reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzień dobry Śnieżynki:-D

kaasiorek życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-D by ten dzień był dla Was najpiękniejszy i byście pamiętali go do końca życia:-) a każdy przyszły dzień będzie nowym wyzwaniem i niespodzianką:-D

ja dziś idę do siostry na parapetówkę;-)no popic nie popijemy,ale za to sobie podniebienie dopieścimy;-):tak:

Udanej parapetówki życzę:-)

dzień dobry wszystkim .... ech ta praca już od 7 na nogach i do 15 ale nie ma co mąż czeka na mnie w domu więc czas niech leci szybko ;)

Jak poklikasz z nami to na 100% szybciutko zleci:-D

Dzień dobry Lutóweczki :)

Dzień dobry!!!!:-D

Dzień Dobry :)Ja dziś na chwilkę...Moje starsze dziecie ma dziś 3-cie urodziny:)))Zlecialo nie wiem kiedy....Imprezaka bedzie jutro...wiec dzisiaj przygotowania!Buziaki Kochane i milej SOBOTY

Kochana ogromne życzenia dla Twojego synusia Maciusia od e-cioci Lutówki z BB:-D życzę udanej imprezki:-D

Ja dziś ledwo wstałam i na nic nie mam ochoty:baffled: Mężuś pojechał do pracy i nie wiem o której wróci, a ja myślę, że do tej pory może chociaż troszkę posprzątam i poprasuję:tak:

Cześć Kochane :)
Niestety nie nadrobię co u WAs bo brak czasu :-( Mam nadzieję, że wszystko ok :)
Ja mam remont w pokoju i w ogóle dom wygląda jak po bojowisku bo zachciało mi się wymieniać nawet podłogę więc trzeba było z pokoju wszystko wynieść i nie bardzo mam nawet gdzie laptopa postawić :baffled: Więc ja się odmeldowuję na kilka dni jak znajdzie się chwilka czasu to zajrzę do Was :-)
Miłego weekendu :-)

No w kooooońcu pojawiła się panna cipcilińska ty jo widzę że tam mata ostre brzmienie przez ten remont:-D Liczę, że za 3 dni już będziesz częściej z nami godoć i będziesz miała już gdzie laptopa postawić:-DBuziaki:tak:

Bry ...
Dalej nie mam siły i ochoty do życia . Z Kocura autem już dobrze , jakieś chlopaczki na stacji benzynowej mu go wzieli na lewarek a że mechanicy z wykształcenia to sie okazło że to nie hamulec tylko śruby z koła się poluzowały , i jak jest troche luzu to ma prawo sie koło grzać i blokować .No podokręcali mu i jest dobrze ...Ale co ja sie wczoraj nadenerwowałam ...
Ech ... dalej nie mam 100% pewnego rozwiązania na mieszkanie ... A juz mi matka narzeka że przez nas to większe rachunki płaci , że węgla może nie straczyć na całą zimę ... Ale jak prponowaliśmy dokładanie się połowe to krzyczała że chyab sobie żartujemy i ona sie nie zgadza bo my nie mamy pieniędzy . Ech ... No to nie pozostaje mi nic innego jak udowodnić że mamy pieniądze na mieszkanie , które co miesiąc się rozchodzą bo ich nie przyjmuje .Nic trzeba będzie terror w domu wprowadzić i tyle . Oszczędzanie i ch*uj .

Boże...pamiętam jak tydzień temu o tej godzinie trzęsłam się cała bo lada minutę na Ślub trzeba było jechać...nie umiałam chodzić w butach taka galareta ze mnie się zrobiła...a tu tydzień minął szok

Jooo mi też nic się nie chce,wypadałoby się trochę ogarnąć jakiegoś make-upa walnąć ale gdzie tam za daleko do łazienki:-D:-D

Mi to sie nawet nie chce ogarniac..i tak mojego nie ma bedzie dopiero jutro to moge sobie wziasc dwa dni wolnego i urzadzic sobie dwa dni dnia brzuduli haha:-D

żartuję..dzisiaj ide do ludzi..to trzeba będzie sie ogarnac..ale hmm.pożniej póki co leżakuję;-)

reklama
Do góry