reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

spadaj:-p izolujesz mnie???

nie wnikam jak jej zajrzałas:-D
delicje... malinowe może jeszcze??dobij mnie dobij... ale ja mam hot-doga takiego ze stacji:-D
Yyyyyy... ja izoluję????!!!!!! Bosz...... to wszystko z troski o Ciebie zebys nie musiała się stresowac niezdrową konkurencją :D

Iiiiii zamienię dwie delicje - trdycyjne pomarańczowe na hot doga ze stacji!!!!! :sorry2::sorry2:

reklama
Łokieć w oko , skąd ja to znam , aaa chyba z łóżka ...
Mój uwielbia spać z ręką założoną za głowe , czyli łokciem wycel;owanym prosto w moją twarz ... Albo noge sobie na mnie kładzie !!! A ja mało że sie budze po 5 razy w nocy na sikanie to dodatkowo ze 4 przez jego łokiec i noge !!!
A co do tych pierdów , to akurat potrafie mu sie odwdzięczyć

No to :

Czesc wam
Ja mieszkam w uk ponad 2 lata i wiem ze ubezpieczenie zaczelo mnie obowiazywac w momencie zarejestrowania sie w przychodni oczywiscie moj maz pracowal i mial placone skladki NIN.Jednak zanim zostalam zarejestrowana musialam postarac sie o Unijna karte ubezpieczeniowa bo bez niej nie chcieli mnie ani moich dzieci zarejestrowac wiec musialam poczekac na ubezpieczenie.Jesli chodzi o obywatelstwo to masz racje jesli obydwoje rodzice maja obywatelstwo polskie to dziecko nie dostanie obywatelstwa brytyjskiego.:tak::tak:
Nie bede sie sprzeczac ale uwazam ze jesli dziecko urodzilo sie np. w uk to po ukonczeniu 18 rz ma prawo wyboru jaki chce miec paszport . Moje bedzie mialo podwojne obywatelstwo a po ukonczeniu 18 lat bedzie mialo wybor jeszcze brytyjeskie

Boże dziewczyny pomóżcie zaczyna mnie coraz bardziej piec, czuję, jakby mi rozrywali skórę w tych miejscach na krostach ja zupełnie nie wytrzymuję...
Kurcze Gucha... a nie ma jakiejś maści żeby nie swędziało i piekło?????

Znachorka - my teraz mieszkamy u teściów i wymyślił sobie jeszcze że ja śpię od okna w związku z czym na to siku to się muszę 700 razy w nocy prze niego przetaczać i jeszcze uważać żeby go nie zdeptać... a weź uważaj jak jesteś ledwo pprzytomna......

nie ma żadnego ale błagam!!! bo Ty nie wiesz jak ja chcę a nie moge:zawstydzona/y:

Yyyyyy... ja izoluję????!!!!!! Bosz...... to wszystko z troski o Ciebie zebys nie musiała się stresowac niezdrową konkurencją :D

Iiiiii zamienię dwie delicje - trdycyjne pomarańczowe na hot doga ze stacji!!!!! :sorry2::sorry2:

tiaaa to ja Cię chcę plackami karmić a Ty mnie usuwasz bo wyczułaś rywalkę:-p
ee tam jak pomaranczowe to ja nie chcę:-p jakbyś miała malinowe to nawet za okruszek bym się wymieniła a tak to...wciagnęłam dwa hotsy:-D

Boże dziewczyny pomóżcie zaczyna mnie coraz bardziej piec, czuję, jakby mi rozrywali skórę w tych miejscach na krostach ja zupełnie nie wytrzymuję...

nie mysl o tym pisz tu z nami skup się na czyms innym!!

Czesc wam
Ja mieszkam w uk ponad 2 lata i wiem ze ubezpieczenie zaczelo mnie obowiazywac w momencie zarejestrowania sie w przychodni oczywiscie moj maz pracowal i mial placone skladki NIN.Jednak zanim zostalam zarejestrowana musialam postarac sie o Unijna karte ubezpieczeniowa bo bez niej nie chcieli mnie ani moich dzieci zarejestrowac wiec musialam poczekac na ubezpieczenie.Jesli chodzi o obywatelstwo to masz racje jesli obydwoje rodzice maja obywatelstwo polskie to dziecko nie dostanie obywatelstwa brytyjskiego.:tak::tak:

No tak.. zapomniałam... ale ogólnie pisze na stronkach, że trzeba być 24 h i mieć potwierdzenie adresu zamieszkania w UK... no ale widzę, że czasem jest inaczej...

No to to z obywatelstwem wiadomo, że nie jest tak łatwo... po 5 latach czy po 10 można się ubiegać o paszport brytyjski tak słyszałam... a byłam w Londynie miesiąc u mamy, a mama tam już półtorej roku siedzi ;-)

reklama
Do góry