reklama
jaki słodki misiek
ja zerkam na film, bo nie ma nic ciekawszego, a bynajmniej nie wiem, bo nie mam pilota a nie chce mi się ruszyć do tv
wcinam ten pop-corn i tak mi brakuje coli do niego
i czekam z niecierpliwością na poniedziałek - idziemy na zakupy i mam nadzieję wyciagnąć małżonka do kina
ja zerkam na film, bo nie ma nic ciekawszego, a bynajmniej nie wiem, bo nie mam pilota a nie chce mi się ruszyć do tv
wcinam ten pop-corn i tak mi brakuje coli do niego
i czekam z niecierpliwością na poniedziałek - idziemy na zakupy i mam nadzieję wyciagnąć małżonka do kina
Tygrynka tylko o żarciu a mnie sie tak chce jesc ze szok tylko ze nei wiem co a do tego w lodowce tylko swiatlo, a w zamrazarce owoce mrozone szafka ze slodyczami tez pusta jutro z samego rana jedziemy do sklepu bo nei chce sama sie szarpac z siatami, a dzis nie bylo kiedy. Ale co zjem teraz :-(
A tak pozatym to wyjatkowo pusto tu dzisiaj, nawet ja na weekendowy wieczor
A tak pozatym to wyjatkowo pusto tu dzisiaj, nawet ja na weekendowy wieczor
no sorry ale cholerrra dzisiaj cały dzień jem!!
za chwilę biorę się za m&msy i kinder bueno
Luczynka wpadaj do mnie, ja mam mase zapasow a musze opróżnic lodówkę na poniedziałek - rozmrażamy....
ale najchętniej zjadłabym kebaba, Gucha pipko jedna!!!
za chwilę biorę się za m&msy i kinder bueno
Luczynka wpadaj do mnie, ja mam mase zapasow a musze opróżnic lodówkę na poniedziałek - rozmrażamy....
ale najchętniej zjadłabym kebaba, Gucha pipko jedna!!!
reklama
A ja już se czasa zmieniłam i czuję się o godzinę młodsza
W tym momencie mam focha na Martę, gdyż dobiła mnie końcówkowo i przez to muszę iść spać, bo lewym zjazdem spływa mi ślinka z powodu kinder bueno...
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10
W tym momencie mam focha na Martę, gdyż dobiła mnie końcówkowo i przez to muszę iść spać, bo lewym zjazdem spływa mi ślinka z powodu kinder bueno...
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10