poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Kochana u mnie gdy przełączał na 2d by mierzyć wyglądało to tak:
Zobacz załącznik 174253
ŚLICZNOTKA! Super to widać tą twarz w 3D.
A jednak mierzą w 2D.
Czyli sądzicie, że do tej glukozy wcisnąć cytrynę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana u mnie gdy przełączał na 2d by mierzyć wyglądało to tak:
Zobacz załącznik 174253
. Jejku mam nadzieje ze mojej sisior nie wyrosnie przez te niecale 4 m-ce....Teraz kazdy sisiorek na wage zlota - Lady mocca -sorki
Za to ze moze chcesz dziewczynke a ja tu czaruje na chlopcow bo malo...? ale za co przepraszasz?
Za to ze moze chcesz dziewczynke a ja tu czaruje na chlopcow bo malo...
ale ja nigdzie nie napisałam że chcę mieć dziewczynkę i wogóle uważam że oczekiwania co do płci są nie na miejscu - bo kocha się tak samo, nie ważne jaka płeć.[/QUOTE
Jasne ja tez tego nie powiedzialam , ale zawsze sie chce czegos wiecej a czegos mniej , a w tym przypadku ja , napewno nie tylko ja mialam jakies wyobrazenia , co do dziecka . Oczywiscie ze gdybym miala miec chlopca to zmienilo by moje nastawienie i musialbym sie do wszystkiego od nowa przyzwyczjac , na szczescie nie mamy wplywu na plec dziecka i co Bog nam da to bedzie
miałam tam 75 a nie 50g Potem mi w laboratorium wytłumaczyli że w ich przychodni raczej się już odchodzi od tego badania przy 50g, ale w sumie nie wiem dlaczego. W