reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Hej!
A mój Tuniek miał różowy kombinezon. Kupiłam go, bo była okazja, a jeszcze nie znałam płci i miałam wielką nadzieję na dziewuszkę. I się wcale nie przejmowałam - chłopcy mieli też jakieś różowe śpiochy, spodenki, a teraz dziewczynka będzie chodzić w ciuchach po chłopakach - trudno. Pociesz się, że różowy=dziewczynka, niebieski=chłopiec, to zwyczaje amerykańskie, a dawniej było na odwrót (to wynikało z religii (niebieski był dla dziewczynki (Maria miała niebieską szatę) a różowy dla chłopca (czerwono-różowa szata Jezusa) ;-)
An

Wiem :tak: i jakos mnie to nie rusze za bedzie chodzil w rozowych spiochach i w sweterkach z serduszkami :cool2::-D

czesc dziewczynki...;-)
ja od wczoraj już do Was nie zajrzałam,bo popołudniu kimałam i sie dowiedziałam,że moja koleżanka (6mc )wylądowała w szpitalu...
a dziś sie dowiedziałam,że poroniła i wywoływali jej poród..:-(
masakra..cały dzień jestem tak przybita,że nawet nie mam siły na nic..
tak mi jej szkoda,bo pierwsze dzieciątko też poroniła i teraz te..a tak sie starali..eh..jedni chcą i nie mogą a nie którzy na śmietnik wyrzucają jak jakąś rzecz...

:-:)-:)-:)-(

oł maj Gad!!wyobraziłam sobie ciężarówkowy napad na te ogóry i kiełbachy:szok::szok::szok: ale by było fajnie.... :shocked2::shocked2::shocked2:

A ja chce chelbek ze SMALCEM !!!!!!!!!!!!!! :tak:

Hey Dziewczynki, tak po krótce się przywitam :) Mam na imię Ania, mam 25 lat, planowany termin porodu 21 luty 2010 :) To moja pierwsza ciąża i strasznie wszystko przeżywam... Mam nadzieję że Dzidzia będzie zdrowa i wszystko się dobrze skończy..
Jestem straszną panikarą i każde odstępstwo od normy powoduje panikę... U Was szukam rozwiązania problemów bez ciągłego nękania lekarza :)

Mam nadzieję że dotrwamy razem do lutego :)

Witamy, witamy :-)

A ja tez mialam ochote na cos pysznego i wlasnie u mnie w piekarniku siedzi boska szarlotka :cool2: Mam nadzieje, ze bedzie tak pyszna jak pysznie pachnie cynamonem w calym domku:-) Z tego przepisu robie pierwszy raz wiec zobaczymy. No i tesc znow mnie kocha ile tylko sie da bo on za szarlotke da sie zabic a tesciowa mu nei upiecze, bo ona tego nei jada to i jemu nei zrobi. Biedny, przerabane z nia ma :-Da ja dzieki temu moge sobie nabic plusow i wykorzystac go potem znowu do czegos :cool2::-D

idę prasować. Laski pisac cos tu, bo się nudzę. Z nudówsłucham nową chylinską i juz wiem, ze zaraz musze sobie zapuścić jakieś porzadne granie, bo to co teraz wymodziła jest koszmarne.

reklama
Do góry