reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
chciałam się wam na dzień dobry pożalić i pomarudać

te kremy i oliwka na rozstępy ***** dają, już nie mam kilku małych a popękały dalej pojawił;y się nowe, wyglądam jak po walce z tygrysem....skóra jest super nawilżona i elastyczna, byłam u kumpeli w salonie kosmetycznym, oglądała to, mówiła też że skóra nie jest tak naprawdę napięta tak aby był z tym problem, jak to określiła mam spokojnie jeszcze zapas skóry wiec sama stwierdziła że smarowanie nie za wiele pomoże.....genetyka zrobiła swoje, niestety dostałam w spadku...idę udusić moją maderitkę.....

te kremy i oliwka na rozstępy ***** dają, już nie mam kilku małych a popękały dalej pojawił;y się nowe, wyglądam jak po walce z tygrysem....skóra jest super nawilżona i elastyczna, byłam u kumpeli w salonie kosmetycznym, oglądała to, mówiła też że skóra nie jest tak naprawdę napięta tak aby był z tym problem, jak to określiła mam spokojnie jeszcze zapas skóry wiec sama stwierdziła że smarowanie nie za wiele pomoże.....genetyka zrobiła swoje, niestety dostałam w spadku...idę udusić moją maderitkę.....

coś wiem na ten temat:no: też mam już kilka pod biustem:-( smarowałam się oliwką, fissanem, mustela po 3 razy dziennie i co??? wielkie *****!!!!!! i tak wyłażą. Jak mają wyjść to wyjdą. Nie ma to rady.

dzien dobry...
rechotku...wlasnie wczoraj jak kladlam sie spac, to dola zalapalam...smarujac sie po kapieli zauwazylam chyba pierwsze rozstepy :(( a smaruje sie kilka razy dziennie :(((zalamalam sie :((( wiec wiem co czujesz....

:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczynki,
Przykro mi, ale mnie się tez wydaje że to sprawa genetyki. Ja się prawie wcale nie smaruję (co prawda kupiłam fissan, ale użyłam go może ze 3 razy i nie mam zadnych rozstępów. Po pierwszej ciązy tez nie miałam żadnego, a przytyłam 18 kg.:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cholerka miałam dopisać jeszcze ostatnie 2/3 strony ale już nie dam rady:-(
ale i tak jestem z siebie dumna, bo oprócz ostatniego podrozdziału napisałam dzisiaj pierwszy rozdział:-D:tak:ciekawe co powie jutro na to mój promotor... trzymajcie kciuki, żeby mnie za bardzo nie zjechał i za dużo nie kazał poprawiać:tak:
dobranoc dziewczynki (po raz trzeci chyba dzisiaj to piszę:-p)

Kciuki zaciśnięte.

Patrycja 214- powodzenia w pracy!!!

Witam z rana
Majsii gratulacje wielkie!!!!
Rechot, bardzo się cieszę że wszystko ok, a tak w ogóle to małpa jesteś!!! W Łodzi byłaś i nawet mi nie pomachałaś, a ja cały dzień jak ta głupia w oknie stoję i wyczekuję:wściekła/y:

Dziewuchy, z tymi rozstępami to chyba Was jakoś mocno nie pocieszę. Albo się ma, albo nie, a żeby sprawdzić jak te wszystkie paciaje na to działają to by trzeba 2 razy tą samą ciążę przeżyć i raz się smarować a raz nie;-)

LadyMocca jak Ci się znowu coś takiego jak wczoraj przytrafi to daj znać i Ci pobiegnę tą kawę zrobić (jak akurat sama będę w stanie, bo mam dokładnie takie same jazdy, czyżby klimat tak działał??). W końcu daleko nie mam;-)

Muszę jakieś śniadanie zjeść.

Rechotku, ja mam dokladnie tak samo. Moge wcierac kremy calymi dniami a i tak cholerstwo wylezie:( Juz sie z tym pogodzilam, ten typ tak ma. Ale kremy dalej wcieram dla czystego nsumienia, hihi:)

reklama
Witam z rana
Majsii gratulacje wielkie!!!!
Rechot, bardzo się cieszę że wszystko ok, a tak w ogóle to małpa jesteś!!! W Łodzi byłaś i nawet mi nie pomachałaś, a ja cały dzień jak ta głupia w oknie stoję i wyczekuję:wściekła/y:

Dziewuchy, z tymi rozstępami to chyba Was jakoś mocno nie pocieszę. Albo się ma, albo nie, a żeby sprawdzić jak te wszystkie paciaje na to działają to by trzeba 2 razy tą samą ciążę przeżyć i raz się smarować a raz nie;-)

LadyMocca jak Ci się znowu coś takiego jak wczoraj przytrafi to daj znać i Ci pobiegnę tą kawę zrobić (jak akurat sama będę w stanie, bo mam dokładnie takie same jazdy, czyżby klimat tak działał??). W końcu daleko nie mam;-)

Muszę jakieś śniadanie zjeść.

Majsi - gratulejszyn!!! Mam nadzieję, że nasza dzidzia dziś łaskawie nie odwróci się dupką jak zrobiła to 2 tyg temu i da się ładnie zbadać (ostatnio odwróciła się i poszła spać wogóle w najlepsze)

Rechotku - mi się robią rozstępy na...BIODERKACH i jedne są świeżo zrobione bo różowiutkie inne już bledną... na brzuchu mam mega sadełkowy zapas i narazie nie ma ataków tygrysich prążków. Cieszę się, że z synkiem jest wszystko okej - u Dudarewicza byłaś czy w Diasonie?

Ania - wogóle to WSTYD i HAŃBA że my się nie poznałyśmy osobiście jeszcze; nie dość że z jednego miasta, to jeszcze praktycznie ta sama dzielnica. Wejdź na NK i popatrz, czy Ty mnie z widzenia nie znasz:tak:może w Pionierku w Rossmanie gdzieś na zakupach mnie spotkałaś albo no nie wiem ;-)
dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z karuzelmi we łbie. Pewnie niegroźne dla mnie czy dla Ciebie ale niefajnie wywalić się gdzieś z dzidziaczkiem w brzuchu. Dziś po USG zapytam doktorki ale standardowo powie pewnie że nogi do góry...może ciśnienie..może spadek cukru a może ucisk macicy na naczynia krwionośne:-D

** nie wiedziałm, że hańba piszę się przez h a nie ch.Dziwnie mi to wygląda :)

Ostatnia edycja:
Do góry