reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Z tego co sie dowiedzialam od znajomych ktorzy tu mieszkaja to nikt nie musial zalatwiac unijnej karty ubezpieczeniowej,tylko w mojej przychodni wymagali jej,ale moze to zalezy od rejonu i ich wymyslow:-):-)
U mnie tez nic nie chcieli ale taka karte wyrobilam sobie poznie jak bym chciala skozystac z leczenia w innym kraju np ploska

Chathamka jak tam Twoje plecy?
Bylas w bootsie?:-)[/QUOT
Oj jak milo tak sie o mnie martwisz - Plecy juz ok nie bola popralam juz nawet ciuszki dlamalej, a w bootsie bylam jeszcze z chorymi plecami ... a co u ciebie?

Nie wytrzymalas i z chorymi pleckami pobieglas:-):-)
U mnie jak narazie dobrze dzidzia bardzo mocno kopie,tylko nie moge za dlugo stac bo jak tak sobie postoje to brzuszek mnie bardzo boli.
I dostalam wezwanie do szpitala na wizyte z lekarzem na 19.11 w zwiazku z lozyskiem chyba chca sprawdzic czy sie podnioslo.

HAHAHAHA Tygrniu kochana... jak chcesz być rywalką to sama te placuszki musisz.... :-D:-D:-D:-D, Chatamka, LadyMocca poproszę o jakieś wsparcie tutaj!!!

(i kto tu kogo dobija... 2 hot dogi.... mmmmmmniam....)

TYGRYNKA NA PIORKOWA - JAK DOBIJESZ DO 110 TO DAJ ZNAC

dobra nie to nie :-p:no: usuwam się ALEEE - ja tu jeszcze wrócę!! i to większa ha!!!

Nie wytrzymalas i z chorymi pleckami pobieglas:-):-)
U mnie jak narazie dobrze dzidzia bardzo mocno kopie,tylko nie moge za dlugo stac bo jak tak sobie postoje to brzuszek mnie bardzo boli.
I dostalam wezwanie do szpitala na wizyte z lekarzem na 19.11 w zwiazku z lozyskiem chyba chca sprawdzic czy sie podnioslo.
23.11 glukoza do sprawdzenia u mnie. A co z usg bedziesz jeszcze miala bo mnie umowila na 32 tyd jestem w szoku ze bede jeszcze jedno miala bo wiem ze tutaj to oni niech chca robic wiecej jak 3razy ...

dobrej nocki dziewczynkom które już zmykaja do spania:tak:

ja będę podglądać ale mniej pisać bo mężuś wrócił:tak:

a na poprawę humorków: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=GyNPqud3Mhc&feature=related"]YouTube - Oficjalny Teledysk Jestem Mamą to Moja Kariera Natalia Niemen[/ame]

piękne słowa... jestem mamą to moja kariera... jestem mamą na zawsze od teraz....jestem mamą to premia to awans... jestem mamą....

o sieeeet ja jestem mamą!!!!:szok::szok::szok:

reklama
Do góry