reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
A mnie się chce prawdziwego chlebka z masełkiem, polską szyneczką i na to ćwikła z chrzanem albo sam chrzan.
Tygrynia , normalnie male ziemniaki bierzesz , myjesz z ziemi czy czego tam są , i w całości w skórkach gotujesz . aż będą miękkie ( jak nóż wchodzi jak w masło to są git) i odcedzasz i na bierząco po jedyn kroisz sobie na pół lub ćwiartke ( jak ci pasi) na miąższ pac trochu serka białego np Ostrowii albo almette i hop ze skórką do buźki Ze skórką koniecznie bo to błonnik i jelitka czysci !!!
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Jeszcze te ziemniaczki widelcem ponakłuwaj to będą się szybciej gotowały.
reklama
Podobne tematy
- Przyklejony
- Odpowiedzi
- 18 tys
- Wyświetleń
- 748 tys
- Odpowiedzi
- 3 tys
- Wyświetleń
- 170 tys
- Odpowiedzi
- 16
- Wyświetleń
- 12 tys
Podziel się: