reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ide sie myć i spać ... czyli czeka mnie kolejna noc poszturchiwania chłopa i warczenia " Przesuń sie qurwa ..." Bo niestety on przez sen nie kontroluje ile miejsca zajmuje i potafi mnie dupą zepchnąć tak że mam mniej miejsca niż na pociągowej kuszetce . Życzcie mi powodzenia .

No jakbym czytała siebie...mój to jeszcze potrafi jebn*ąć ręka mnie w twarz przez sen, albo zaje*bać takiego bąka, że żabki z firan puszczają!:wściekła/y:

Znachorka no trochę racji masz,że to Polska itp. ale mnie się nie pyta o ubezpieczenie u mojej GIN ... wystarczy tylko karta ciąży :tak: i jakoś normalnie funkcjonuję.. a jeśli chodzi o szpital to mam ubezpieczenie jak coś taty i tyle... ale ogólnie jest taka ustawa i bardzo dobrze o tym wiedzą, tylko udają, że nie wiedzą, a trzeba ich o tym uświadamiać... :-D bo wiadomo, że to złodzieje cały NFZ, ale cóż zrobić... ogólnie Polska to chory kraj, ale niestety ...

Ide sie myć i spać ... czyli czeka mnie kolejna noc poszturchiwania chłopa i warczenia " Przesuń sie qurwa ..." Bo niestety on przez sen nie kontroluje ile miejsca zajmuje i potafi mnie dupą zepchnąć tak że mam mniej miejsca niż na pociągowej kuszetce . Życzcie mi powodzenia .
Hmm powiem Wam że mnie to fascynuje mam podobnie... a ja np zawsze wiem gdzie jestem i ile miejsca zajmuje i czy on nie marznie i czy nie wbijam mu akurat lokcia w oko....

Tygrynkooooooooo.... gdzie ty w szranki z nami stajesz z tą swoją stówką - dziewczynyyy no... weźcie coś jej powiedzcie!! ;)

spadaj:-p izolujesz mnie???

Bo ja taka trochę sprytna jestem.....:cool2::cool2::cool2::cool2:

tylko nie na słodko bo właśnie wciągnełam pół paczki delicji....:baffled:

nie wnikam jak jej zajrzałas:-D
delicje... malinowe może jeszcze??dobij mnie dobij... ale ja mam hot-doga takiego ze stacji:-D

Bo wy to jesteśta takie Kochane, sexowne i w ogóle zawsze lepiej się tutaj wyżalić niż komuś z domownikom np. mamie...bo mama to zara leci po fajke i 1000 pytań...zawsze jak udzielałam się na forach to tak nie swojsko było...a tutaj...pierwsze co to włażę na BB, rano wstaję...BB wygrywa z NK i pocztą
0002031F.gif

ja tez tak mam hehe
a mamie lepiej nie mów o Waszych kłotniach, wiem z autopsji że nie warto:no: Wy sie pogodzicie a mama bedzie przezywac!!

O pieszczoty chodzi jak coś..

milcz kobieto milcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Szczerze mówiąc, w Polsce jest darmowe ubezpieczenie z NFZ-u . A jeśli jedziesz do np. Wielkiej Brytanii (też jest w UE) to musisz być tam 24h i masz już ubezpieczenie ... i oczywiście trzeba mieć potwierdzenie adresu zamieszkania w Anglii oczywiście... . I można nawet się starać o mieszkanie i tzw. benefity ... tyle murzynek i innych ciapków się tam zjeżdża (widziałam na własne oczy) jadą i robią dzieci i na benefitach siedzą... ale nie o to chodzi ... . Nawet jakbym pojechała rodzić w Holandii czy w innym kraju i tak dziecko dostaje Obywatelsko Polskie , ponieważ ja jestem polką i mój A. też jest polakiem chyba że mój A. by był holendrem to zmienia postać rzeczy heh

Czesc wam
Ja mieszkam w uk ponad 2 lata i wiem ze ubezpieczenie zaczelo mnie obowiazywac w momencie zarejestrowania sie w przychodni oczywiscie moj maz pracowal i mial placone skladki NIN.Jednak zanim zostalam zarejestrowana musialam postarac sie o Unijna karte ubezpieczeniowa bo bez niej nie chcieli mnie ani moich dzieci zarejestrowac wiec musialam poczekac na ubezpieczenie.Jesli chodzi o obywatelstwo to masz racje jesli obydwoje rodzice maja obywatelstwo polskie to dziecko nie dostanie obywatelstwa brytyjskiego.:tak::tak:

reklama
Do góry