reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień dobry Śnieżynki
kaasiorek życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia by ten dzień był dla Was najpiękniejszy i byście pamiętali go do końca życia:-) a każdy przyszły dzień będzie nowym wyzwaniem i niespodzianką
Udanej parapetówki życzę:-)
Jak poklikasz z nami to na 100% szybciutko zleci
Dzień dobry!!!!
Kochana ogromne życzenia dla Twojego synusia Maciusia od e-cioci Lutówki z BB życzę udanej imprezki
Ja dziś ledwo wstałam i na nic nie mam ochoty Mężuś pojechał do pracy i nie wiem o której wróci, a ja myślę, że do tej pory może chociaż troszkę posprzątam i poprasuję
kaasiorek życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia by ten dzień był dla Was najpiękniejszy i byście pamiętali go do końca życia:-) a każdy przyszły dzień będzie nowym wyzwaniem i niespodzianką
ja dziś idę do siostry na parapetówkę;-)no popic nie popijemy,ale za to sobie podniebienie dopieścimy;-)
Udanej parapetówki życzę:-)
dzień dobry wszystkim .... ech ta praca już od 7 na nogach i do 15 ale nie ma co mąż czeka na mnie w domu więc czas niech leci szybko
Jak poklikasz z nami to na 100% szybciutko zleci
Dzień dobry Lutóweczki
Dzień dobry!!!!
Dzień Dobry Ja dziś na chwilkę...Moje starsze dziecie ma dziś 3-cie urodziny))Zlecialo nie wiem kiedy....Imprezaka bedzie jutro...wiec dzisiaj przygotowania!Buziaki Kochane i milej SOBOTY
Kochana ogromne życzenia dla Twojego synusia Maciusia od e-cioci Lutówki z BB życzę udanej imprezki
Ja dziś ledwo wstałam i na nic nie mam ochoty Mężuś pojechał do pracy i nie wiem o której wróci, a ja myślę, że do tej pory może chociaż troszkę posprzątam i poprasuję
Cześć Kochane
Niestety nie nadrobię co u WAs bo brak czasu :-( Mam nadzieję, że wszystko ok
Ja mam remont w pokoju i w ogóle dom wygląda jak po bojowisku bo zachciało mi się wymieniać nawet podłogę więc trzeba było z pokoju wszystko wynieść i nie bardzo mam nawet gdzie laptopa postawić Więc ja się odmeldowuję na kilka dni jak znajdzie się chwilka czasu to zajrzę do Was :-)
Miłego weekendu :-)
No w kooooońcu pojawiła się panna cipcilińska ty jo widzę że tam mata ostre brzmienie przez ten remont Liczę, że za 3 dni już będziesz częściej z nami godoć i będziesz miała już gdzie laptopa postawićBuziaki
Bry ...
Dalej nie mam siły i ochoty do życia . Z Kocura autem już dobrze , jakieś chlopaczki na stacji benzynowej mu go wzieli na lewarek a że mechanicy z wykształcenia to sie okazło że to nie hamulec tylko śruby z koła się poluzowały , i jak jest troche luzu to ma prawo sie koło grzać i blokować .No podokręcali mu i jest dobrze ...Ale co ja sie wczoraj nadenerwowałam ...
Ech ... dalej nie mam 100% pewnego rozwiązania na mieszkanie ... A juz mi matka narzeka że przez nas to większe rachunki płaci , że węgla może nie straczyć na całą zimę ... Ale jak prponowaliśmy dokładanie się połowe to krzyczała że chyab sobie żartujemy i ona sie nie zgadza bo my nie mamy pieniędzy . Ech ... No to nie pozostaje mi nic innego jak udowodnić że mamy pieniądze na mieszkanie , które co miesiąc się rozchodzą bo ich nie przyjmuje .Nic trzeba będzie terror w domu wprowadzić i tyle . Oszczędzanie i ch*uj .
Dalej nie mam siły i ochoty do życia . Z Kocura autem już dobrze , jakieś chlopaczki na stacji benzynowej mu go wzieli na lewarek a że mechanicy z wykształcenia to sie okazło że to nie hamulec tylko śruby z koła się poluzowały , i jak jest troche luzu to ma prawo sie koło grzać i blokować .No podokręcali mu i jest dobrze ...Ale co ja sie wczoraj nadenerwowałam ...
Ech ... dalej nie mam 100% pewnego rozwiązania na mieszkanie ... A juz mi matka narzeka że przez nas to większe rachunki płaci , że węgla może nie straczyć na całą zimę ... Ale jak prponowaliśmy dokładanie się połowe to krzyczała że chyab sobie żartujemy i ona sie nie zgadza bo my nie mamy pieniędzy . Ech ... No to nie pozostaje mi nic innego jak udowodnić że mamy pieniądze na mieszkanie , które co miesiąc się rozchodzą bo ich nie przyjmuje .Nic trzeba będzie terror w domu wprowadzić i tyle . Oszczędzanie i ch*uj .
olenka12345
Fanka BB :)
Mamo Sówko dziękuję;-)
a ciekawe co porabia rechotek
ale dzisiaj jakiś przybity dzień jest..ta pogoda chyba tak na mnie działa,że nic mi sie nie chce
ale dzisiaj jakiś przybity dzień jest..ta pogoda chyba tak na mnie działa,że nic mi sie nie chce
Mamo Sówko dziękuję;-)
Jooo mi też nic się nie chce,wypadałoby się trochę ogarnąć jakiegoś make-upa walnąć ale gdzie tam za daleko do łazienki
D. ma j taki terror ma ze mną od 2 lat w kwestii wydatków a teraz jak mały w brzuszku to już w ogóle każdy grosz liczę, bez kituNic trzeba będzie terror w domu wprowadzić i tyle . Oszczędzanie i ch*uj .
olenka12345
Jooo mi też nic się nie chce,wypadałoby się trochę ogarnąć jakiegoś make-upa walnąć ale gdzie tam za daleko do łazienki
Mi to sie nawet nie chce ogarniac..i tak mojego nie ma bedzie dopiero jutro to moge sobie wziasc dwa dni wolnego i urzadzic sobie dwa dni dnia brzuduli haha
żartuję..dzisiaj ide do ludzi..to trzeba będzie sie ogarnac..ale hmm.pożniej póki co leżakuję;-)
reklama
olenka12345