_Pysia_
Fanka BB :)
ja sie zgłaszam na ochotnika z checia ci poprasuje bo mi sie nudzi a swojego juz nic nie mam do prasowania ;-)
to zapraszam na śląsk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sie zgłaszam na ochotnika z checia ci poprasuje bo mi sie nudzi a swojego juz nic nie mam do prasowania ;-)
spokojnie, za 200 zeta to USG śpiewa, tańczy, gotuje i pierze:-)kurde, ale jak się płaci 200 zł to chyba zawsze robią?
spokojnie, za 200 zeta to USG śpiewa, tańczy, gotuje i pierze:-)
a gdzie zdjecie w weselnej sukni :-)dobra Laseczki idę się pluskac, musze jeszcze pazurki zrobić i włosy, Pojawię się pewnie dopiero w poniediząłek bo w niedizle tez idę na wyżerkę ,ale do wujka, a on zawsze pyszności robi na imprezy
ja nie wiem już czy mam kupować 56 czy nie
spokojnie, za 200 zeta to USG śpiewa, tańczy, gotuje i pierze:-)
Dziewczynki , znalazłam fajny sklep online z tanimi ciuszkami dla dzieci
Sklep dla malucha - TuTuTu - ubranka dla dzieci i niemowląt, artykuły dziecięce, sklep internetowy
Polecam !
Ja na usg 3d-4d dopiero w grudniu, ale mam nadzieje ze synek ma sie dobrze. Nie bede sie zadreczac, bo schizuje do tego grudnia. Od tego siedzenia w domu to mi psycha chyba siada, musze sobie znalezc jakies zajecie, bo ciagle sie o cos martwie.spokojnie, za 200 zeta to USG śpiewa, tańczy, gotuje i pierze:-)