reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

W ogole to wieta co pipulki? Doszła do mojej klasy dziewczyna, baardzo szczupła i zapytała się mnie w którym ja miesiącu, 7? A ja nie, 5 a ona do mnie że też dokładnie 19 tydzień a brzuszek ma płaski! Zero fałdki! I ma termin na 4 dni po mnie:) Cieszę się, będę miała z kim na spacerki chodić hihi i też synka nosi w sobie:)

reklama
hello ja dopiero wróciłam z pracy jestem padnieta wypije tylko herbatke (którą własnie mężus robi :-)) i zaraz klade sie spac bo jutro trzeba o 5 wstac :-( chyba nie dam ray was dzis nadrobic moze ktos mi stresci co dzis ciekawego sie działo

Kochane wróciliśmy dzisiaj z prywatnego USG ze względu na zdjęcia...synuś!! Na samo przywitanie na ekraniku pojawiły się jąderka i fajfusek! Stopka ma 4cm, waży pół kg :) Strasznie uciekał, widać było na brzuchu jak przechodzą falę, tak się zdenerwował, że go podglądamy hihi. Jutro lecę na glukozę, a teraz lecę do nadrabiania czytania!

Gratuluje słonko!!!! Super!!!

Kurcze dopiero co nei mogłyśmy się doczekać jakichkolwiek objawów zewnętrzynych ciąży - teraz prawie wszystkie znamy już płeć... brzunie mamy przepiekne... i właściwie... zbliżamy się jakoś szybko do końca...:happy:

Gratuluje słonko!!!! Super!!!

Kurcze dopiero co nei mogłyśmy się doczekać jakichkolwiek objawów zewnętrzynych ciąży - teraz prawie wszystkie znamy już płeć... brzunie mamy przepiekne... i właściwie... zbliżamy się jakoś szybko do końca...:happy:
kazdy narzekał ze u niego njeszcze nie widac brzuszka a lada moment bedziemy nazekac ze za duzy i na wszystkie dolegliwosci ztym zwiazane :-)

reklama
Kochane wróciliśmy dzisiaj z prywatnego USG ze względu na zdjęcia...synuś!! Na samo przywitanie na ekraniku pojawiły się jąderka i fajfusek! Stopka ma 4cm, waży pół kg :) Strasznie uciekał, widać było na brzuchu jak przechodzą falę, tak się zdenerwował, że go podglądamy hihi. Jutro lecę na glukozę, a teraz lecę do nadrabiania czytania!

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12

Gratulejszyn!!!!!
i dobranoc :)

Do góry