reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie :-) ja właśnie wróciłam..
widzę że gadacie o smakołykach:D ja też pojadłam..
najbardziej smakowała mi sałatka z wędzonego kurczaka z ryżem,pietruszką,kukurydzą..no pycha!:-p;-)
no i jadłam jeszcze pieczonego kurczaka,grzaneczki...
ale na wage to nie wchodze nie mam odwagi haha:no:
jakieś 2 kilo mam na plusie chyba hehe;-)
Zmykam juz lulac,bo padam..do jutra słodkich snów:blink:

reklama
a ja nie śpie....

Ale masz zapęda godzinnego:-D

Dzień Dobry Wam Slicznotki! Jadę z mamą teraz na giełdę a nóż się na coś załapię:-D Chociaż mała czekoladka a jak dzieciak będę szaleć:-D Wiecie co przez te nasze wczorajsze rozmowy o jedzeniu całą noc czekolada Goplana mi się śniła!:-D:dry: 3majta kciuki, aby włosy mi się nie skręciły na dworze:-D
Ogólnie jestem po 1 kłótni z D. jako małżeństwo i jest nieciekawie...ale jak nigdy jestem spokojna i już się nie denerwuje jak kiedyś.Buziaki;-)

Dzień dobry Śnieżynki :-)
ja od rana jakoś zaczęłam z obiadem a mężuś przy kompie no i nie miałam jak się z Wami przywitać, ale juz nadrabiam :-)
Gucha mam nadzieję,że szybko dojdziecie do porozumienia :tak:z mężusiem:tak:

my wczoraj byliśmy na imienach u znajomych i było bardzo miło, poszliśmy na 19 a o 23 wyszliśmy, jako 1, para zresztą no ale ciężarnym wolno :-D nooo ale cały wieczór było mi niedobrze no a przed samym wyjściem miałam "rozmowę z wielkim uchem" no i wogóle nie wiem co jest,,, to pierwsze żyganko w ciąży nie wiem sama :baffled: mam nadzieję,że się nie powtórzy nooo i mimo,że stół uginał się od smakołyków ja tylko piłam herbatę i zjadłam banana a przed samym wyjściem do domu troszkę sałatki, żeby nie urazić gospodyni,,, dziś dobrze się czuję i to mnie cieszy :-)
Miłego dzionka Lodóweczki :-D

Witam w leniwą niedzielę! :-D

Dzisiaj mamy dzień sprzątania i gotowania.
Tzn. A. sprząta a ja będę gotować: leczo, bigosik, szczawiową i przygotuję chyba jeszcze kotlety z piersi i zamrożę, na bardziej leniwe dni.

Miłego leniuchowania!
:happy2::cool2:

a ja nie śpie....

trzeba było się głośniej odzywać to bym Ci potowarzyszyła!!:tak:

Ogólnie jestem po 1 kłótni z D. jako małżeństwo i jest nieciekawie...ale jak nigdy jestem spokojna i już się nie denerwuje jak kiedyś.

i bardzo dobrze:tak: nie kłócić się, a jak już to się nie denerwować!! miłego dnia, buziaczki!!

Dzisiaj mamy dzień sprzątania i gotowania.
Tzn. A. sprząta a ja będę gotować: leczo, bigosik, szczawiową i przygotuję chyba jeszcze kotlety z piersi i zamrożę, na bardziej leniwe dni.

no nieźle Cię wzięło, podziwiam!! a szczawiowej zazdroszczę, dawno nie jadłam a uwielbiam:tak:

my zaraz mykamy do babci na obiad, przy okazji zaciągnę chłopa do sklepu z ciuszkami:tak:
miłego dnia laseczki!!

Witam Was Sniezynki.
Ja wlasnie wstalam i nie wiem co mam zaczac robic . Wstawie obiadek i biore sie za prasowanie ubranek ksiezniczki a jak juz skoncze to sie pochwale fotkami na odpowiednim watku . Widze ze niedziela jak zawsze leniwa ...

Witam mamuski:-)
Ja wczoraj mialam nerwowy wieczor, bo moj M wylal mi piwo na laptopa, no i wpadlam w histerie:szok::szok:, normalnie nie wiem co sie ze mna stalo, chyba gdybym nie byla w ciazy tobym tak sie nie zachowala, a tak ryczalam jak glupia:baffled::baffled:. No ale juz dzis jest ok, tylko z tych nerwow spac nie moglam i mnie brzusio i glowa rozbolala i niestety dalej mnie boli:-(
Laptop wysuszony i narazie dziala,ale podaje piwskiem tak, ze az mi niedobrze:baffled: Na szczescie mam jescze takiego malutkiego laptoka, a tamten niech sie wysmierdnie:tak::tak:

Milej niedzieli dziewczynki:tak:
Ciekawe jak tam Kasiorek po slubie:-)

cześc Gwiazdki
ja grzeczniutko sobie lezałam do teraz, ale trzeba cos zrobic jeśc bo dzis niedziela i nie rozwozą obiadów, wiec zupa sie gotuje, obierałam warzywa leząc na kanapie, cherbatka malinowa zrobiona i moge na chwilke posiedziec.
Wczoraj miałam mega doła bo cały dzien Kinga malutko sie odzywała- tylko kilka razy słabiutko sie przeciągała. Wiec oczywiście najczarniejsze myśli. Ale dzis rano urządziła mi taki pokaz salt i kopniaczków ze az sie p[obeczałam ze szczęscia. Mój Jarek wczoraj wyczuł ze u mnie z humorkiem nie teges i zamiast siedziec w robocie do 24 wrócił o 22 i mnie poprzytulał, pocieszył. Dzis poszedł do roboty, masakra, on juz 4 tydzien bez wolnego, a od poniedziałku zacznie 5.
kompa nie mam jak p[ostawi koło łozka- mamy tylko 2 stacjonarne komputery a koło naszej sofy miejsca mało, musiałabym miec bezprzewodową myche i klawiature i zerkac z odległości 3m. perspektywa nie fajna. Cos wymysle ,zeby moc posiedziec z Wami odrobine dłuzej- leząc w łózeczku.

Pysia dziekuje za wiadomość. Bardzo mnie ucieszyła
Jak ja dam rady nadrobic co u Was, jak mam tylko po kilkanaście minut dziennie przy kompie:-(

reklama
Witam niedzielnie :-)

Widze, ze dzisiaj jest nas tu jeszcze mniej niz wczoraj.

Gucha zycze szybkiego i milego godzenia sie :cool2:

Anisen uwazaj na siebie Słonko, oszczedzaj sie :tak:a jezeli baaardzo brakuje Ci kontaktu z nami i wogole ze swiatem za posrednictwem neta to moze namow mezusia na zakup jakiegos laptopa, teraz sa rozne promocje itp. A nam tu Ciebie brakuje, oj brakuje :tak:

Ja juz zaliczylam rano zakupki z mezusiem. I kupilam sobie w REALu taka kurteczke-plaszczyk, w ktory mieszcze sie spokojnie z brzuszkiem, jest cieply, nie jest typowo ciazowy wiec nie wyglada jak worek na kartofle. No i kosztowal tylko 69,90 :tak::-D ale sie ciesze, bo przynajmniej nie zmarzne 1 listopada na grobach :-)

A teraz zmykam szykowac obiadek-jakiegos kurczaczka w sosie smietanowo-ziolowym, ziemniaczki i suroweczka z pekinskiej z sosem ziolowym, mniami :-p

A wieczorem moze wybierzemy sie na "Odlot 3D" do kina, bo ponoc jest rewelacyjny.

Milego dnia :-)

Do góry