reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Ide sie myć i spać ... czyli czeka mnie kolejna noc poszturchiwania chłopa i warczenia " Przesuń sie qurwa ..." Bo niestety on przez sen nie kontroluje ile miejsca zajmuje i potafi mnie dupą zepchnąć tak że mam mniej miejsca niż na pociągowej kuszetce . Życzcie mi powodzenia .

No jakbym czytała siebie...mój to jeszcze potrafi jebn*ąć ręka mnie w twarz przez sen, albo zaje*bać takiego bąka, że żabki z firan puszczają!:wściekła/y:

Znachorka no trochę racji masz,że to Polska itp. ale mnie się nie pyta o ubezpieczenie u mojej GIN ... wystarczy tylko karta ciąży :tak: i jakoś normalnie funkcjonuję.. a jeśli chodzi o szpital to mam ubezpieczenie jak coś taty i tyle... ale ogólnie jest taka ustawa i bardzo dobrze o tym wiedzą, tylko udają, że nie wiedzą, a trzeba ich o tym uświadamiać... :-D bo wiadomo, że to złodzieje cały NFZ, ale cóż zrobić... ogólnie Polska to chory kraj, ale niestety ...

Ide sie myć i spać ... czyli czeka mnie kolejna noc poszturchiwania chłopa i warczenia " Przesuń sie qurwa ..." Bo niestety on przez sen nie kontroluje ile miejsca zajmuje i potafi mnie dupą zepchnąć tak że mam mniej miejsca niż na pociągowej kuszetce . Życzcie mi powodzenia .
Hmm powiem Wam że mnie to fascynuje mam podobnie... a ja np zawsze wiem gdzie jestem i ile miejsca zajmuje i czy on nie marznie i czy nie wbijam mu akurat lokcia w oko....

Tygrynkooooooooo.... gdzie ty w szranki z nami stajesz z tą swoją stówką - dziewczynyyy no... weźcie coś jej powiedzcie!! ;)

spadaj:-p izolujesz mnie???

Bo ja taka trochę sprytna jestem.....:cool2::cool2::cool2::cool2:

tylko nie na słodko bo właśnie wciągnełam pół paczki delicji....:baffled:

nie wnikam jak jej zajrzałas:-D
delicje... malinowe może jeszcze??dobij mnie dobij... ale ja mam hot-doga takiego ze stacji:-D

Bo wy to jesteśta takie Kochane, sexowne i w ogóle zawsze lepiej się tutaj wyżalić niż komuś z domownikom np. mamie...bo mama to zara leci po fajke i 1000 pytań...zawsze jak udzielałam się na forach to tak nie swojsko było...a tutaj...pierwsze co to włażę na BB, rano wstaję...BB wygrywa z NK i pocztą
0002031F.gif

ja tez tak mam hehe
a mamie lepiej nie mów o Waszych kłotniach, wiem z autopsji że nie warto:no: Wy sie pogodzicie a mama bedzie przezywac!!

O pieszczoty chodzi jak coś..

milcz kobieto milcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Szczerze mówiąc, w Polsce jest darmowe ubezpieczenie z NFZ-u . A jeśli jedziesz do np. Wielkiej Brytanii (też jest w UE) to musisz być tam 24h i masz już ubezpieczenie ... i oczywiście trzeba mieć potwierdzenie adresu zamieszkania w Anglii oczywiście... . I można nawet się starać o mieszkanie i tzw. benefity ... tyle murzynek i innych ciapków się tam zjeżdża (widziałam na własne oczy) jadą i robią dzieci i na benefitach siedzą... ale nie o to chodzi ... . Nawet jakbym pojechała rodzić w Holandii czy w innym kraju i tak dziecko dostaje Obywatelsko Polskie , ponieważ ja jestem polką i mój A. też jest polakiem chyba że mój A. by był holendrem to zmienia postać rzeczy heh

Czesc wam
Ja mieszkam w uk ponad 2 lata i wiem ze ubezpieczenie zaczelo mnie obowiazywac w momencie zarejestrowania sie w przychodni oczywiscie moj maz pracowal i mial placone skladki NIN.Jednak zanim zostalam zarejestrowana musialam postarac sie o Unijna karte ubezpieczeniowa bo bez niej nie chcieli mnie ani moich dzieci zarejestrowac wiec musialam poczekac na ubezpieczenie.Jesli chodzi o obywatelstwo to masz racje jesli obydwoje rodzice maja obywatelstwo polskie to dziecko nie dostanie obywatelstwa brytyjskiego.:tak::tak:

reklama
Do góry