zabeczka
Fanka BB :)
AgaB ja tez rano mezuska do pracy wyprawiam, sniadanko itp:-):-) a u mnie ciemna noc, buuuu:-( Dasz rade wieczorem, a na pocieche przypomne ze dzis w nocy spimy o godzine dluzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzień dobry wszystkim .... ech ta praca już od 7 na nogach i do 15 ale nie ma co mąż czeka na mnie w domu więc czas niech leci szybko
o o dopieszczaniu podniebienia to nic nie mów ostatnio to ja mam apetyty echhh konkrety i słodkie na zmianę ledwo po śniadaniu a już myśle o obiedzie placki ziemniaczane echhh ))
Dziendobry lutóweczki!!
Ja mam dzis fatalny dzien obudzilam sie z potwornym bólem gardła plus do tego katar ciąg dalszy! Mialam dzis tyle zrobic- porzadki- a nie mam sily ani ochoty -mam mega lenia :-(
Strasznie wkurzam sie na męza bo wiecznie nie ma dla mnie czasu, wszystko jest dla nego wazniejsze-wspólnik, brat, firma- niz ja i dzidzia! Po slubie bylo calkiem inaczej wszystko robilismy razem a teraz sie widujemy 5 min w ciagu dnia! ach taki juz chyba moj los :-( Koniec tego uzalania sie nad soba bo zachlapie łzami klawature i komp przestanie działać :-)
Kochana nawsuwaj się czosnku mleko z miodem,albo jakaś herbatka malinowa..niech się odczepi te choróbsko..po co ma Cie rozłożyc..
Kasiorek..Wszystkiego naj naj na nowej drodze życia;-)
hej hej no więc ja o 20:00 już zawsze leżę w łóżku no i efekt jest taki,że od 6 rano buszuje,
(...) jaka u Ciebie pogoda?? u mnie narazie w miarę jasno i nie pada, dobrze, bo wybieram się na zakupy i do fryzjera :-)miłego dzionka życzę