reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
tiaaa to ja Cię chcę plackami karmić a Ty mnie usuwasz bo wyczułaś rywalkę:-p
ee tam jak pomaranczowe to ja nie chcę:-p jakbyś miała malinowe to nawet za okruszek bym się wymieniła a tak to...wciagnęłam dwa hotsy:-D
HAHAHAHA Tygrniu kochana... jak chcesz być rywalką to sama te placuszki musisz.... :-D:-D:-D:-D, Chatamka, LadyMocca poproszę o jakieś wsparcie tutaj!!!

(i kto tu kogo dobija... 2 hot dogi.... mmmmmmniam....)

No tak.. zapomniałam... ale ogólnie pisze na stronkach, że trzeba być 24 h i mieć potwierdzenie adresu zamieszkania w UK... no ale widzę, że czasem jest inaczej...

No to to z obywatelstwem wiadomo, że nie jest tak łatwo... po 5 latach czy po 10 można się ubiegać o paszport brytyjski tak słyszałam... a byłam w Londynie miesiąc u mamy, a mama tam już półtorej roku siedzi ;-)

Z tego co sie dowiedzialam od znajomych ktorzy tu mieszkaja to nikt nie musial zalatwiac unijnej karty ubezpieczeniowej,tylko w mojej przychodni wymagali jej,ale moze to zalezy od rejonu i ich wymyslow:-):-)

my teraz mieszkamy u teściów i wymyślił sobie jeszcze że ja śpię od okna w związku z czym na to siku to się muszę 700 razy w nocy prze niego przetaczać i jeszcze uważać żeby go nie zdeptać... a weź uważaj jak jesteś ledwo pprzytomna......

zdepcz go ze dwa razy albo przywal brzuszkiem to on będzie spał od okna:tak::-D

Gdyby nie Oskarek...to już dawno sączyłabym 6 puszkę Leszka z bólu psychicznego i fizycznego

o kurcze to naprawde Cię boli:-( biedulka <glaszcze>

reklama
Do góry