reklama
Hej!
A mój Tuniek miał różowy kombinezon. Kupiłam go, bo była okazja, a jeszcze nie znałam płci i miałam wielką nadzieję na dziewuszkę. I się wcale nie przejmowałam - chłopcy mieli też jakieś różowe śpiochy, spodenki, a teraz dziewczynka będzie chodzić w ciuchach po chłopakach - trudno. Pociesz się, że różowy=dziewczynka, niebieski=chłopiec, to zwyczaje amerykańskie, a dawniej było na odwrót (to wynikało z religii (niebieski był dla dziewczynki (Maria miała niebieską szatę) a różowy dla chłopca (czerwono-różowa szata Jezusa) ;-)
An
Wiem i jakos mnie to nie rusze za bedzie chodzil w rozowych spiochach i w sweterkach z serduszkami
czesc dziewczynki...;-)
ja od wczoraj już do Was nie zajrzałam,bo popołudniu kimałam i sie dowiedziałam,że moja koleżanka (6mc )wylądowała w szpitalu...
a dziś sie dowiedziałam,że poroniła i wywoływali jej poród..:-(
masakra..cały dzień jestem tak przybita,że nawet nie mam siły na nic..
tak mi jej szkoda,bo pierwsze dzieciątko też poroniła i teraz te..a tak sie starali..eh..jedni chcą i nie mogą a nie którzy na śmietnik wyrzucają jak jakąś rzecz...
:----(
oł maj Gad!!wyobraziłam sobie ciężarówkowy napad na te ogóry i kiełbachy ale by było fajnie....
A ja chce chelbek ze SMALCEM !!!!!!!!!!!!!!
Hey Dziewczynki, tak po krótce się przywitam Mam na imię Ania, mam 25 lat, planowany termin porodu 21 luty 2010 To moja pierwsza ciąża i strasznie wszystko przeżywam... Mam nadzieję że Dzidzia będzie zdrowa i wszystko się dobrze skończy..
Jestem straszną panikarą i każde odstępstwo od normy powoduje panikę... U Was szukam rozwiązania problemów bez ciągłego nękania lekarza
Mam nadzieję że dotrwamy razem do lutego
Witamy, witamy :-)
A ja tez mialam ochote na cos pysznego i wlasnie u mnie w piekarniku siedzi boska szarlotka Mam nadzieje, ze bedzie tak pyszna jak pysznie pachnie cynamonem w calym domku:-) Z tego przepisu robie pierwszy raz wiec zobaczymy. No i tesc znow mnie kocha ile tylko sie da bo on za szarlotke da sie zabic a tesciowa mu nei upiecze, bo ona tego nei jada to i jemu nei zrobi. Biedny, przerabane z nia ma a ja dzieki temu moge sobie nabic plusow i wykorzystac go potem znowu do czegos
marga82
Lutóweczka2010
luczynka daj chociaz powachac tej pysznej szarlotki :-) chyba sie nie uda bo znow mam katar :-(
ja teza chce chlebka z domowym smalcykiem i ogórkiem kiszonym :-(
ja teza chce chlebka z domowym smalcykiem i ogórkiem kiszonym :-(
luczynka daj chociaz powachac tej pysznej szarlotki :-) chyba sie nie uda bo znow mam katar :-(
Jeszcze jest w piecu, ale zapach taki idzie po calym domu, ze ma mnei skrecic. Chyba zezre ja jeszcze goraca a tesc co 5 minut wola z dolu ile jeszcze musi czekac bo sie wykonczy zapach cynamonu robi swoje
marga82
Lutóweczka2010
ja z jablszkami lubie tylko nie lubie zaachu swiec cynamonowych czy kremów :-)a ja nie lubię cynamonu
reklama
marga82
Lutóweczka2010
biedactwo ja narazie sie objadam do wtorku bo wtey poznam wyniki!! choc ze słodyczami juz sie ograniczyłam -tylko w awaryjnych sytuacjach podjadam :-)...ja ostatnio mam skoki cukru, zwiekszyli mi insuline ale dalej mam wysoko, musze isc na konsultacje znowu pewnie dadza wyzej...