reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

hej!
A ja po wizycie u lekarza - miał mi dziś zrobić usg, ale jak mu dałam ten opis i zdjęcia, co robiłam w krakowie, to tylko sprawdził to, co tam było nie tak. I twierdzi, że wszystko jest w porządku, a ta cholerna torbiel się wchłonęła. Kamień z serca mi spadł, chociaż i tak miałam przekonanie, że wszystko będzie dobrze. I jest! :-)
an

superowo!!

reklama
Hej!
A ja po wizycie u lekarza - miał mi dziś zrobić USG, ale jak mu dałam ten opis i zdjęcia, co robiłam w Krakowie, to tylko sprawdził to, co tam było nie tak. I twierdzi, że wszystko jest w porządku, a ta cholerna torbiel się wchłonęła. Kamień z serca mi spadł, chociaż i tak miałam przekonanie, że wszystko będzie dobrze. I jest! :-)
An
Ciesze sie kochanie , teraz juz nie musisz sie martwic o torbiel - zajmiesz sie soba i malenstwem

Hej!
A ja po wizycie u lekarza - miał mi dziś zrobić USG, ale jak mu dałam ten opis i zdjęcia, co robiłam w Krakowie, to tylko sprawdził to, co tam było nie tak. I twierdzi, że wszystko jest w porządku, a ta cholerna torbiel się wchłonęła. Kamień z serca mi spadł, chociaż i tak miałam przekonanie, że wszystko będzie dobrze. I jest! :-)
An

To wspaniale!!!! Miło słyszeć dobre wieści.

A za mnie błagam, trzymajcie jutro kciuki - jadę rano wypić tą glukozę (kurczę, nie chcę mieć cukrzycy!!!!). Wyniki pewnie bedę miała po kilku godz.

heloł, już po próbie ihihihi psoapsióla nas podwiozła więc szybko obróciliśmy;-) ale jaja generalnie ksiądz nas nie brał do kościoła, widać że mu się spieszyło, załatwił co trzeba i siedzac przy biurku czytał nam formuły które bedziemy mowić skaładjąc przysięgę, za chwilę się wydało że podawal nam to z GOOGLE:-D:-D:-D:-D:-D bo Maciej mój chciałby sobie to poczytać i się z tym oswoić, a ksiądz mu na to obracając monitor, że na tej stronie znajdzie przez google ihihihihihi śmialiśmy się w samochodzie że niezły agent z tego księdza, jest młody pewnie dlatego:-D a tak poza tym już oki, Maciej i ja uspokoiliśmy się i wyczekujemy soboty.... musze sie pochwalić bo Tygrynka mi pożycza swoją podwiązkę:-p:-p:-p jutro mi ją podrzuci...to sobie specjalną fotę dla niej strzelę:-p:-p narazie nie mogę tu posiedzieć wlece poźniej, bo Maciek chce też tu na kompie przed snem coś porobic.....buziiii

Kochane wróciliśmy dzisiaj z prywatnego USG ze względu na zdjęcia...synuś!! Na samo przywitanie na ekraniku pojawiły się jąderka i fajfusek! Stopka ma 4cm, waży pół kg :) Strasznie uciekał, widać było na brzuchu jak przechodzą falę, tak się zdenerwował, że go podglądamy hihi. Jutro lecę na glukozę, a teraz lecę do nadrabiania czytania!

Kochane wróciliśmy dzisiaj z prywatnego USG ze względu na zdjęcia...synuś!! Na samo przywitanie na ekraniku pojawiły się jąderka i fajfusek! Stopka ma 4cm, waży pół kg :) Strasznie uciekał, widać było na brzuchu jak przechodzą falę, tak się zdenerwował, że go podglądamy hihi. Jutro lecę na glukozę, a teraz lecę do nadrabiania czytania!

GRATULUJE JESZCZE RAZ !
a masz juz imie dla malego?

reklama
Do góry