A drogo?
Gucha to pewnie zależy od miasta.
Ja we Wrocławiu, w nowym aquaparku za jedne zajęcia płacę 25zł.
Nie jest to najtaniej, ale stwierdziłam, że na Dzidzi nie będę oszczędzać - jeśli może chociaż trochę nam takie zajęcia pomogą :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A drogo?
Nooo tu: Logowanie do nasza-klasa.pl na przykład!! I nie kłoć się bo i tak nie masz racji!!ty mi powiedz gdzie konkretnie to będę codziennie patrzeć:-)
ty mi powiedz gdzie konkretnie to będę codziennie patrzeć:-)
Znachorka wejdź na stronę NFZ-u i poczytaj ustawy ok ?? osoby do 18 roku życia i kobiety w okresie ciąży i połogu mają DARMOWE ubezpieczenie z NFZ-u (kobiety w ciąży pokazują tylko kartę ciąży i dokument tożsamości ) ...
Niunia... nie zamartwiaj się kochanie. Dobrze mówisz.. bądź twarda i konsekwentna. Z tego co widze nieźle ci idzie. I wiesz.. może tylko czasem warto przesiedzieć cicho i niż opier-dalać... bo to nie działa. Wiem że pewnie cię skręca... ja walczę od 5 lat z impulsywnym opier-dalactwem i zajebiście ciężko jest... ale spokój i wjazd na męską ambicję działa lepiej. Niestety tu potrzebna jest metoda zdartej płyty:"Jest mi przykro jak tak robisz.... Masz być głową rodziny... Ja jestem w ciąży a nie mam katar... Lada chwila zostaniesz ojcem czas się ogarnąć"... Mama wrażenie ze D zapomina że czas na odpowiedzialnośc....
Ja z checia poszlabym na basen ale sie boje ze cos zalapie bo jestem bardzo podatna nawet przed ciaza mnie czesto lapaly rozne swinstwa zapaleniowe , a w czasie ciazy juz 2 razy .Gucha to pewnie zależy od miasta.
Nie jest to najtaniej, ale stwierdziłam, że na Dzidzi nie będę oszczędzać - jeśli może chociaż trochę nam takie zajęcia pomogą :-)
Gucha to pewnie zależy od miasta.
Tygrynka ty ty waga polciezka - nie lapiesz sie na ciezka sorki