reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Cześć Kochane :)
Niestety nie nadrobię co u WAs bo brak czasu :-( Mam nadzieję, że wszystko ok :)
Ja mam remont w pokoju i w ogóle dom wygląda jak po bojowisku bo zachciało mi się wymieniać nawet podłogę więc trzeba było z pokoju wszystko wynieść i nie bardzo mam nawet gdzie laptopa postawić :baffled: Więc ja się odmeldowuję na kilka dni jak znajdzie się chwilka czasu to zajrzę do Was :-)
Miłego weekendu :-)

o o dopieszczaniu podniebienia to nic nie mów ostatnio to ja mam apetyty echhh konkrety i słodkie na zmianę ;) ledwo po śniadaniu a już myśle o obiedzie placki ziemniaczane echhh ;)))

o o dopieszczaniu podniebienia to nic nie mów ostatnio to ja mam apetyty echhh konkrety i słodkie na zmianę ;) ledwo po śniadaniu a już myśle o obiedzie placki ziemniaczane echhh ;)))

ja teraz też nabieram apetytu..ostatnio placek po węgiersku,przedwczoraj krokiety..coraz bardziej zaczynam wymyślac;-)dziś zjem tylko zupkę ogórkową bo o 16stej ide do siostry to tam sobie podogadzam;-):tak:

Dziendobry lutóweczki!!

Ja mam dzis fatalny dzien obudzilam sie z potwornym bólem gardła plus do tego katar ciąg dalszy! Mialam dzis tyle zrobic- porzadki- a nie mam sily ani ochoty -mam mega lenia :-(
Strasznie wkurzam sie na męza bo wiecznie nie ma dla mnie czasu, wszystko jest dla nego wazniejsze-wspólnik, brat, firma- niz ja i dzidzia! Po slubie bylo calkiem inaczej wszystko robilismy razem a teraz sie widujemy 5 min w ciagu dnia! ach taki juz chyba moj los :-( Koniec tego uzalania sie nad soba bo zachlapie łzami klawature i komp przestanie działać :-)

[SIZE=+2]Kasiorek wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, żeby wszystko było tak jak zaplanowałas w tym szczegolnym dniu a przede wszystkim zeby każdy nastepny dzien był tak szczesliwy jak ten dzisiejszy!!![/SIZE]

Dziendobry lutóweczki!!

Ja mam dzis fatalny dzien obudzilam sie z potwornym bólem gardła plus do tego katar ciąg dalszy! Mialam dzis tyle zrobic- porzadki- a nie mam sily ani ochoty -mam mega lenia :-(
Strasznie wkurzam sie na męza bo wiecznie nie ma dla mnie czasu, wszystko jest dla nego wazniejsze-wspólnik, brat, firma- niz ja i dzidzia! Po slubie bylo calkiem inaczej wszystko robilismy razem a teraz sie widujemy 5 min w ciagu dnia! ach taki juz chyba moj los :-( Koniec tego uzalania sie nad soba bo zachlapie łzami klawature i komp przestanie działać :-)

Kochana nawsuwaj się czosnku mleko z miodem,albo jakaś herbatka malinowa..niech się odczepi te choróbsko..po co ma Cie rozłożyc..

Kasiorek..Wszystkiego naj naj na nowej drodze życia;-)

reklama

hej hej no więc ja o 20:00 już zawsze leżę w łóżku no i efekt jest taki,że od 6 rano buszuje,
(...) jaka u Ciebie pogoda?? u mnie narazie w miarę jasno i nie pada, dobrze, bo wybieram się na zakupy i do fryzjera :-)miłego dzionka życzę :tak:

Ja natomiast rano wyprawiam towarzystwo z domu (dziś chłopcy pojechali do Krakowa - buuu, sami, bo dla mnie to zbyt męczące - tak twierdzi mój mąż), a potem idę się jeszcze zdrzemnąć - czasem do 11. Dzięki temu udaje mi się wieczorem wysiedzieć "aż" do 21-22. Straszny śpioch ciążowy jestem. Ale korzystam póki mogę, a co!
Pogoda u mnie fatalna - mgła, deszcz, zimno i ponuro, brrr. Dobrze, że się nie muszę nigdzie ruszać. Miłych zakupów!
An

Do góry