reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Czesc dziweczyny!

Co za smutna wiadomosc od Olenki, :(( Naprawde przykro z powodu tej znajomej.

Znachorka: A Ty tu kusisz tylko z tym przepisem, :) Wlasnie sie zastanawialam co by tu wszamac dobrego a Ty taki przepies wstawiasz...:))

witam nowa mamusie : rudaania1, spokojnej ciazy

Kasioorek: Wspanialego dnia jutro!

Teraz pedze do kuchni sprawdzic czy sa jeszcze jakies banany... Milego wieczoru laski!
ja bym z checia tez sobie cos dobrego upichcila ale mam mega lenia :-( buuu

reklama
Czesc dziewczyny . Wpadlam tylko na chwile powiedziec ze zyje - tak mnie to swinstwo boli ze szok .Moja krolewna strasznie mi dokucza - wywija koziolki a i kuksanca tez nieraz poczuje , jak tylko sie poloze to zaczyna jej sie to niepodobac , a ja juz nie moge tak mnie boli ten kregoslup ...
Ola to straszne co opisujesz - bardzo mi przykro z tego powodu , ale ja ie chce nawet o tym myslec - po prostu straszne . Tak jak ktoras napisala co innego jak poroni sie na poczatku , a co innego jak juz czujesz ruchy...
Witam nowe lodoweczki - obysmy razem dotrwaly do rozpakowania .
trzymajcie sie cieplo

Co do Uli ślicznotki to pewnie przeczytali te dobre wyjście, które brzydula im opisała i teraz ma mu pomóc w pogrążeniu Aleksa mówię Wam

Oleńka...Jezus Maria ja to strasznie współczuję takim kobietom...boże 6 miesiąc tyle radości, szczęścia, tyle rzeczy być może przygotowanych...ja bym zapewne wylądowała w psychiatryku...współczuje i co mam dalej napisać...na pewno za rok będzie miała przy sobie dzidzię...

Marzena
ja też mam ochotę na jakieś dobre ciasto ale jak pomyślę że miałabym się za nie zabrać sama, to wolę iść po Alpen Gold do sklepu

reklama
Do góry