reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ja tez tak robie zawsze przed rodzinnymi wypasami, post normalnie 3 dni a wychodzę z gościny z 3 kg wieksza ha ha ha ha ....uwielbiam jeść....teraz obecnie od marca mieszkam sama więc uczę się gotować .....dziś testuje przepis tatyna fasolkę po bretońsku ....ale bedzie gazownia w nocy pod kołdrą...dobrze ze teraz śpie sama bo bym jeszcze chłopa zagazowała

ale w sumie to jest jakaś myśl....bezdotykowe naturalne wytrucie gada

Ale Kochana ty sama nie śpisz w łóżku a Tomcio? A myślisz że jak wypuścisz na świat małe co nieco to Tomcio nie sięgnie po klamerkę na nosek? Mylisz się kochana:-D

reklama
Cześć lodówki ;)

Nadrobiłam od wczoraj - nie macie serca....

Ja wczoraj trochę spontanicznie udałam się na imprezę firmową - a co poszłam troche między ludzi - zrobiłam mejkap i wio... Dziewuszki moje kochane mnie wyciągnęły. I słusznie bo było super. Oczywiście milion pytan jak się czujesz ale i dużo komplementów :-D i gratulacji (bo okazuje się że nie wszyscy wiedzieli że jestem w ciąży). Pogadałam z szefem którego żona jest marcówką - więc doskonale wie co to ciąża :))
No i Zosik mój był na pierwszym koncercie rockowym bo na imprezie zagrał T.Love ;) generalnie było bosko i wróciłam o 1 tylko dlatego że poczułam się strasznie zmęczona i trochę ciągnął mnie brzuch już od stania i łażenia - ale chętnie bym została...

KASIORKU - WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, WIELE RADOŚCI I SAMYCH PIEKNYCH DNI!!!

I OCZYWIŚCIE STO LAT DLA MACIUSIA!!!

Cześć lodówki ;)

Nadrobiłam od wczoraj - nie macie serca....

Ja wczoraj trochę spontanicznie udałam się na imprezę firmową - a co poszłam troche między ludzi - zrobiłam mejkap i wio... Dziewuszki moje kochane mnie wyciągnęły. I słusznie bo było super. Oczywiście milion pytan jak się czujesz ale i dużo komplementów :-D i gratulacji (bo okazuje się że nie wszyscy wiedzieli że jestem w ciąży). Pogadałam z szefem którego żona jest marcówką - więc doskonale wie co to ciąża :))
No i Zosik mój był na pierwszym koncercie rockowym bo na imprezie zagrał T.Love ;) generalnie było bosko i wróciłam o 1 tylko dlatego że poczułam się strasznie zmęczona i trochę ciągnął mnie brzuch już od stania i łażenia - ale chętnie bym została...

Aaaaaaaajjj to się wybawiliśta Kochana, zazdroszczę:tak: No i najważniejsze że szef wie co to znaczy być w ciąży...tzn że wie co to ciąża:-D

=Witam wszystkie! Uff udało mi się zrobić w miare szybkie reviu co uwas:tak::tak::tak:

rudaania1 witamy wśród lutówek, spokojnej ciąży i miłych pogawedek z lutówkami

...ja ostatnio mam skoki cukru, zwiekszyli mi insuline ale dalej mam wysoko, musze isc na konsultacje znowu pewnie dadza wyzej...
oj przerąbane dziewczyno masz jak nie urok to straczka ale ty twarda babka jesteś i dasz radę, byle do lutego!!!

lolcia81 - gratuluję dziewczynki!!! kolejna mała księżniczka!!1

hej dziewczyny.Coś mi się dziś dzidzia nie rusza :(
kasieńko spokojnie!! długo juz tak masz??? pewnie jest wszystko ok! główka do góry! daj znać co się dzieje!

Dziewczyny, a jak to jest z tymi malinami? Ja mam jakieś takie utrwalone przekonanie, że w ciąży nie wolno. Gdzieś wyczytane. No i wtedy, co wylądowałam w szpitalu, to akurat pofolgowałam sobie, bo był chłodny dzień i piłam dużo tego soku.

oj to mnie zdziwiłaś że wogole jest coś na rzeczy z malinami ja całe lato jadałam mnóstwo malinek z ogródeczka dziadków i wszystko było ok

Czarodziejka
- moc uścisków i buziaków dla pociechy!! no i udanej imprezki!

Znachorka czytałam o tym samochodzie i współczuję, dziewczyno jakiegoś pecha macie że się wam ciągle coś w życiu knoci trzymam kciuki żebyś wymyśliła co chcesz robić i byl to strzał w 10 i koniec kłopotów!!

KASIU DUŻO SZCZĘŚCIA I RADOŚCI NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!! SUPER IMPREZKI I UDANEGO MĘŻULKA!!! BUZIAKI!!!!

Zmykam się szykować bo za godz mają po mnie przyjechać i jedziemy do łodzi na walkę GOŁOTA kontra ADAMEK!!!! :-D:-D:-D
Zastanawiałam się czy więcej takich ciężarówek będzie dzisiaj na walce hihi chyba jednak nie dużo jest takich wariatek:zawstydzona/y::-)

hej dziewczyny,ważyłam się dziś i od początku ciąży przytyłam 3 kg,które wcześniej zrzuciłam,ale martwi mnie to że obwód brzuszka mi się zmniejsza :(

reklama
Do góry