzila wielkosc dziecka,przewidywany termin porodu wedlug usg,ilosc wod plodowych bo na polowkowym polozna tego nie zrobila.No i co do plci dziecka mam watpliwosci bo nie jestem pewna czy to byl siusiak bo na moje oko byl za duzy mial ze 4 cm wiec sadze ze to byla pepowina i jajeczek nie widzialam.Zamiast pokazac mi plec od strony pupy to ona pokazala mi z boku nozki jakas byla niedoswiadczona:-D

Jak my wszystkie kochanie - jak my wszystkie.... :D Mnie rodzice nie widzieli tydzień a jak dziś weszłam to mama i z bratową - oooooo aaale urosaś!! A mi brzuio z dnia na dzien pęcznieje... ale i Zośka coraz chętniej i intensywniej bryka.... :-D:-D

to jak mój synuś:tak: przed chwilą walnął ojca w oko:-D śmieliśmy się czy ktoś mu uwierzy jakby mial podbite i poszedłby tak do pracy:-D a małemu się chyba spodobało bo kopał tylko w to miejsce, łobuziak:-D

Z tego co sie dowiedzialam to osoby ktore maja problemy z lozyskiem to maja robione usg za kazdym razem gdy widza sie z lekarzem ja mam wyznaczone wizyty w szpitalu w 27,32,i 36 tyg ciazy.Wiec zobaczymy czy beda robic mi usg.Chociaz chcialabym bo bym sprawdzila wielkosc dziecka,przewidywany termin porodu wedlug usg,ilosc wod plodowych bo na polowkowym polozna tego nie zrobila.No i co do plci dziecka mam watpliwosci bo nie jestem pewna czy to byl siusiak bo na moje oko byl za duzy mial ze 4 cm wiec sadze ze to byla pepowina i jajeczek nie widzialam.Zamiast pokazac mi plec od strony pupy to ona pokazala mi z boku nozki jakas byla niedoswiadczona:-D
a mnie wszystko wyliczyla , powiedziala ze wszystko jest ok i nie powinnam urodzic przed 34 tyg wiec ... nie wiem juz sama....
to chyba byl najbardziej venotworczy wieczir lutowek . jak jujz wszystkie pojda spac to ja biore sie za nadrabianie bo napewno nie jeden post umknal mojej uwadze .
mialam dzis prasowac ubranka malej ale mama mnie powstrzymala ze za wczesnie bo jak sie poprasuje to szybko zolkna nie wiem czy to prawda ale nie prasuje wkoncu jeszcze 3m-ce.

a mnie wszystko wyliczyla , powiedziala ze wszystko jest ok i nie powinnam urodzic przed 34 tyg wiec ... nie wiem juz sama....
to chyba byl najbardziej venotworczy wieczir lutowek . jak jujz wszystkie pojda spac to ja biore sie za nadrabianie bo napewno nie jeden post umknal mojej uwadze .
mialam dzis prasowac ubranka malej ale mama mnie powstrzymala ze za wczesnie bo jak sie poprasuje to szybko zolkna nie wiem czy to prawda ale nie prasuje wkoncu jeszcze 3m-ce.
Laski ide sie kapac bo moj truten czeka na mnie w wyrku moze cos szykuje DOBRANOC

reklama

Ja mam juz poprasowane i czekaja w komodzie:-)
Czekam jeszcze na 2 kartony z ubrankami i kocykami ktore wyslala mi ciocia z siostra i znowu czeka mnie pranie i prasowanie:-):-)
Ale powolutku wszystko sobie porobie w koncu jeszcze troche czasu zostalo:-D:-D

Do góry