reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
Gucha toś Ty młoda, zupełnie jak ja chociaż ja o rok młodsza heeh, ale Ty już ślub... no ładnie
dobranoc oby Ci przeszło...
Chathamka jak tam Twoje plecy?
Bylas w bootsie?:-)[/QUOT
Oj jak milo tak sie o mnie martwisz - Plecy juz ok nie bola popralam juz nawet ciuszki dlamalej, a w bootsie bylam jeszcze z chorymi plecami ... a co u ciebie?
Gucha toś Ty młoda, zupełnie jak ja chociaż ja o rok młodsza heeh, ale Ty już ślub... no ładnie
No...zdesperowana 19:-(
HAHAHAHA Tygrniu kochana... jak chcesz być rywalką to sama te placuszki musisz.... , Chatamka, LadyMocca poproszę o jakieś wsparcie tutaj!!!tiaaa to ja Cię chcę plackami karmić a Ty mnie usuwasz bo wyczułaś rywalkę
ee tam jak pomaranczowe to ja nie chcę jakbyś miała malinowe to nawet za okruszek bym się wymieniła a tak to...wciagnęłam dwa hotsy
(i kto tu kogo dobija... 2 hot dogi.... mmmmmmniam....)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
No tak.. zapomniałam... ale ogólnie pisze na stronkach, że trzeba być 24 h i mieć potwierdzenie adresu zamieszkania w UK... no ale widzę, że czasem jest inaczej...
No to to z obywatelstwem wiadomo, że nie jest tak łatwo... po 5 latach czy po 10 można się ubiegać o paszport brytyjski tak słyszałam... a byłam w Londynie miesiąc u mamy, a mama tam już półtorej roku siedzi ;-)
Z tego co sie dowiedzialam od znajomych ktorzy tu mieszkaja to nikt nie musial zalatwiac unijnej karty ubezpieczeniowej,tylko w mojej przychodni wymagali jej,ale moze to zalezy od rejonu i ich wymyslow:-):-)
my teraz mieszkamy u teściów i wymyślił sobie jeszcze że ja śpię od okna w związku z czym na to siku to się muszę 700 razy w nocy prze niego przetaczać i jeszcze uważać żeby go nie zdeptać... a weź uważaj jak jesteś ledwo pprzytomna......
zdepcz go ze dwa razy albo przywal brzuszkiem to on będzie spał od okna
o kurcze to naprawde Cię boli:-( biedulka <glaszcze>
reklama