reklama
U mnie tez nic nie chcieli ale taka karte wyrobilam sobie poznie jak bym chciala skozystac z leczenia w innym kraju np ploskaZ tego co sie dowiedzialam od znajomych ktorzy tu mieszkaja to nikt nie musial zalatwiac unijnej karty ubezpieczeniowej,tylko w mojej przychodni wymagali jej,ale moze to zalezy od rejonu i ich wymyslow:-):-)
<głasku, głasku, głasku>
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Chathamka jak tam Twoje plecy?
Bylas w bootsie?:-)[/QUOT
Oj jak milo tak sie o mnie martwisz - Plecy juz ok nie bola popralam juz nawet ciuszki dlamalej, a w bootsie bylam jeszcze z chorymi plecami ... a co u ciebie?
Nie wytrzymalas i z chorymi pleckami pobieglas:-):-)
U mnie jak narazie dobrze dzidzia bardzo mocno kopie,tylko nie moge za dlugo stac bo jak tak sobie postoje to brzuszek mnie bardzo boli.
I dostalam wezwanie do szpitala na wizyte z lekarzem na 19.11 w zwiazku z lozyskiem chyba chca sprawdzic czy sie podnioslo.
HAHAHAHA Tygrniu kochana... jak chcesz być rywalką to sama te placuszki musisz.... , Chatamka, LadyMocca poproszę o jakieś wsparcie tutaj!!!
(i kto tu kogo dobija... 2 hot dogi.... mmmmmmniam....)
dobra nie to nie usuwam się ALEEE - ja tu jeszcze wrócę!! i to większa ha!!!
23.11 glukoza do sprawdzenia u mnie. A co z usg bedziesz jeszcze miala bo mnie umowila na 32 tyd jestem w szoku ze bede jeszcze jedno miala bo wiem ze tutaj to oni niech chca robic wiecej jak 3razy ...Nie wytrzymalas i z chorymi pleckami pobieglas:-):-)
U mnie jak narazie dobrze dzidzia bardzo mocno kopie,tylko nie moge za dlugo stac bo jak tak sobie postoje to brzuszek mnie bardzo boli.
I dostalam wezwanie do szpitala na wizyte z lekarzem na 19.11 w zwiazku z lozyskiem chyba chca sprawdzic czy sie podnioslo.
dobrej nocki dziewczynkom które już zmykaja do spania
ja będę podglądać ale mniej pisać bo mężuś wrócił
a na poprawę humorków: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=GyNPqud3Mhc&feature=related"]YouTube - Oficjalny Teledysk Jestem Mamą to Moja Kariera Natalia Niemen[/ame]
piękne słowa... jestem mamą to moja kariera... jestem mamą na zawsze od teraz....jestem mamą to premia to awans... jestem mamą....
o sieeeet ja jestem mamą!!!!
ja będę podglądać ale mniej pisać bo mężuś wrócił
a na poprawę humorków: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=GyNPqud3Mhc&feature=related"]YouTube - Oficjalny Teledysk Jestem Mamą to Moja Kariera Natalia Niemen[/ame]
piękne słowa... jestem mamą to moja kariera... jestem mamą na zawsze od teraz....jestem mamą to premia to awans... jestem mamą....
o sieeeet ja jestem mamą!!!!
reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
Dobra dziewczyny, lecę spać
Dobranoc wszystkim !!!!!!!! :* i Waszym brzusiom też życzę dobranoc hihi )
Dobranoc wszystkim !!!!!!!! :* i Waszym brzusiom też życzę dobranoc hihi )