KALEMEON , ZNACGHORKA WAM tez zycze kolorowych snowDobra Dziewczynki,
zmykam już, bo jutro niestety do pracki trzeba się udać.
Kolorowych snów życzę ;-)
reklama
No jakbym czytała siebie...mój to jeszcze potrafi jebn*ąć ręka mnie w twarz przez sen, albo zaje*bać takiego bąka, że żabki z firan puszczają!
kingusia1991
Fanka BB :)
Znachorka no trochę racji masz,że to Polska itp. ale mnie się nie pyta o ubezpieczenie u mojej GIN ... wystarczy tylko karta ciąży i jakoś normalnie funkcjonuję.. a jeśli chodzi o szpital to mam ubezpieczenie jak coś taty i tyle... ale ogólnie jest taka ustawa i bardzo dobrze o tym wiedzą, tylko udają, że nie wiedzą, a trzeba ich o tym uświadamiać... bo wiadomo, że to złodzieje cały NFZ, ale cóż zrobić... ogólnie Polska to chory kraj, ale niestety ...
Hmm powiem Wam że mnie to fascynuje mam podobnie... a ja np zawsze wiem gdzie jestem i ile miejsca zajmuje i czy on nie marznie i czy nie wbijam mu akurat lokcia w oko....
kingusia1991
Fanka BB :)
Gucha90 a Ty 90 rocznik ?? chyba się Ciebie pytałam, ale spytam jeszcze raz
Baki puszczam ja , moj za to tez mnie z lokcia potraktuje a czasami tak kopie muz sie tak ukladac zeby brzuszka nie kopnal. zazwyczaj leze tylem - bezpieczniej dla malejNo jakbym czytała siebie...mój to jeszcze potrafi jebn*ąć ręka mnie w twarz przez sen, albo zaje*bać takiego bąka, że żabki z firan puszczają!
Tygrynkooooooooo.... gdzie ty w szranki z nami stajesz z tą swoją stówką - dziewczynyyy no... weźcie coś jej powiedzcie!!
spadaj izolujesz mnie???
Bo ja taka trochę sprytna jestem.....
tylko nie na słodko bo właśnie wciągnełam pół paczki delicji....
nie wnikam jak jej zajrzałas
delicje... malinowe może jeszcze??dobij mnie dobij... ale ja mam hot-doga takiego ze stacji
Bo wy to jesteśta takie Kochane, sexowne i w ogóle zawsze lepiej się tutaj wyżalić niż komuś z domownikom np. mamie...bo mama to zara leci po fajke i 1000 pytań...zawsze jak udzielałam się na forach to tak nie swojsko było...a tutaj...pierwsze co to włażę na BB, rano wstaję...BB wygrywa z NK i pocztą
ja tez tak mam hehe
a mamie lepiej nie mów o Waszych kłotniach, wiem z autopsji że nie warto Wy sie pogodzicie a mama bedzie przezywac!!
O pieszczoty chodzi jak coś..
milcz kobieto milcz
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Szczerze mówiąc, w Polsce jest darmowe ubezpieczenie z NFZ-u . A jeśli jedziesz do np. Wielkiej Brytanii (też jest w UE) to musisz być tam 24h i masz już ubezpieczenie ... i oczywiście trzeba mieć potwierdzenie adresu zamieszkania w Anglii oczywiście... . I można nawet się starać o mieszkanie i tzw. benefity ... tyle murzynek i innych ciapków się tam zjeżdża (widziałam na własne oczy) jadą i robią dzieci i na benefitach siedzą... ale nie o to chodzi ... . Nawet jakbym pojechała rodzić w Holandii czy w innym kraju i tak dziecko dostaje Obywatelsko Polskie , ponieważ ja jestem polką i mój A. też jest polakiem chyba że mój A. by był holendrem to zmienia postać rzeczy heh
Czesc wam
Ja mieszkam w uk ponad 2 lata i wiem ze ubezpieczenie zaczelo mnie obowiazywac w momencie zarejestrowania sie w przychodni oczywiscie moj maz pracowal i mial placone skladki NIN.Jednak zanim zostalam zarejestrowana musialam postarac sie o Unijna karte ubezpieczeniowa bo bez niej nie chcieli mnie ani moich dzieci zarejestrowac wiec musialam poczekac na ubezpieczenie.Jesli chodzi o obywatelstwo to masz racje jesli obydwoje rodzice maja obywatelstwo polskie to dziecko nie dostanie obywatelstwa brytyjskiego.
reklama