Bo ja taka trochę sprytna jestem.....od dołu tylko nie wiem jak Kejt Ci tam zajrzała
tylko nie na słodko bo właśnie wciągnełam pół paczki delicji....dobrze gada, dać jej placka!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ja taka trochę sprytna jestem.....od dołu tylko nie wiem jak Kejt Ci tam zajrzała
tylko nie na słodko bo właśnie wciągnełam pół paczki delicji....dobrze gada, dać jej placka!!
To juz niech z koguciej ktoras sie wypowie ... a moze piorkowaoj do Wrocławia to ja się wybierałam do tego aquaparku ech.... dopóki synek nie stwierdził, że mu najlepiej w łóżku ale jeszcze pojadę to dam Ci znać i może razem się popluskamy??
:---(
ale mam szanse nadrobić!!! brakuje mi tylko 113cm no błagam noooo ale bynajmniej kogucia nie jestem
a ta jaka cichociemna - nic sie nie udzielala - good nightdobranoc gwiazdy!
a ta jaka cichociemna - nic sie nie udzielala - good night