reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ja natomiast rano wyprawiam towarzystwo z domu (dziś chłopcy pojechali do Krakowa - buuu, sami, bo dla mnie to zbyt męczące - tak twierdzi mój mąż), a potem idę się jeszcze zdrzemnąć - czasem do 11. Dzięki temu udaje mi się wieczorem wysiedzieć "aż" do 21-22. Straszny śpioch ciążowy jestem. Ale korzystam póki mogę, a co!
Pogoda u mnie fatalna - mgła, deszcz, zimno i ponuro, brrr. Dobrze, że się nie muszę nigdzie ruszać. Miłych zakupów!
An

u mnie pogoda podobna:-(a co do spania to odkąd jestem w ciązy to stało się to moim hobby:tak:Kimanko o tak!:-)to jest to co tygryski lubia najbardziej;-)

reklama
Dziewczyny, a jak to jest z tymi malinami? Ja mam jakieś takie utrwalone przekonanie, że w ciąży nie wolno. Gdzieś wyczytane. No i wtedy, co wylądowałam w szpitalu, to akurat pofolgowałam sobie, bo był chłodny dzień i piłam dużo tego soku. Pewnie nie miał on wpływu, ale... lęk mi został. Szukałam w necie jakichś informacji na ten temat i właściwie nigdzie nie ma zakazu. Sama już nie wiem. Co Wam mówią doktory?
A na gardło - płukanie solą, tantum verde (w ciąży wolno, bo się nie wchłania) i syrop cebulowo-czosnkowo-miodowy (błeeee :baffled:). Zdrówka życzę!
An

Dzień Dobry :)
Ja dziś na chwilkę...
Moje starsze dziecie ma dziś 3-cie urodziny:)))
Zlecialo nie wiem kiedy....
Imprezaka bedzie jutro...wiec dzisiaj przygotowania!
Buziaki Kochane i milej SOBOTY

Kasiorku!!
Z bukietem róż do Ciebie przyjść nie mogę:(
By złożyć Ci życzenia!
Lecz wzywam los i proszę go.
Niech spełnia się dziś, Wasze najskrytsze marzenia.
Więc i ja korzystając z tej sposobności.
Życzę Ci mile szczęścia i radości w tym pięknym Dniu:-D

Ostatnia edycja:

Ja dziś na chwilkę...

No to miłych przygotowań;-)no niestety czas leci nieubłaganie..widzę po sobie jak dopiero co sie dowiedziałam w 5tym tyg że jestemw ciąży..a tu już bliżej niż dalej..;-)
Zdrówka,szczęścia i spełnienia marzeń dla Twojej pociechy:tak::-):wink:

Ja dziś na chwilkę...

Więc wszystkiego co najlepsze dla Maciusia!!!!!:-D:-D:-D:-D

A ja sobie ładnie wstałam, śniadanko zjadłam, strasznie krosty półpaśca mnie swędzą jak nigdy...najbardziej ta największa część krostek w jednym miejscu mam nadzieję że się goją po malutku chociaż w tym miejscu najgorszym...
Słuchajcie zastanawia mnie taka rzecz jeżeli mam skierowanie na przeciwciała to chyba nie mogę na nie iść, skoro mam półpasiec co? Sama nie wiem:-(

reklama
Do góry