reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Tygrynko - dziekuje Ci za rade . Tak sie nad tym wszystkim zastanawiam ze mam juz w .... jakie to wszystko bedzie . Oczywiscie kazda z nas chce wszystko najlepsze , najladniejsz ,naj ,naj ... ale ja nuz mam dosc chce juz mniec dzidzie przy sobie a wszystko inne przestaje miec dla mnie znaczenie nie bede sie wkur.... jakims glupim wozkiem . Ide sobie mam mega dola...

Sorry, ale tylko podpisze się pod tym, co już dziołchy napisały! Chathamko... pamiętaj, że nie wydadząc i dzieciątka ze szpitala, jeśli nie będziesz miała fotelika samochodowego- nawet jeśli zamierzasz wracać do domku taksówką. Takie przepisy w UK.

Sorry, ale tylko podpisze się pod tym, co już dziołchy napisały! Chathamko... pamiętaj, że nie wydadząc i dzieciątka ze szpitala, jeśli nie będziesz miała fotelika samochodowego- nawet jeśli zamierzasz wracać do domku taksówką. Takie przepisy w UK.
Pandorko dziekuje - nie tylko w UK sa takie przepisy . Juz doszlysmy do porozumienia i razem wybierzemy wozek - za 3tyg mama do mnie przyjezdza wiec wszystko mam nadzieje pozalatwiamy.

Chyba zaraz znowu sie popłaczę !!! Stwierdziłam że jednak imię dla dziewczynki bardziej odpowiada mi Oksana niż Kinga czy Kalina ...A Mój Kocur że nie ! I nigdy w życiu !!! Ja sie chyba załamie jak będzie dziewczynka , bo to bedzie oznaczać że sie nie dogadamy co do imienia ...

Laseczki
i ja zagladam tylko na chwilkę bo pora już późna
caly dzien z synkiem i córeczka mojej siostry..wszaleli nieziemsko a jak dla mnie to juz za duzo...wiec odpadam

Gucha- gratuluje Syneczka!!!!

Calusy dziewczynki i Spokojnej Nocy :)))
PS:

Znachorka nie mów takich rzeczy ze sie załamiesz...sadzilam ze wybrac dzieku imię to coś przyjemnego!!! i nie wiem jak mozna nie zgadzac sie w tej kwstii.....
Uwierz mi ze bedą inne ważniejsze rzeczy a teraz przepros swoje dziecko bo moze to najkochansza córunia na swiecie!!!!!!

Ostatnia edycja:
Chyba zaraz znowu sie popłaczę !!! Stwierdziłam że jednak imię dla dziewczynki bardziej odpowiada mi Oksana niż Kinga czy Kalina ...A Mój Kocur że nie ! I nigdy w życiu !!! Ja sie chyba załamie jak będzie dziewczynka , bo to bedzie oznaczać że sie nie dogadamy co do imienia ...
Znachorko znam ten problem u mnie bylo to samo jak bylby chlopiec... uffff jest dziewcaynka . Ja nie chcialam sie zgodzic na imie Vlastimil... bo strasznie trudne , a on moj nie chcial sie zgodzic na inna wersje . Na szczescie jest pipka i tu juz od samego poczatku bylismy zgodni. Glowa do gory - Oksana tez mi sie podoba , mnie sie wogole podobaja imiona typu Oksana ,Lena , Nadia - o kurcze to nie ten watek - sorki

reklama
Do góry