reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
dobra Laseczki idę się pluskac, musze jeszcze pazurki zrobić i włosy, Pojawię się pewnie dopiero w poniediząłek bo w niedizle tez idę na wyżerkę ,ale do wujka, a on zawsze pyszności robi na imprezy :)

ja nie wiem już czy mam kupować 56 czy nie:sorry:

Moje chłopaki urodziły się długie: 58 i 59 - taki rozmiar byłby na raz - żeby sprawdzić, że małe. Teraz jednakże kupiłam 2 ciuszki 56, bo może dziewczynki są mniejsze? Ale IMO nie warto dużo tego kupować, jak kupisz większe, to możesz rękawki zawinąć, a śpiochy też się da skrócić - przeszywasz guziki. Jedynie pajacyki są mało uniwersalne wielkościowo ;-)
An

spokojnie, za 200 zeta to USG śpiewa, tańczy, gotuje i pierze:-)

he he he u nas tyle 3d kosztuje....na narmalniej wizycie sprawdzaja u mnie doplerem tyle że prywatnej z wizytą 100zł

Dziewczynki , znalazłam fajny sklep online z tanimi ciuszkami dla dzieci :)
Sklep dla malucha - TuTuTu - ubranka dla dzieci i niemowląt, artykuły dziecięce, sklep internetowy
Polecam !

a ja wam polecam mój super tani ceny już od zetki .....www.lumpex-za-rogiem.com.pl

reklama
Do góry