W ogole to wieta co pipulki? Doszła do mojej klasy dziewczyna, baardzo szczupła i zapytała się mnie w którym ja miesiącu, 7? A ja nie, 5 a ona do mnie że też dokładnie 19 tydzień a brzuszek ma płaski! Zero fałdki! I ma termin na 4 dni po mnie Cieszę się, będę miała z kim na spacerki chodić hihi i też synka nosi w sobie
reklama
Bardzo ladne - nawet znam jednego 7latka - sliczny urwisOskarek
marga82
Lutóweczka2010
hello ja dopiero wróciłam z pracy jestem padnieta wypije tylko herbatke (którą własnie mężus robi :-)) i zaraz klade sie spac bo jutro trzeba o 5 wstac :-( chyba nie dam ray was dzis nadrobic moze ktos mi stresci co dzis ciekawego sie działo
alexandriaa
Fanka BB :)
DOBRANOC ŚNIEŻYNKI, idziecie wszystkie spać to i ja idę bo jutroooo GLUKOZA trzeba się wyspać hihihi
marga82
Lutóweczka2010
GUCHA gratuluje sisiorka! To dobrze bo narazie kob itki w przewadze :-)
Gratuluje słonko!!!! Super!!!Kochane wróciliśmy dzisiaj z prywatnego USG ze względu na zdjęcia...synuś!! Na samo przywitanie na ekraniku pojawiły się jąderka i fajfusek! Stopka ma 4cm, waży pół kg Strasznie uciekał, widać było na brzuchu jak przechodzą falę, tak się zdenerwował, że go podglądamy hihi. Jutro lecę na glukozę, a teraz lecę do nadrabiania czytania!
Kurcze dopiero co nei mogłyśmy się doczekać jakichkolwiek objawów zewnętrzynych ciąży - teraz prawie wszystkie znamy już płeć... brzunie mamy przepiekne... i właściwie... zbliżamy się jakoś szybko do końca...
marga82
Lutóweczka2010
kazdy narzekał ze u niego njeszcze nie widac brzuszka a lada moment bedziemy nazekac ze za duzy i na wszystkie dolegliwosci ztym zwiazane :-)Gratuluje słonko!!!! Super!!!
Kurcze dopiero co nei mogłyśmy się doczekać jakichkolwiek objawów zewnętrzynych ciąży - teraz prawie wszystkie znamy już płeć... brzunie mamy przepiekne... i właściwie... zbliżamy się jakoś szybko do końca...
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
Kochane wróciliśmy dzisiaj z prywatnego USG ze względu na zdjęcia...synuś!! Na samo przywitanie na ekraniku pojawiły się jąderka i fajfusek! Stopka ma 4cm, waży pół kg Strasznie uciekał, widać było na brzuchu jak przechodzą falę, tak się zdenerwował, że go podglądamy hihi. Jutro lecę na glukozę, a teraz lecę do nadrabiania czytania!
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12
Gratulejszyn!!!!!
i dobranoc