Si! mam to samo !!! Nie ma chłopa , nie ma sie po co ogarniać Żartuje wieczorem znajoma wpada z chlopakiem Trzeba koło 17 zacząć się zbierać .Mi to sie nawet nie chce ogarniac..i tak mojego nie ma bedzie dopiero jutro to moge sobie wziasc dwa dni wolnego i urzadzic sobie dwa dni dnia brzuduli haha
żartuję..dzisiaj ide do ludzi..to trzeba będzie sie ogarnac..ale hmm.pożniej póki co leżakuję;-)
reklama
olenka12345
Fanka BB :)
Si! mam to samo !!! Nie ma chłopa , nie ma sie po co ogarniać Żartuje wieczorem znajoma wpada z chlopakiem Trzeba koło 17 zacząć się zbierać .
hehe ja o 16stej idę na parapetówe to będzie trzeba wcześniej wejśc do wanny i sie wyszorowac..głowę umyc,co by kurz na innych z włosów nie leciał..trochę tynku na ryjek,żeby dzieci nie wystraszyc po drodze jak będe szła,bo pomyślą,że halowen sie zbliża wielkimi krokami...i ogólnie to zrobic z sobą porządeczek..;-)
agaB
normalnie zostawić Was na chwile i juz jestem w tyle zaraz będę nadrabiać braki ale najpierw musze się pochwalić odebrałam wyniki, od wczoraj się denerwowałam, bo mąż zapomniał mi odebrać i myślałam,że będę tak chodzić i się martwić do poniedziałku ale na szczęście dziś labolatorium też czynne!!! no i cukier naczczo mam 74,16 norma 70-115 a po glukozie 75g po 2h mój wynik to 101,30 a norma do 140 :-):-):-):-):-):-) jestem bardzo zadowolona, bo szczerze to martwiłam się,,,
i jeszcze raz BARDZO BARDZO dziękuję Wszystkim Lutóweczkom,które trzymały za mnie kciuki DZIĘKUJE!! dobra ide na kanapke i wracam czytac wypociny ;-)
i jeszcze raz BARDZO BARDZO dziękuję Wszystkim Lutóweczkom,które trzymały za mnie kciuki DZIĘKUJE!! dobra ide na kanapke i wracam czytac wypociny ;-)
nie moge otworzyc tej strony :-) hihi
mój synio tez cos dzis mało aktywny moze pogoda mu nie służy:-) i jest jakis zamulony :-)
mój synio też się zamulił, słabe jakieś te ruchy mam i sporadyczne może ma więcej miejsca teraz bo juz czuje powyżej linii pępka to fika kozły, a że mam ciałka dużo to ciężko naprawdę to wyczuć....
Dzien Dobry dziewczynki:-)
A myslalam, ze dzis bede pierwsza na BB Postanowilam dzis zrobic gruntowne porzadki w chalupie, jakis ekstra obiadek i ciasto, szarlotke
oooooo na szarloteczkę to ja się piszę dasz kawałeczek
Zleci szybciutko do 15stej..
ja dziś idę do siostry na parapetówkę;-)no popic nie popijemy,ale za to sobie podniebienie dopieścimy;-)
zawsze możesz zaszaleć i popić colkę....a nóż widelec będzie podfermentowana.....i nieświadomo rauszyk bedzie....ale potem nawet i może być po takim fermencie sraczulka
ja teraz też nabieram apetytu..ostatnio placek po węgiersku,przedwczoraj krokiety..coraz bardziej zaczynam wymyślac;-)dziś zjem tylko zupkę ogórkową bo o 16stej ide do siostry to tam sobie podogadzam;-)
zauważcie jak często wogóle ostatnio gadamy o żarciu...to się staje obsesją ja niestety muszę się pohamować bo cos ostatnio cukry mam pod niebo....
u mnie pogoda podobna:-(a co do spania to odkąd jestem w ciązy to stało się to moim hobbyKimanko o tak!:-)to jest to co tygryski lubia najbardziej;-)
włączyła ci się poprostu funkcja - susełek
na ból gardła spokojnie mozna tantum verde używać (dozwolone w ciąży) czesto polecam pacjentkom
a ty doktórka ?????
Więc wszystkiego co najlepsze dla Maciusia!!!!!
A ja sobie ładnie wstałam, śniadanko zjadłam, strasznie krosty półpaśca mnie swędzą jak nigdy...najbardziej ta największa część krostek w jednym miejscu mam nadzieję że się goją po malutku chociaż w tym miejscu najgorszym...
Słuchajcie zastanawia mnie taka rzecz jeżeli mam skierowanie na przeciwciała to chyba nie mogę na nie iść, skoro mam półpasiec co? Sama nie wiem:-(
musisz się zapytać w laboratorium ale myślę że możesz
bidulka z ciebie ...mam nadzieje że to dziadostwo cie opuści.....
no i cukier naczczo mam 74,16 norma 70-115 a po glukozie 75g po 2h mój wynik to 101,30 a norma do 140 :-):-):-):-):-):-) jestem bardzo zadowolona, bo szczerze to martwiłam się,,,
;-)
wow superasto tak się cieszę mam nadzieję że bedziemy terminem złamania statystyk i tylko ja będę zainsulinowana z całego grona....niestety statystyki porazają że jet to 60% ciężarnych
olenka12345
Super,że masz takie dobre wyniki,mam nadzieje,że ja też bede miec chociaz podobne;-)normalnie zostawić Was na chwile i juz jestem w tyle zaraz będę nadrabiać braki ale najpierw musze się pochwalić odebrałam wyniki, od wczoraj się denerwowałam, bo mąż zapomniał mi odebrać i myślałam,że będę tak chodzić i się martwić do poniedziałku ale na szczęście dziś labolatorium też czynne!!! no i cukier naczczo mam 74,16 norma 70-115 a po glukozie 75g po 2h mój wynik to 101,30 a norma do 140 :-):-):-):-):-):-) jestem bardzo zadowolona, bo szczerze to martwiłam się,,,
REchotku nareszcie jesteś!!ale sie za Tobą stęskniłyśmy..nie ma to jak czytanie Twoich postów..jak je czytam to mam parcie na pęcherz..haha "Sfermentowana cola":-)hehe a później mega sraczulką..hm nie dziękuję..ale za to będę wcinac co podstawią pod nos..już od rana sie oszczędzam;-):-)
Super,że masz takie dobre wyniki,mam nadzieje,że ja też bede miec chociaz podobne;-)
REchotku nareszcie jesteś!!ale sie za Tobą stęskniłyśmy..nie ma to jak czytanie Twoich postów..jak je czytam to mam parcie na pęcherz..haha "Sfermentowana cola":-)hehe a później mega sraczulką..hm nie dziękuję..ale za to będę wcinac co podstawią pod nos..już od rana sie oszczędzam;-):-)
ja tez tak robie zawsze przed rodzinnymi wypasami, post normalnie 3 dni a wychodzę z gościny z 3 kg wieksza ha ha ha ha ....uwielbiam jeść....teraz obecnie od marca mieszkam sama więc uczę się gotować .....dziś testuje przepis tatyna fasolkę po bretońsku ....ale bedzie gazownia w nocy pod kołdrą...dobrze ze teraz śpie sama bo bym jeszcze chłopa zagazowała
ale w sumie to jest jakaś myśl....bezdotykowe naturalne wytrucie gada
reklama