reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
niestety jakoś co chwilke mam coś, wiele mnie kosztuje ta ciąża...myślałam że to bedzie tak inaczej że bedzie tak cudnie taka sielanka cudowny czas....a tu hu....nia z patatajnią.....cała radość oczekiwania jest przereklamowana

bo to nie jest stan błogosławiony, tylko odmienny :) i wtedy się wszystko wyjasnia.
ja jak bede chciała tadzia uśwpić w lutym to będe musiała mu kaszleć, bo tylko pewnie to bedzie pamiętał z bycia w brzuchu

a ja nie lubię cynamonu:eek:

A ja uwielbiam :tak:a szarlotka wcale ni musi byc z cynamonem, ja daje bo lubie :-)

idę prasować. Laski pisac cos tu, bo się nudzę. Z nudówsłucham nową chylinską i juz wiem, ze zaraz musze sobie zapuścić jakieś porzadne granie, bo to co teraz wymodziła jest koszmarne.

Ja uwielbiam muze starego poczciwego zespolu-nazywal sie ONA, a to co terqaz spiewa Chylinska to jakas porazka. CO ja puszczaja w radio to chce mi sie ryczec ze az tak sie upodlila :-( no ale czego komercja i kasa nei zrobia z ludzmi :sorry:

Rechotku 3mam kciuki zeby bylo juz coraz lepiej a nie gorzej!

oł maj Gad!!wyobraziłam sobie ciężarówkowy napad na te ogóry i kiełbachy:szok::szok::szok: ale by było fajnie.... :shocked2::shocked2::shocked2:

Witam
Zyczę samych miłych chwil z nami spędzonych i zdrowego dzieciaczka.

Kaasiorek - powodzenia jutro!!!! Wszystkiego najlepszego i udanego wesela!!!!

Oleńka - przykro mi z powodu koleżanki, nie wiem jak inne dziewczynki, ale ja chcialabym wiedzieć jaka była przyczyna tej tragedii (rozpacz - sama straciłam dziecko, ale nie w tak późnym okresie ciąży), jak bedziesz wiedziała, to napisz mi prosze na priva. Może trzeba się czegoś wystrzegać albo czegoś nie robić, sama nie wiem.

Luczynko jak bedziesz miala chwilke to prosze podaj przepis na odpowiednim watku,bo uwielbiam szarlotki :-D:-Da kusi mnie zeby jutro cos upiec na weekendzik:-p

To co Olenka napisala, to szok:szok: normalnie malo sie nie rozplakalam:-:)-(.Zal mi tej dziewczyny:no: Zawsze jak cos takiego czytam to zaczynam sie bac o mojego maluszka:no::no:. Straszna egoistka jestem:-:)-(

cześć dziewczyny

Troja w TV... nic ciekawego poza tym...
Nie dam rady przeczytać wszystkiego, co drukujecie:-)
Dziś Pani w sklepie 5-10-15 powiedziała, że mamy kupują dla noworodków rozmiar 56 zazwyczaj i dzieci w tym "leżą" max 2 tyg a potem 58 i 62... ogłupieć można...ja nie wiem już czy mam kupować 56 czy nie:sorry:

reklama
Do góry