reklama
eee więcej to się chyba nie da ale obiecuję że będę dzielnie walczyć i wcinać więcej
DOBRANOC - SUPER PIOSENKA SERIO POPRAWIA HUMOREK ALE zaczynam sie bac jak sobie pomysle ze bede odpowiedzialna za mala istotkedobrej nocki dziewczynkom które już zmykaja do spania
ja będę podglądać ale mniej pisać bo mężuś wrócił
a na poprawę humorków: YouTube - Oficjalny Teledysk Jestem Mamą to Moja Kariera Natalia Niemen
piękne słowa... jestem mamą to moja kariera... jestem mamą na zawsze od teraz....jestem mamą to premia to awans... jestem mamą....
o sieeeet ja jestem mamą!!!!
Jak my wszystkie kochanie - jak my wszystkie.... Mnie rodzice nie widzieli tydzień a jak dziś weszłam to mama i z bratową - oooooo aaale urosaś!! A mi brzuio z dnia na dzien pęcznieje... ale i Zośka coraz chętniej i intensywniej bryka....dobra nie to nie usuwam się ALEEE - ja tu jeszcze wrócę!! i to większa ha!!!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Z tego co sie dowiedzialam to osoby ktore maja problemy z lozyskiem to maja robione usg za kazdym razem gdy widza sie z lekarzem ja mam wyznaczone wizyty w szpitalu w 27,32,i 36 tyg ciazy.Wiec zobaczymy czy beda robic mi usg.Chociaz chcialabym bo bym sprawdzila wielkosc dziecka,przewidywany termin porodu wedlug usg,ilosc wod plodowych bo na polowkowym polozna tego nie zrobila.No i co do plci dziecka mam watpliwosci bo nie jestem pewna czy to byl siusiak bo na moje oko byl za duzy mial ze 4 cm wiec sadze ze to byla pepowina i jajeczek nie widzialam.Zamiast pokazac mi plec od strony pupy to ona pokazala mi z boku nozki jakas byla niedoswiadczona
Jak my wszystkie kochanie - jak my wszystkie.... Mnie rodzice nie widzieli tydzień a jak dziś weszłam to mama i z bratową - oooooo aaale urosaś!! A mi brzuio z dnia na dzien pęcznieje... ale i Zośka coraz chętniej i intensywniej bryka....
to jak mój synuś przed chwilą walnął ojca w oko śmieliśmy się czy ktoś mu uwierzy jakby mial podbite i poszedłby tak do pracy a małemu się chyba spodobało bo kopał tylko w to miejsce, łobuziak
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Dobra dziewczyny, lecę spać
Dobranoc wszystkim !!!!!!!! :* i Waszym brzusiom też życzę dobranoc hihi )
Dobranoc milej nocki
a mnie wszystko wyliczyla , powiedziala ze wszystko jest ok i nie powinnam urodzic przed 34 tyg wiec ... nie wiem juz sama....Z tego co sie dowiedzialam to osoby ktore maja problemy z lozyskiem to maja robione usg za kazdym razem gdy widza sie z lekarzem ja mam wyznaczone wizyty w szpitalu w 27,32,i 36 tyg ciazy.Wiec zobaczymy czy beda robic mi usg.Chociaz chcialabym bo bym sprawdzila wielkosc dziecka,przewidywany termin porodu wedlug usg,ilosc wod plodowych bo na polowkowym polozna tego nie zrobila.No i co do plci dziecka mam watpliwosci bo nie jestem pewna czy to byl siusiak bo na moje oko byl za duzy mial ze 4 cm wiec sadze ze to byla pepowina i jajeczek nie widzialam.Zamiast pokazac mi plec od strony pupy to ona pokazala mi z boku nozki jakas byla niedoswiadczona
to chyba byl najbardziej venotworczy wieczir lutowek . jak jujz wszystkie pojda spac to ja biore sie za nadrabianie bo napewno nie jeden post umknal mojej uwadze .
mialam dzis prasowac ubranka malej ale mama mnie powstrzymala ze za wczesnie bo jak sie poprasuje to szybko zolkna nie wiem czy to prawda ale nie prasuje wkoncu jeszcze 3m-ce.
Laski ide sie kapac bo moj truten czeka na mnie w wyrku moze cos szykuje DOBRANOCa mnie wszystko wyliczyla , powiedziala ze wszystko jest ok i nie powinnam urodzic przed 34 tyg wiec ... nie wiem juz sama....
to chyba byl najbardziej venotworczy wieczir lutowek . jak jujz wszystkie pojda spac to ja biore sie za nadrabianie bo napewno nie jeden post umknal mojej uwadze .
mialam dzis prasowac ubranka malej ale mama mnie powstrzymala ze za wczesnie bo jak sie poprasuje to szybko zolkna nie wiem czy to prawda ale nie prasuje wkoncu jeszcze 3m-ce.
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
a mnie wszystko wyliczyla , powiedziala ze wszystko jest ok i nie powinnam urodzic przed 34 tyg wiec ... nie wiem juz sama....
Ja mam juz poprasowane i czekaja w komodzie:-)
Czekam jeszcze na 2 kartony z ubrankami i kocykami ktore wyslala mi ciocia z siostra i znowu czeka mnie pranie i prasowanie:-):-)
Ale powolutku wszystko sobie porobie w koncu jeszcze troche czasu zostalo